SKAIČIAI: ZITA SARAKIENĖ BUS SĖKMINGAI PASTAČIUSI ANT ANTIŽVAIGŽDŽIŲ IŠ “24 VALANDŲ”

(Last Updated On: 2020-07-20)

Apžvelgdamas dviejų pastarųjų dienų kreives iš karto pažymėsiu, kad ilgai laukta 24 valandų premjera LNK televizijos bangomis buvo sėkminga. Kanalas laikotarpiu nuo 17.50 iki 18.24 šovė į viršų aukštutiniame kreivių taške pasiekdamas 8.5 reitingų procento, o nuo 18.07 iki 18.16 valandos vienvaldiškai lyderiaudamas (duomenys iš TNS). Primenu, kad LNK šiame intervale rinkdavo 2-3 procentus ir stabiliai atsilikdavo ne tik nuo TV3, bet ir nuo LTV.

24 valandos

Vytautas iš “24 valandų” © LNK

Panašu, kad užčiuoptas sėkmės receptas – vakar rodytas ekspolicininkas iš Alytaus nespinduliavo jokia žvaigždiška tuščiakalbyste, bet kiekvienas jo žodis buvo svarus, kaip akmuo. Laida pasakoja paprastutę kriminalinę istoriją, tačiau tokiame paprastume ir slypi sėkmės paslaptis – daug melodramos, ašarų ir šventas žiūrovo tikėjimas, kad asmuo, atrodantis kaip mes – iš gatvės išspręs mažo žmogaus problemą. Jei nebus nuslysta į smulkmenas (kas visai įmanoma, turint omeny, kad ruošiamos trys laidos per savaitę), LNK bus įsigijusi gerą reitingų didinimo dinamą prieš geriausią laiką. Aišku, jei šios energijos nenusodins Iki pasimatymo, mama… Antra vertus, dabar ir įsitikinsime, ar pastaroji laida apskritai pajėgi perimti kitų suakumuliuotą žiūrovų masę.

Sėkmės atveju atsiranda rimta grėsmė ir TV3 serialams prieš Žinias, ir LTV Šiandien, kurio kreivės jau vakar karštligiavo. Nors TV3 karštligiavo dar labiau…

Vakar LNK eilinio zodiakinio koncerto proga buvo nuėmusi tris laidas nuo 19.40 iki 21.30 val. ir vargu ar išlošė – šiam vakarui išnykusi Abipus sienos niekuomet taip beviltiškai neatrodė prieš Prieš srovę, kaip skorpionai ir šauliai. Tiesa, pastarieji laimėjo prieš Žiūrim, ką turim, bet sėkmė šiame intervale LNK televizijai nėra nauja. Tačiau prieš Moteris meluojančias geriau neįgylė nei grėsmingieji vabalai nei šaudantys dvikojai.

Skaityk  KOMENTATORIAUS RUBRIKA: KIAULIA APIE "CHORŲ KARUS"

Kaip ir visuomet, buvo intriguojanti dviejų Rūtų dvikova pirmadienį. Nėra kaip neįvertinti Rūtos Šokėjėlės pastangų. Ji ir jos redakcinis štabas iš odos neriasi, ieškodami aktualiausių temų ir jų įkūnytojų. Ir iš tiesų – istorija, kad Andrius Šedžius jau priverstas samdytis apsaugą ar ant stačios populiarumo bangos užsikabarojusio Aleksandro Sacharuko skaudi kūdikio praradimo drama televizinio gyvenimo būdo žanro kritikų turėtų būti pavadinta aukščiausios prabos radiniu.

Bet TV3 Rūta vėl prakalbo apie nitratus. Aš iš šitos laidos sužinojau tik tiek, kad be nitratų netgi ekologiškiausios daržovės apskritai neišaugtų, o visa kita buvo, šnekėkim atvirai, gerklingas kratinys, tačiau žiūrovai rinkosi būtent TV3, panašu, dar kartą parodydami, kad juos ir be nitratų jau vimdo Seimas ir jame dirbantys. Kokius graudžius nutikimus jie apie save bepasakotų.

Pasiilgstama paprastesnio, artimesnio kasdienybei ir tikresnio. Todėl 24 valandos ir turi šansų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

11 komentarai:

  1. nida | 17 lapkričio, 2010 at 12:52

    Rūtų skaičiai nustebino. TV3 nežiūrėjau, nes visas laidos message buvo aiškus iš anonso. Žiūrėjau nuobodų ir pataikūnišką siužetą iš turtingų Sacharuko namų, kad pamatyčiau moterį, kuri su tokiu buku tipu gali gyventi. Sužinojau, kad abu labu tokiu. Bet gal čia tik moteriškas požiūris. O Šedžiaus pavardė manyje ima žadinti sadistiškų polinkių žvėrį.

    Please wait...
  2. uagadugu | 17 lapkričio, 2010 at 13:28

    Čia Jūs, Nida, taip neatsargiai pavarėt…

    Please wait...
  3. viesulas | 17 lapkričio, 2010 at 13:23

    Berods, LNK pertvarkė ir programą, rodomą po žinių. Pvz., “Mentalistą” perkėlė į antradienį. Su Hausu nepakonkuruoja? Bet antradienį per LTV “Dingę”. Įdomu, ar šie daug žiūrovų sutraukia. Man, kaip žiūrovui, tokie persidengimai labai nepatinka…

    Please wait...
  4. uagadugu | 17 lapkričio, 2010 at 13:29

    “Dingę” nieko nesutraukia, Viesulai. Jie sėkmingai dingę.

    Please wait...
  5. Nerijus | 17 lapkričio, 2010 at 17:47

    visuomet lietuvius domino kriminalai, manau nebloga korta pastate LNK su “24 valandomis”;) Jeigu projektas neissisems ir neprades negarineti Kedzio, Kristinos istoriju – serialu;)

    Please wait...
  6. nm | 17 lapkričio, 2010 at 21:52

    Aš nemanau, kad galima kažką konkretaus teigti iš 2 premjerinių dienų rezultatų. Aišku, kad žiūrovas pastebėjo (nieko čia keisto, nes laida buvo anonsuota nemažai), bet ar jis liks? O tai pasimatys tik po dviejų savaičių ar mėnesio.

    Please wait...
  7. trambambukas | 18 lapkričio, 2010 at 00:56

    nzn bet kazkodel man tos 24valandos primena tv3 pagalba?

    Please wait...
  8. Gintaras | 18 lapkričio, 2010 at 09:36

    Jei netaps TV3 Gelbetoju klonu.

    Please wait...
  9. zorge | 18 lapkričio, 2010 at 11:23

    Pirma kregzde ne pavasaris.
    Vakar dienos reitingai tai irodo 🙂

    Please wait...
  10. SKAIČIAI: RŪTA ŠOKANČIOJI BUVO ATSPARI NITRATINĖS RŪTOS NUODAMS | uagadugu
  11. LNK DESPERACIJA: KANALAS BANDO UŽ AUSŲ IŠTRAUKTI “24 VALANDAS” | uagadugu

Palikite komentarą