BAGDZEVIČIUS: SKUBI PAGALBA “SKUBIAI PAGALBAI 112” (papildyta)

(Last Updated On: 2019-07-30)
Rimantas Bagdzevičius, Skubi pagalba 112

Rimantas Bagdzevičius © TV3

 

TV3 praneša, jog šį sekmadienį, kovo 20-ąją, 18.00 val. TV3 atkuriamosios dokumentikos laidoje „Skubi pagalba 112“ debiutuos naujas vedėjas, žinomas aktorius Rimantas Bagdzevičius. Jis pakeis kolegą Rolandą Boravskį, kuris visą dėmesį sutelks į vieną pagrindinių vaidmenų populiariame TV3 seriale „Pasmerkti“.

Dėmesio telkimas yra labai svarbu, bet rasčiau tam ir kitų, mažiau metafiziškų paaiškinimų.

Skubi pagalba 112 debiutavo TV3 eteryje po Justino Milušausko Farų jų vietoje tinklelyje – ketvirtadienį.

Proveržio nebuvo, todėl laida prieš porą savaičių permesta į konkurenciniu požiūriu žymiai paprastesnę poziciją, kur varžomasi jau ne su LNK reitingų dyzeliu Rūtos Mikelkevičiūtės Valanda su Rūta, o su Teleloto.

Tačiau su šiuo taip pat nesugebama rungtis. Šį sekmadienį gėdingai gauta į kaulus lygiai per pusę 4.2: 8.4 (duomenys iš TNS).

uagadugu hipotezė: pirmadienį iš ryto, išvydęs skaičius, TV3 programos direktorius Jurgis Jefremovas išsišaukė ant kilimėlio laidos prodiuserį Rolandą Skaisgirį ir pareikalavo imtis priemonių. Šis ištraukė savo jokerį Rimantą Bagdzevičių, kurį, dar įsitempusį ir bandantį nutaisyti tinkamą veido išraišką, spėjo nufotografuoti gaisrinių mašinų fone, o TV3 viešieji ryšiai sugalvojo Rolando Boravskio patraukimo į šoną priežastį – Pasmerktus ir po pietų paleido į pasaulį atitinkamą pranešimą spaudai.

Tiesa, dar įgrūdo Rimantui Bagdzevičiui į lūpas edukacinį tekstą: tokia laida, be jokios abejonės, yra reikalinga, kadangi ne tik parodo, kas buvo, bet ir pavyzdžiais pamoko, kaip reikėtų elgtis vienoje ar kitoje sudėtingoje situacijoje, kurioje paprastas žmogelis tiesiog sutriktų.

Manot, žiūrės tie paprasti žmogeliai? Nes reikia labai daug žmogelių. Tikro žmogelių žmogelyno.

Dabar besiviliančio iš žmogelių virsti jau visai dideliais žmogais, išlošusiais milijoną Teleloto loterijoje ir pažiūrėjusiais atitinkamą laidą LNK televizijoje.

Skaityk  LNK Į MŪŠĮ META "FTB" PAJĖGAS

Papildymas. TV3 darbuotojai pastebėjo, kad su savo gudragalviška hipoteze būsiu prašovęs pro šalį, nes Rimantas Badgzevičius jau mėnesį filmuojasi Skubioje pagalboje 112.  Kviečiu visus mane taisyti, kai matote, jog darau klaidas – kartais painioju vardus, kartais kablelius ne taip sudėlioju, kartais prielaidas neteisingas darau – vienaip ar kitaip praneškite – niekas nėra gimęs idealus. Juk rašau vienas, neturiu šalia jokių kolegų redaktorių, šviežgalvių, tunto reporterių ar fotografų – tariuosi tik su savimi. Kartais nesusitariu… Visaip būna.

Bet mes visi galime tobulinti šio keisto ir man dar pačiam neįprasto projekto, kuris vadinasi uagadugu, turinį.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Nerijus | 15 kovo, 2011 at 16:24

    nemanau, kad naujas vedėjas pakels laidos reitingus:)

    Please wait...

Palikite komentarą