KARŠTA ŽINIA: MARIUS JANČIUS PEREINA Į “LIETUVOS RYTO” TV

(Last Updated On: 2011-01-27)

KARŠTA ŽINIA: MARIUS JANČIUS PEREINA Į "LIETUVOS RYTO" TV

Patikimų šaltinių duomenimis, vienas Baltijos TV Žinių veidų, ilgametis šios televizijos darbuotojas Marius Jančius palieka BTV ir pereina į šią televiziją įnirtingai besivejančios Lietuvos ryto TV naujienų tarnybą.

Prieš kurį laiką BTV prarado Liną Kairytę, po to suskydo ir BTV Žinių rodomų kiekis – iš tinklelio iškrito vėlyvosios žinios.

O Lietuvos ryto TV, užuosdama šiuos silpnumus, atakuoja. Priminsiu, kad kažkada vienu BTV sėkmės variklių, padėjusių šiai televizijai užsikabaroti į 18 procentų auditorijos aukštybes, buvo bušido. Bušido mokė kapitalistinio pasaulio subtilybių, nes ten buvo aišku – jei priešininkas šlubuoja kuria nors koja, spirk į ją iš visų jėgų ir tiek kartų, kad lūžtų. Dabar Lietuvos ryto TV elgiasi savaip teisingai – užčiuopia silpnumus ir be gailesčio kala.

Todėl matome 20 minučių trukmės žinias, užmestas tiesiai ant BTV pagrindinių naujienų aštuntą valandą.

Ši žinia iliustruoja ne tik pakrikimą BTV gretose, bet ir Lietuvos ryto TV nuoseklius bandymus kuo skaudžiau įspirti Bronislovo Lubio koncerno valdomam koncernui.

Beje, Marius Jančius ne kartą viešai teigė esąs labai principingas žurnalistas. Linkėtume jam ir toliau tokiu likti Lietuvos ryto TV gretose…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos
Tags: , , , , , ,

15 komentarai:

  1. bartaz | 23 sausio, 2011 at 20:42

    BTV mirtis lėta… Galėjo nusibaigt taip pat greit, kaip ir MTV.

    Please wait...
  2. Darius | 23 sausio, 2011 at 23:50

    Na jeigu, tai tiesa, tai tikrai BTV ateina paskutinioji. Įdomu kokį kompanijoną ras Justei Radzevičiūtei. Tik vieną pastabėlę pasakysiu – nieko baisaus, kad tų 23val. Žinių neliko – ten jau kuris laikas buvo kartojimas… Bet iš tikrųjų BTV jau atsisakė pusės savo laidų ir rodo vien kartojimus ir tai nieko gero nežada.
    Bet dar pastebėjau, kad šis blogas tendencigai rašo nereikalingus pagiežingus straipsnius BTV atžvilgiu. Išties įdomu, kokios čia asmeninės ambicijos slypi. Gal kažkada dirbta BTV? Gal kažkokia neapykanta “Achemai’?

    Please wait...
  3. uagadugu | 24 sausio, 2011 at 00:49

    Šis blogas rašo tai, kas televizijose gerai arba blogai. Kai BTV bus gerai, jis rašys gerai, o kadangi BTV yra blogai, jis rašo blogai. Jokių pagražinimų arba pabjaurinimų. “Nereikalingi pagiežingi” ar reikalingi nepagiežingi yra Jūsų interpretacija.

    Please wait...
  4. sew | 24 sausio, 2011 at 01:17

    BTV pabaiga… Jančius buvo savotiškas BTV veidas.

    Please wait...
  5. Nerijus | 24 sausio, 2011 at 01:54

    tikrai, Jancius buvo BTV veidas, idomu, kokia pamaina jam atras:)

    Please wait...
  6. vaga | 24 sausio, 2011 at 01:56

    Tai, kad blogai – akivaizdu. Tam ir yra blogai, kad apie tai kas blogai būtų rašoma.
    Bet visgi, gal kažkada dirbta BTV?

    Please wait...
  7. Saulius | 24 sausio, 2011 at 07:30

    “Šis blogas rašo tai, kas televizijose gerai arba blogai. Kai BTV bus gerai, jis rašys gerai, o kadangi BTV yra blogai, jis rašo blogai. Jokių pagražinimų arba pabjaurinimų. “Nereikalingi pagiežingi” ar reikalingi nepagiežingi yra Jūsų interpretacija”. Na, pirmiausia reikia nusileisti iš padebesių ir sutikti, kad tai, ką rašote apie televizijas, irgi yra subjektyvi interpretacija. Kaip ir kiekvienas gali interpretuoti Jūsų įrašus. Man jie irgi atrodo labai šališki neobjektyvūs. Ir ne tik BTV atžvilgiu. Bet tai mano nuomonė. Lygiai tokia pati kaip ir Jūsų nuomonė apie televizijas.

    Please wait...
  8. uagadugu | 24 sausio, 2011 at 10:27

    Malonu, kad skaitote, Sauliau…

    Please wait...
  9. dyja | 24 sausio, 2011 at 13:37

    Na, jaunuoliai, tik nesusipeškite:) O kur nuomonių įvairovė, kur saviraiška?:) Didžiausias ugadugu privalumas, kad jis rašo tai ką mato (ir mano), o ne tai ką reikia. Ir todėl mes ne tik skaitom, bet ir kyštelim savo trigrašį:) Beje, štai ir mano kyštelėjimas – Jančiui nei simpatijų nei antipatijų nejaučiu, bet lryto tv ji sunkiai įsivaizduoju. Mano galva ir ankščiau atėjęs D.Jursevičius ten nelabai įsipaišė, nors jo stilius ir maniera žymiai panašesnė nei “stagnatiškai maloningo” pono Jančiaus:) Jis man toks koncertinis, sakyčiau:)

    Please wait...
  10. uagadugu | 24 sausio, 2011 at 13:41

    “Koncertinis”, manau, nėra tas epitetas, kuris patiktų Jančiui… Antra vertus, tai visiškai nereiškia, kad jis nėra tikslus…

    Please wait...
  11. dyja | 24 sausio, 2011 at 15:28

    “Koncertinis” – siuo atveju pernelyg statiskas ir nenaturalus, jei kas pamena sovietmeciu sportrumy koncertu vedejai tokie buvo:)

    Please wait...
  12. Kebabinskas | 26 sausio, 2011 at 10:14

    Pastebėjau BTV eteryje bėgiojant eilutei, kurioje visi kviečiami dalyvauti BTV žinių vedėjo/-os atrankoje siunčiant CV iki vasario 1 d. Įdomu, ar pavyks sužvejoti ką nors įdomaus taip greitai ir, tikėtina, pigiai? 🙂

    Please wait...
  13. uagadugu | 26 sausio, 2011 at 10:15

    Įdomu.

    Please wait...
  14. BTV “KARŠTAS VAKARAS”: “SKRAJOJANČIO OLANDO” SINDROMAS | uagadugu
  15. “LIETUVOS RYTO” TV IR TOLIAU KABINS MAKARONUS SU ŽAIDIMAIS | uagadugu

Palikite komentarą