TV3: AR NEVĖLUOJAMA Į TRAUKINĮ IR ŠIAIS METAIS?

(Last Updated On: 2021-04-14)

Tokį pavadinimą parinkti mane paskatino situacijos panašumas.

Skaitę uagadugu prieš metus gal pamena, kad TV3 iki Naujųjų taip pat buvo gerokai išsirovęs į priekį, bet į kiemą atėjus 2010-iesiems, kanalo skaičiai iškart ir radikaliai sumažėjo.

Viena to priežasčių įžvelgiau tame, kad kanalas užmigo ant laurų ir pradėjo savo Chorų karus gerokai vėliau, nei Žvaigždžių duetai – pastarieji jau buvo parodę geras kelias laidas, kai pirmieji pradėjo ramiai pukšėti ir pratinti Lietuvą prie naujo prekės ženklo. Kitur savaitgalį jau buvo ir visiška prapultis – pamenate tokį Myliu LT? Tačiau Žvaigždžių duetai dominavo virš visų – LNK jau vien jų pagalba porą procentukų dienos auditorijos nuo TV3 nugremžė.

Lietuvos supermiestas

Lietuvos supermiestas © LNK

Dabar žiūriu programą ir matau visiškai panašią situaciją. LNK jau rytoj pradeda su Žvaigždžių duetais, šiems darydama didžiulę reklamą, o po savaitės jos programoje debiutuos su išties bizantiška prabanga gaminamas Lietuvos supermiestas. LNK jau išplatino daugybę medžiagos, apiformino ją visokiomis seksualiomis antraštėmis.

Iš TV3 sklinda žinios, kad finalizuojamos Chorų karų atrankos, Marijonas Mikutavičius prasitaria, kad Tu gali šokti bus atnaujinti, bet gerokai vėliau. Tiesa, eteryje penktadienį jau dirba Vaikų balsas, bet jis, toks, na… gana lengvasvoris lyginant su mano išvardintomis LNK laidomis.

TV3 gesina LNK įkarštį Šrekais, susivėlinusiu Lietuvos talentų finalu ar Žmonių apdovanojimų ceremonija.

Bet ar to pakaks? Ar nepasikartos tai, ką stebėjome prieš metus?

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka, TV istorija
Tags: , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Stebiu | 14 sausio, 2011 at 18:55

    Aš bent kol kas taip manau, kad tiek Lietuvos talentų finalas, tiek Žmogai 2010, tiek Europos čempionato burtų traukimų ceremonija laimės prieš supermiestą sekmadienį. O po to kaip bus sunku pasakyt. Na, o dėl Chorų karų, tai aš irgi nesuprantu tv3 strategijos 🙂

    Please wait...
  2. Nerijus | 15 sausio, 2011 at 17:23

    “Chorų karai” pralaimės, manau, nes vėlai prasidės, bet gali vyresnio amžiaus žmonės pradėti jį žiūrėti, todėl, kad projekte šiemet skambės lietuviškos dainos;)
    O dėl sekmadienių, tai sausio mėnesį TV3 laimės:)

    Please wait...
  3. uagadugu | 15 sausio, 2011 at 19:24

    Dėl Chorų karų ir vyresnio amžiaus žiūrovų tai nelabai sutikčiau. Netikiu, kad trioška gali būti įdomi veteranams.

    Please wait...
  4. dejavu | 17 sausio, 2011 at 09:48

    Pritarčiau uagadugu. Ir šiemetiniai Chorų karų generolai yra kažkokie netargetiniai. Lapatinskas, Augustė, Stano, Beinoriūtė, Čereškevičienė ir t.t. Nei alus, nei likeris…

    Please wait...

Palikite komentarą