TRUPUTIS TELEFOLKLORO

(Last Updated On: 2011-02-26)
TRUPUTIS TELEFOLKLORO

Giedriaus Masalskio batai © Zebra

 

Įdėmesni uagadugu skaitytojai gal jau pastebėjo tinklaraščio rubriką Telikas sakė, kur talpinu įdomesnius ar šiaip juokingus nugirstus dalykus TV ir visoje aplinktelevizinėje erdvėje.

Jei nepastebėjote, tai anonsuoju čia ir dabar. Taip pat kreipiuosi su prašymu – nors daug kas galvoja, kad uagadugu autorius ištisas dienas nieko neveikia, drybso ant sofkės ir tik žiūri televizorių, taip anaiptol nėra. Todėl viską, ką įdomesnio pastebėjote, siųskite man, o aš jau patalpinsiu tame citatų ir įdomybių skyrelyje Telikas sakė.

O čia Jūsų dėmesiui iš tos rubrikos iškerpu porą man įdomiais pasirodžiusių telefolkloro pavyzdėlių. Pirmas jų išsivyniojo Giedriui Masalskiui viename Eurovizijos ture bandant su išeivijos lietuvaite pabendrauti apie šiuolaikinės komunikacijos privalumus:

– Kai grįšite į Floridą, išsiųskite mums SMS.
– Taip, pasiųsiu
– Tikiuosi, išsiųsit, o ne pasiųsit…

Na, o antrą išgaudžiau LNK laidoje Tu gali. Savaitės dvikova, kur poetas Alvydas Šlepikas už vieną dalyvių ekspromtu surimavo tekstą:

– LNK. Kai kas apie ką kalba bet ką…

Štai Jums… Dar sako, kad šioje laidoje nėra ką žiūrėti. Tu gali. Savaitės dvikova, beje, įrašoma iš anksto ir šis gabalėlis nebuvo išmontuotas. Kas po to bandys tvirtinti, kad LNK yra nedemokratiška televizija su ten įsitvirtinusiu autoritariniu ponios Zitos režimu?

Nė velnio… Viskas be galo liberalu.

Please wait...
Kategorijos:  Iš telearchyvaro užrašų, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Bala | 26 vasario, 2011 at 19:01

    Nereikia čia labai akcentuoti LNK ir autoritarinio p. Zitos režimo. Kad prieš ją ten dirbęs jachtininkas Kovas daugiau laiko praleisdavo jūroje, o ne savo kabinete, tai kolektyvas ir pasileido.

    Please wait...
  2. uagadugu | 26 vasario, 2011 at 19:15

    Juokauju aš čia. Rimtai nedrįsčiau. Bijau, kaip ugnies.

    Please wait...
  3. Egis | 27 vasario, 2011 at 00:23

    Balai: to “pasileidusio” kolektyvo ten jau nebeliko, nors daug kas mena tuos laikus, kaip geriausius LNK. o dabar yra kaip yra, matom rezultatą eteryje..

    Please wait...

Palikite komentarą