“TU GALI. SAVAITĖS DVIKOVA”: VIDUTINIŠKAI…

(Last Updated On: 2011-02-07)
"TU GALI. SAVAITĖS DVIKOVA": VIDUTINIŠKAI...

Tu gali. Savaitės dvikova © LNK

Šį penktadienį įvyko naujos LNK laidos Tu gali. Savaitės dvikova premjera.

Laidoje esama šiek tiek eksperimento. Didelis šou, kurį LNK bando išlaužti, nėra joks eksperimentas, – didelių, praimtaiminių, įvairia sėkme apsivainikavusių šou mūsų padangėje būta daug – tų pussezonių ar viensezonių jau niekas ir neatsimena.

Nemanyčiau jog didelis eksperimentas yra užsieninių formatų kaladėlės, kurių žibančios briaunos labai aiškiai matosi laidos turinio piramidėje – piramidžių dėliojimas iš svetimų kaladėlių mūsuose toks įprastas, kad yra jau tapęs galvojimo pakaitalu.

Nauja yra vedėjų kombinacija. LNK pastaraisiais metais savo didžiosioms savaitgalinėms laidoms labai konservatyviai renkasi vedėjus – po Arūno Valinsko eros čia firmine korta yra tapęs Rolandas Vilkončius, kuriam ilgai asistavo Inga Jankauskaitė, tokiu pačiu firminiu LNK vedėju yra tapęs Algis Ramanauskas, o dabar dar ir Marius Jampolskis su Vyteniu Pauliukaičiu. O čia staiga įvyko keturios premjeros – Inga Norkutė, Arūnas Sakalauskas, Alvydas Šlepikas bei Rimantė Kulvinskytė. Jei apie pirmųjų dviejų galimybes vesti tokio tipo laidas buvo galima nujausti, tai du pastarieji yra staigmena, prie kurios žiūrovui dar reiks priprasti.

Tačiau šiuo rašiniu nesigilinsiu į laidos audinį, nes žiūrėjau ją tik nuo 50 minutės ir, tiesą sakant, mažai ką supratau. Gal todėl, kad pradžioje buvo išdėstyta laidos schema ir aš jau į tą traukinį neįsipaišiau. LNK laidų įrašus internete rasti yra daug komplikuočiau, nei TV3 projektų, todėl atidedu išsamesnį gilinimąsi rašiniui, kurį uagadugu paskelbs po savaitės.

Tačiau premjeros skaičiai jau aiškūs – laidos reitingai beveik lygūs su TV3 tuo metu rodytais programos segmentais – Vaikų balsu ir valanda Narnijos kronikų – LNK rinko 11.8, kai TV3 – 11.4 (duomenys iš TNS). Bet, jei lyginsime kreives su kiekviena TV3 valanda atskirai, tai gausime, kad LNK pora procentų laimėjo prieš Vaikų balsą, bet po to nusileido filmui.

Skaityk  TELEVIZINĖ LABDARA IR JOS SAULĖLYDIS

Čia LNK tradiciškai nėra stipri.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

9 komentarai:

  1. Maotoupa | 7 vasario, 2011 at 12:22

    Nebelaužykit lietuvių kalbos su tuo praimtaimu. Sugalvokit ką nors – pvz. SVARBLAIKIS

    Please wait...
  2. uagadugu | 7 vasario, 2011 at 12:39

    Na, va, mototaupa, renkasi po truputį tie variantai.

    Please wait...
  3. Šiaip | 7 vasario, 2011 at 12:26

    O kaip vakar sekėsi Supermiestui?

    Please wait...
  4. nida | 7 vasario, 2011 at 13:03

    baisesnių vedėjų rsati tikrai nebegalima

    Please wait...
  5. cactus | 7 vasario, 2011 at 14:00

    Iš esmės “Tu gali” greičiausiai nueis šuniui ant uodegos. Pirmą kartą žmonės pažiūrėjo kas bus iš smalsumo. Po to, ką pamatė, sunku spėlioti, ar yra apie ką diskutuoti. Iš lūpų į lūpas, taip sakant. Mano subjektyvia nuomone, kitą penktadienį LNK bus liūdna.

    Please wait...
  6. smalsu | 7 vasario, 2011 at 16:18

    Šiaip, vakar iš supermiesto gavosi super pššš. Amžiaus projektas per gaidžio žingsnį aplenkė grybą pjovusią ir sekmadieninį vynelį gurkšnojusią TV3, nors pagal prognozes turėjo cunamiu nušluoti iš TV ekranų. Taip kad kitas sekmadienis bus linksmas.

    Please wait...
  7. korta | 8 vasario, 2011 at 03:49

    Cha. Chorų karų artilerija yra dar ir Šapras plius Jurkutė. Faktorius, tsakant.

    Please wait...
  8. uagadugu | 8 vasario, 2011 at 08:38

    Na, taip… Toks paprastutis…

    Please wait...
  9. “TU GALI. SAVAITĖS DVIKOVA”: BLOGAI… | uagadugu

Palikite komentarą