LNK PAVASARIOP TARSI VAMPYRAS ČIULPS TV3 SYVUS

(Last Updated On: 2011-01-19)
LNK PAVASARIOP TARSI VAMPYRAS ČIULPS TV3 SYVUS

Inga Norkutė ir Jokūbas Bareikis © LNK

Iš LNK pastarosiomis dienomis sklinda žinios, kurių bendras vardiklis – Rolandas Skaisgirys. Tiksliau, žmonės, kurie siejami su šio prodiuserio beveik monopoliškai kuruojama lietuviškų muilo operų gamyba.

Vakar servetėlės pranešė apie naujos laidos Tu gali vedėją – Rimantę Kulvinskaitę – sultingą braškę iš reklamos, o paraštėse išlindo ir Alvydo Šlepiko povyza. Pastarasis patiko kanalui, kai buvo žiuri narys Lietuvos dainoje, todėl LNK skubiai multiplikavo keisto atspalvio nudažytą sėkmę ir pakinkė šį visų amatų meistrą – poetą, aktorių, šaltkalvį, režisierių, tekintoją, scenaristą į laidos vedėjo amplua. Panašu, kad LNK nenori sieti savo įvaizdžio vien tik su sulaižytuoju Rolandu Vilkončiumi ir ieško savojo Šapranausko. Šakotesnę leksiką vartojančio personažo.

A. Šlepikas režisavo ne vieną R. Skaisgirio serialą, juose vaidino ir rašė scenarijus – pažymėtina Nekviesta meilė, TV3 eteryje peraugusi į Amžinus jausmus, kuriems be Ingos Jankauskaitės variklio buvo lemta greitai nusibaigti.

Na, o šiandien kanalas praneša apie Ingos Norkutės pasirodymą naujame seriale – Pavogtoje laimėje. Čia ji vaidins personą, kuri, berods, šnekamąja kalba turėtų būti vadinama kale. Inga Norkutė yra bene ryškiausia TV3 serialo Moterys meluoja geriau etiketė. Tiesa, serialas baiginėjasi, todėl žiūrovui akyse nesidvejins – panašu, kad Pavogta laimė bus rodoma tuo pat laiku, kur dabar matome Moteris meluojančias geriau.

LNK gudriai periminėja TV3 privalumus – nemaža dalis labai gausiai žiūrėjusių Moteris meluojančias geriau bent jau smalsumui patenkinti  dėl Ingos Norkutės perjungs kanalą. O perjungę, gali ir likti…

Tai jau ne pirmas Ingos Norkutės šuolis iš TV3 į LNK – pastarąjį sezoną buvo labai sėkmingas jos pasirodymas pirmame 2 minučių šlovės sezone. Kuris atrodė jau daug mažiau šlovingas, kai peraugo į antrą, kur Ingos Norkutės, persikrausčiusios atgal į Moteris meluojančias geriau, neliko.

Skaityk  ŠOKIAI: JUSTINAS MILUŠAUSKAS SKELBIA VAGYSTĘ

Inga Norkutė galėtų būti pavyzdys kitoms LT žvaigždėms, žvaigždutėms, prodiuseriams ir kitiems veidams – nebūtina būti susirišusiam su vienu kanalu, norint uždirbti gerus pinigus. Stiprūs gali diktuoti sąlygas ir uždirbti iš visų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

12 komentarai:

  1. zorge | 19 sausio, 2011 at 15:41

    Nemanau, kad Inga Norkute = projekto sekme.
    Siaip TV3 ka nors sugalvos ir LNK shera taisys tik ZD5.

    Cia tik mano nuomone 🙂

    Please wait...
  2. dejavu | 19 sausio, 2011 at 17:36

    Įdomu, kaip derės sultinga braškė iš reklamos ir svogūnčesnakinis Šlepikas. Du vedėjai, kurių IQ skiriasi bene 10 kartų.

    Please wait...
  3. dvejinsis | 19 sausio, 2011 at 19:34

    Tai, kad dvejinsis… Norkute seriale Pasmerkti vaidins Zivile. Ji kaip zinia trioske rodys nuo 9 vakaro. Ir kaip, kaip jau tradicija, pakeis MMG.

    Please wait...
  4. uagadugu | 19 sausio, 2011 at 20:29

    Tfu, apsirikau, reiškia. Reiks taisytis.

    Please wait...
  5. Corot | 20 sausio, 2011 at 00:08

    Nemanau, kad bus taip, jog dvejinsis. Turės kaži ką viena pasirinkti toji Norkutė, man išrodo.

    Please wait...
  6. uagadugu | 20 sausio, 2011 at 00:15

    Na, va. Aš, kiek ieškojau, tai jos Pasmerktų titruose irgi nematau. Gal nemini, o dvejinsis ir taip žino…

    Please wait...
  7. dvejinsis | 20 sausio, 2011 at 10:27

    Titrai titrais – o anonsuose Zivile (Inga Norkute) rodo 🙂 Beje, ji i titrus netraukiama tarp pagrindiniu. man regis ji prie tu kur vaidina epizoduose. bet uztvirtint negaliu. taip kad dvejinsis 🙂

    Please wait...
  8. Nerijus | 20 sausio, 2011 at 10:58

    dvejinsis, Inga Norkutė vaidins seriale “Pasmerkti”, šiaip tikrai intriga bus žiūrovams, norės išvysti ją naujame seriale:) Manau, kad aktoriai gali emigruoti per kanalus – serialus:)

    Please wait...
  9. dejavu | 20 sausio, 2011 at 11:19

    Aha, ponai žinovai, TV auditorija tik ir bėgioja paskui norkutes. Tiesiog Oprah Winfrey.

    Please wait...
  10. Ingis | 20 sausio, 2011 at 12:09

    Aha, kur atbėga Norkutė – ten 10 punktų šoka reitingai.

    Please wait...
  11. “TU GALI”: DAR DAUGIAU INGOS NORKUTĖS LNK ETERYJE | uagadugu
  12. “TU GALI”: ŠLEPIKO KONTŪRAI BUS KANDŪS | uagadugu

Palikite komentarą