SKAIČIAI: USPASKICH IR IRMOS TANDEMAS NEPRILYGSTA NERIBOTAI ŠEDŽIAUS SEKSUALINEI POTENCIJAI

(Last Updated On: 2020-10-16)
Andrius Šedžius

Andrius Šedžius © LNK

Vakar reitingų peizaže įvyko nestandartinė situacija – laida, kuri savo pagrindu pasitelkė Irmos Jurgelevičiūtės teleskandalą, pralaimėjo prieš opusą, kuriame teleprimadonos pavardė, berods, apskritai nebuvo minima (duomenys iš TNS).

Tai pastaruoju metu nutinka nedažnai.

TV3 Rūtos Paskutinė instancija pasuko Irmos Jurgelevičiūtės istoriją nelauktu kampu – t.y. sujungė šią su Viktoro Uspaskich vešėjimu Lietuvos politinio, visuomenės ir media gyvenimo paraštėse ir epicentruose. Čia I. Jurgelevičiūtė buvo tik ornamentas – apipavidalinimo elementas daug gilesnėms, bet gaila, jokiais naujais faktais nepapuoštomis įžvalgoms. Kurios susišaukė su prieš porą dienų  per LNK KK2 Alvydo Medalinsko lūpomis susakytomis labai nekorektiškomis ir netgi neatsargiomis mintimis apie politinių partijų lesyklėles. Kaip gerai, kad ne visus pavyko pašerti..

Įdomu, kieno lesyklėle galėjo būti patobulėjusysis suvirinimo aparatas? Jei visos lesyklėlės staiga prabiltų…

Per kokį lietuvišką WikiLeaks.

Ūūū. Kiek politinių ir, ko gero, ne tik politinių (ko, dievaži, nelinkėčiau) nabašninkų atsirastų ant žemelės Lietuvos.

Pasaulis yra žiaurus.

TV3 Rūta dirba su apokaliptiniu vaizdeliu, kur valdo oligopolijos ir, berods, neapsirinka dėl šio apibrėžimo atitikimo tikrovei. Problema – jei TV ekrane matai tik įžvalgas, kurios tarsi ir turėtų privesti prie faktų, bet prie jų vis neprisikasa, tada belieka kartu su Uspaskich ir pasakyti laidos žodžiais – Jūs norit sukurti – blin, o Jums vis neišeina.

O LNK Bulvarūtai išeina! Tiesa, Uspaskich jos laidose apsilanko ne herojumi, kurio gyvenimo kelyje ieškoma vilkduobių ir smegduobių, o sau gražiu, sąmojingu ir gerbiamu gero vaizdelio riteriu. Moteriškėms – nekenksmingu ir sąmojingu lovelasu; vyriškiams – šiaip šauniu ir atlapaširdžiu vyruku, su kuriuo būtų galima išdažyti dėžę vodkės. Nenustebčiau, jei Bulvarūtai buvo adresuojama nitratinės Rūtos pastaba – tuos įsėdusius į pono Viktoro mersedesą gali išskaičiuoti kiekvienas žiūrintis TV laidas, kurių vedėjos ir vedėjai vėl lipdo iš jo herojų.

Nors, aišku, nedėkingas tokio viską sau naudinga linkme amžinai pasukančio personažo vaizdavimas. Nebūtų keista, jei nešvaria dūšia žurnalistę apšaukęs Uspaskich po to sau čepsėdamas maloniai prie vakarienės sužiūrėjo Paskutinės instancijos laidą, nes šią taip pat bus patraktuosiančių, kaip dar vieną reklamos akciją – vėl bloga žurnalistė užpuolė vargšą Uspaskich…

Skaityk  JUSTINAS MILUŠAUSKAS PAREMS LNK VYTU, PETRU IR STASIU

Tačiau šįkart Rūta Mikelkevičiūtė reitingų karą laimėjo į studijos centrą įsisodinusi Andrių Šedžių ir visą laidą paskyrusi amžiaus skirtumo tarp vyro ir moters subtilybių išsamiajam nagrinėjimui. Beveik įtikino – dvylika metų, pasirodo, mirtina riba už kurios – nė žingsnio. Prajuokino A. Šedžio pašnekėjimai – paklaustas, apie ką su savo jaunuoju gyvenimo kandeliabru (ar, greičiau, kandeliabra) galįs šnekėti po darbo, šis atsakė, kad darbe tiek prisikalbąs, jog šnekėtis nereikia. Neblogai… Du gyvenimo režimai – seiminis ir lovinis?

Apie lovą laidoje buvo kalbama daug. Gal todėl ir reitingai buvo aukšti – apie 15 procentų, kai Paskutinės instancijos – 10.

Bulvarūta TV studijoje geriausiai jaučiasi, kai ima vyrus už vienos vietos perkeltine prasme. Tada gerai jaučiasi ir jos žiūrovai.

Apie LTV Ateities lyderius jau rašiau. Labai blogai.

BTV vos alsuoja. Karštas vakaras stingsta sugniaužtas nedraugiškame LTV  Šiandien glėbyje.

Lietuvos ryto TV tinklelio tyliai pranyko Burbulas.

Nusiburbuliavo.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. Nerijus | 3 gruodžio, 2010 at 16:08

    Naujiena TV3 paskelbe http://www.zebra.lt/lt/tv/naujienos/nuo-sausio-eteryje-pasirodys-skubi-pagalba-112-219948.html
    Kazkaip panasi laida bus: viena nueme, kita idejo su nauju vedeju, tik kiti prodiuseriai:)

    Please wait...
  2. Šiaip | 3 gruodžio, 2010 at 17:04

    Įdomu ar Farai nenuvairavo pas TV3 konkurentus?

    Please wait...
  3. nida | 4 gruodžio, 2010 at 18:03

    o,bet, tačiau. Pažiūrėjau praėjusios savaitės laidų reitingus – ir ką. Labai nustebino, kad Gyvenimas yra gražus – trečioje vietoje. Pagal uagadugu rašinius to lyg ir neturėtų būti. Pikul krūtų išvis nėra 20-šimtuke. Pirmoje vietoje – Kodėl? Valanda su Rūta užropojo vos į šeštą vietą. Išvis sąraše – 15 TV3 laidų ir tik penkios – LNK.

    Metų anekdotas- Žiobienė Stiliaus moteris

    Please wait...
  4. uagadugu | 4 gruodžio, 2010 at 19:29

    Viena vertus nuo savaitės priklauso, o kita – yra tokia aplinkybė, kad uagadugu yra be galo nuobodu rašyti (nes keturias dienas per savaitę reiktų rašyti apie vieną ir tą patį), kad prasidėjus Mano mylimam priešui ir kelios minutės prieš jam prasidedant visos TV3 laidos, o tame tarpe ir Gyvenimas yra gražus šauna į viršų lyg raketa, dažnai tuos lemiamus procentus čia ir susirinkdamos.

    Please wait...
  5. SKAIČIAI: TAUTA MYLI NUSKRIAUSTUS. KAI TAUTA MYLI – JI ŽLIUMBIA | uagadugu

Palikite komentarą