“TU GALI”: ŠLEPIKO KONTŪRAI BUS KANDŪS

(Last Updated On: 2011-01-26)
"TU GALI": ŠLEPIKO KONTŪRAI BUS KANDŪS

Alvydas Šlepikas © LNK

Aiškėja naujojo LNK projekto Tu gali kontūrai. Tiesa, tai jau ne Tu gali, o Tu gali. Savaitės dvikova. Rašėme apie tas pavadinimų kolizijas.

Laida startuos eteryje netrukus – kitą penktadienį, vasario 4 dieną ir varžysis su TV3 Vaikų balsu.

Taip pat LNK oficialiai patvirtino, kad vienu laidos vedėju bus Alvydas Šlepikas. Šis savo dalyvavimą LNK laidoje apibūdina taip: toje laidoje aš būsiu ne aš, o toks bravūriškas Šlepas su kauke: stilingu kostiumėliu, lazdele. Kursiu tokį personažą, žiūrėsime, kaip pavyks.

A. Šlepiko partnere laidoje dirbsianti aktorė Inga Norkutė jo personažą apibūdina, kaip kandų ir aristokratišką, kas patvirtina uagadugu prielaidą, kad LNK šalia nuglaistytojo Rolando Vilkončiaus norėtų turėti kažką panašaus į TV3-jų Vytautą Šapranauską. Juolab, kad ir pravardės panašios – Šapras, Šlepas…

Kandžiajam aristokratui jau teko patirti ir ekstremalių emocijų. Anot LNK, naujasis vedėjas po pirmojo filmavimo vos atgavo kvapą. „Buvo baisoka“, – nevyniojo į vatą žodžių Šlepikas.

Atgavęs kvapą poetas išstenėjo šūsnį įprastinio LNK piaro: man patiko pagrindinė šou idėja – parodyti, kad paprastas žmogus yra ne mažesnė žvaigždė nei tas, kuris nuolat rodosi TV ir spaudoje. Juk iš kiekvieno paprasto žmogaus gyvenimo su jo talentu, liūdesiu, laime galima būtų parašyti romaną. Norisi tokį žmogų ištraukti iš minios ir parodyti visai Lietuvai, kad jam plotų, jį pamiltų.

Banalybės…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Nerijus | 26 sausio, 2011 at 14:46

    Nemanau, kad jis kuo nors sužavės, laikinai bus eteryje:)

    Please wait...
  2. Ingis | 26 sausio, 2011 at 17:25

    Prognozuoju, kad, anot uagadugu, – banalybės, neparodys nieko įspūdingo ir skaičiukų nieko neprisuks. Geriau būtų leidę p. Šlepikui gerti tiesioginiame eteryje ir siautėti – va, tada būtų reitingai. O dabar toks ramus, geras atrodo (iš anonsų kol kas), kad net neįdomiai banalu.

    Please wait...
  3. “NAUJA DAINA” LIETUVOS NEPAVERGĖ | uagadugu

Palikite komentarą