LAIDOTUVIŲ TELEVIZIJA (LTV) VĖL PRISIKĖLĖ PER LAIDOTUVES

(Last Updated On: 2019-10-28)

uagadugu yra reitingų kreives aktyviai apžvelgiantis tinklaraštis, o ne koks moralizuojantis ar vertybines nuostatas įnirtingai ir be atodairos svarstantis.

Jei tų kreivių dėka kažkam atsiranda minčių dėl tų vertybinių nuostatų, puiku. Bet specialiai neprovokuoju.

Laidotuvių televizija Lietuvos televiziją kartais pavadinu ne tik dėl abreviatūrą sudarančių laidų sutapimo, bet, visų pirma, todėl, kad pastaruoju metu tik tokių progų metu LTV tampa visuotinai žiūrima.

Jeigu kurią nors komercinę televizija dėl panašių priežasčių atsiras pavadinsiančių šokančia, kitą dainuojančia, o trečią – sportuojančia, tai, pagal analogiją, LTV galima šaukti laidotuves sėkmingai transliuojančia.

Taip rodo reitingų kreivės. LTV paskutinį kartą taip gerai žiūrima buvo per Algirdo Brazausko laidotuves.

Dabar per laidotuves irgi triumfuota. Štai, nuo 11.19 val., kai tauta pradėjo aktyviai sekti, kaip valdžios lyderiai atsisveikino su Justinu Marcinkevičiumi, iki 16.05 val., kai žiūrovų masė pradėjo sklaidytis ten, kur ir būna visada – į komercinius kanalus, LTV reitingas buvo 8.2, kai rinkos lyderiai TV3 ir LNK per abi rinko 5.9 (duomenys iš TNS). Prieš savaitę, kai LTV rodė reguliarią programa, jos reitingas tame pačiame intervale buvo 2.3 – t.y. 3.5 karto mažiau.

Beje, vakare LTV rodė Euroviziją. Populiarusis prekės ženklas didelio populiarumo televizijai neatnešė – tik 3.6 reitingo procentai.

Daug prasčiau, nei laidotuvės.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Rinka
Tags: , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Fishas | 21 vasario, 2011 at 14:52

    http://verslas.delfi.lt/Media/generaline-prokuratura-siekia-kad-tv3-butu-sustabdyta-licencija.d?id=42259581

    Please wait...

Palikite komentarą