“KELIO NAMO” PREMJERA NEĮVEIKĖ “KK2”

(Last Updated On: 2011-02-04)

Vakar debiutavo naujas TV3 serialas Kelias namo, į kurio draminį audinį įausta daug ekologinės tematikos.

Kartu tai pirma ir, ko gero, paskutinė serialo akistata su labai sėkmingai 19.10 val. porą sezonų dirbusia LNK infošou laida KK2. KK2 kitą savaitę keliauja į devintą valandą ir čia turės dar dvi akistatas su kitais TV3 serialais.

Tuo tarpu Kelias namo jau reguliariu režimu nuo pirmadienio iki ketvirtadienio kaposis su LNK Pavogta laime, kurią TV3 serialas eteryje viena diena aplenkė.

Nepaisant neeilinio savireklaminio spaudimo Kelias namo neįveikė KK2 – pastarieji surinko 14.5 reitingo procentų, kai naujos TV3 muilo operos reitingų kreivė vijosi kur kas žemiau – 10.3 procento ir iš esmės nepagerino kito Rolando Skaisgirio firmos serialo Drąsos kainos, kurio paskutinė serija buvo rodyta trečiadienį, rodiklių – 9.1 procento (duomenys iš TNS).

Kokia bus Kelio namo ir Pavogtos laimės konfrontacijos baigtis, prognozuoti sunku. Jau anksčiau ironizavau dėl tos ekologijos tematikos specifinio artimumo vidutinio lietuvio dūšiai, bet, antra vertus, šio serialo autoriai – labiau patyrę, nei VRS grupės.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. zorge | 4 vasario, 2011 at 12:57

    As manau, kad norint geru 1910 serialo reitingu reikia imt Savicka Z + Blekaiti kaip pagrindinius aktorius, kurie spardo sikna blogiukams valdininkams.
    Su ekologija toli nenueisi, nebent ta tema parinkta gavus lesu is ES 🙂

    Please wait...
  2. Ingis | 4 vasario, 2011 at 15:00

    Na, taip, ekologija, jos problemos – nelabai intriguojanti tema serialui. Bet neaišku, kokios bus pačios siužetinės linijos, kai tuo tarpu LNK serialo kaip ir aiški: moters kerštas už sugriautą gyvenimą, bet priešas vėl pasirodys mylimu ir viskas. 10 lavonų ir „motriška“ su rūkstančiu pistoletu,- toks vaizdas gali nelabai leisti žiūrovėms susitapatinti su heroje ir už ją sirgti.Juolab, kad ir lietuviško pamušalo serialui trūksta. Bet TV3 gamtos serialą, manyč, – įveiks.

    Please wait...
  3. sorrybutno | 4 vasario, 2011 at 16:00

    KK2 uzkakojo kelia namo:)

    Please wait...
  4. smalsu | 4 vasario, 2011 at 16:22

    Gal prieš komentuojant, vertėtų pasiskaityti spec. literatūros pvz. apie žiūrovų įpročius, inertiškumą, galų gale elementarų susigaudymą, kuriame iš dvienų TV klonų kažkas pasikeitė ar įvyko premjera? Atrodo, kad visa Lietuva nieko neveikia, tik seka kiekvieną TV pirstelėjimą. Nebūkit juokingi.

    Please wait...
  5. Ingis | 4 vasario, 2011 at 16:38

    >smalsu. Jūs čia rimtai siūlote skaityti spec.literatūrą ir tik po to komentuoti? 🙂 Gal galite pateikti spec.literatūros sąrašiuką?

    Please wait...
  6. smalsu | 4 vasario, 2011 at 16:58

    Aš puoselėjau viltį, kad čia rašantieji turi humoro jausmą. Ar visur reikia dėti idiotišką šypsenėlės simbolį?:)

    Please wait...
  7. Walter | 26 rugsėjo, 2015 at 12:03

    The performance was awosmee. Well done LNK for speaking about the steroetypes that are so easily misinformed and misunderstood. Young people are so intelligent and it was the police who labelled these groups of friends, gangs adding fuel to the fire springs to mind. This performance gave the opportunity to speak out against the labels that society have created and educate people on how these things can spiral. We should support and help these young people not turn our backs and condemn them. Well done LNK, I hope theres plenty more events like this to come.

    Please wait...

Palikite komentarą