“LIETUVOS METŲ MOTERIS”: FLIRTAS SU ZVONKE IR KITOS INTYMIOS DETALĖS

(Last Updated On: 2011-02-22)
"LIETUVOS METŲ MOTERIS": FLIRTAS SU ZVONKE IR KITOS INTYMIOS DETALĖS

Gražina Michnevičiūtė © LNK

LNK galų gale tapo konkretesnė dėl Lietuvos Metų moters 2010 – renginio, kurį griežtu Moters žurnalo redaktorės Gražinos Michnevičiūtės nurodymu vadinu ne kokios Moters ar Metų moters apdovanojimais, o tikslių tiksliausiai Lietuvos metų moters.

Gerai, paklusnūs esame, tai ir vadinsime, kaip reikalaujama. Nors neprivalome. Bet trumpinsime į LMM.

Jau anksčiau rašiau apie pikantišką situaciją, kai kito žurnalų rinkos dalyvio žurnalo Žmonės apdovanojimams atsiradus TV3 eteryje, viena Moters firminių etikečių, kasmečiai LMM apdovanojimai pasirodė servetėlių programos meniu. Primenu, kad pirmi du LMM apdovanojimai transliuoti per TV3.

LNK išplatintame Interviu su  Moters ir moters.lt vyr. redaktore ši aiškiai ir be užuolankų įvardina, už ką galima gvieštis į LMM apdovanojimą (tai, kad norėdamas gauti apdovanojimą, turi būti arba tapti moterimi, yra akivaizdu, todėl į šią delikačią temą nesigilinsiu).

LNK dirba savireklamiškai teisingai ir prikabina šios teiginius prie Natalijos Zvonkės, kuri, beje, tapo svarbiausiojo  Žmonių apdovanojimo laureate. T.y. buvo pripažinta žinomiausia.

Citata: Pasakykite atvirai, ar Natalija Zvonkė taip pat galėtų pelnyti „Lietuvos Metų Moters“ titulą? – Galėtų. Neturime jokių išankstinių nuostatų, juk vertinamas ne moters žinomumas ar išvaizda, o profesiniai nuopelnai, visuomeninė veikla .

Toks ir skirtumas. Moteris N. Zvonkę įsileido į savo elitinį ratelį, bet davė užuominą, kad šiai, be žinomumo ar išvaizdos, dar reiktų pasistengti su profesiniais nuopelnais ir visuomenine veikla. Tarkim, laimėti Euroviziją (Vilniaus bokštų gali ir nepakakti) ir pagloboti našlaičius, invalidus arba senelius.

Arba tapti lietuviškosios Motinos Teresės atitikmeniu. Lietuvišku. Kas poroje su Eurovizija vargu ar gali eiti. Nors Lietuvoje viskas yra įmanoma.

Matyt, būtent Žmonių fone G. Michnevičiūtė akcentuoja ir Moters žurnalo istorinę praeitį, kurią, lyginant su Žmonėmis, galima vadinti išties monolitine – 90 metų!

Skaityk  PINIGAI: ANTRI KRIZĖS METAI BTV NELEPINO

Savaitiniai ir mėnesiniai žurnalai konkuruoja, aišku, greičiau netiesiogiai, bet turėtų būti šiokios tokios trinties – galų gale Žmonėse dominuoja moterys, o ne vyrai – ar kada nors esate matę ant jų viršelio vyrišką povyzą? Esate, bet tik moters palydoje…

Beje, G. Michnevičiūtė yra dirbusi dabartinės Žmonių vyr. redaktorės Dainos Žemaitytės pavaduotoja Žmonėse.

Šiokių tokių minčių sukelia ir LMM eterio data. Tokios ceremonijos paprastai rodomos arba savaitgaliais, arba švenčių proga. Iki Velykų dar toli, todėl pasirinktas penktadienis, kovo 4-a. Tai – irgi simptomiška.

Žvaigždžių duetus šeštadienį nuimti neapsimoka, o prieš Chorų karus su LMM mosuoti, matyt, nedrąsu…

Belieka silpnoji grandis – penktadienis, kur be gailesčio į šoną paspirta Tu gali. Savaitės dvikova.

Kaip ten Brilijantinėj rankoj Andrejaus Mironovo vaidinamas herojus sakė?

Pašol von, ščenok.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. Ingis | 22 vasario, 2011 at 12:49

    Pašol von, ščenok. :)))))))))))))))

    Please wait...
  2. Nerijus | 22 vasario, 2011 at 13:54

    o po savaitės TV3 penktadienį rodys “Lietuvos garbę”;)

    Please wait...
  3. Artūras | 22 vasario, 2011 at 14:06

    Ne „velykų“, o „Velykų“.

    Please wait...
  4. uagadugu | 22 vasario, 2011 at 14:26

    Ačiū, Artūrai. Taisausi.

    Please wait...
  5. smalsu | 22 vasario, 2011 at 16:44

    Kai kas nors pamini Zvonkės pavardę, pasidaro gėda už visą Lietuvos moterų giminę.

    Please wait...

Palikite komentarą