MERŪNAS VITULSKIS: KAI VIEŠŲJŲ RYŠIŲ MUILO BURBULAI PRALAIMI VERSLO LOGIKAI

(Last Updated On: 2020-07-20)

Vakarykštis mano spėjimas, kad dainininkas Merūnas Vitulskis paliko Chorų karus ant ledo dėl LNK beveik iškart ir pasitvirtino. LNK po kelių valandų jau ir pati paskelbė šią naujieną, o dar ir prieš tai viešojoje erdvėje spėjimų buvo nusigriebta.

LNK nedaro jokių užuominų į Merūno atėjimo į Supermiestus priešistorę, bet kitur dainininkas aiškino nieko į vatą nevyniodamas: iš „Chorų karų“ rengėjų ir TV3 nuolat jaučiau spaudimą greičiau apie savo dalyvavimą projekte pranešti žiniasklaidai. Nors iki galo nebuvo nieko aptarta… Pavyzdžiui, apie spaudos konferenciją Kauno savivaldybėje sužinojau likus 20 minučių iki jos. Nebuvome iki galo aptarę mano dalyvavimo sąlygų. Tuo pasinaudojo LNK: pasiūlė ne tik geresnį honorarą, todėl sutikau. Kaip sakoma, jie užbėgo už akių TV3.

Čia matomi mažų mažiausiai keli dalykai. Pirmas – dėl Merūno abi televizijos kovėsi ne juokais. Antras – jei teisus Merūnas, TV3 dar ir dar kartą bandė viešųjų ryšių priemonėmis sutvarkyti verslo reikalus – sušaukusi spaudos konferenciją ir paskelbusi apie dainininko vadovavimą Kauno šampaniškam chorui, televizija šią dūminę uždangą bandė padaryti argumentu pasirašant su ja sutartį. Šnekant ūkiškai, kanalas statė vežėčias prieš arklį.

Ir stebuklas neatsitiko. M. Vitulskis pasirinko tuos, kurie leido ne muilo burbulus.

O tas mano girtas TV3 savireklamininkų guvumas pirmiems paskelbus apie Merūno išėjimą iš jų projekto buvo tik bandymas užbėgti už akių dar stipresniam LNK savireklamos dūriui – tiksliau, pagalvė po užpakaliu krentant iš penkto aukšto.

Dar įdomu, kaip šioje situacijoje jaučiasi Kauno savivaldybė? Šios svetainėje meras springdamas iš pasitenkinimo vis dar džiaugiasi: visi džiaugėmės, kai Kauno šampaninis choras laimėjo pirmąją vietą. Man malonu, kad naujai renkamo kolektyvo vadovu sutiko būti Merūnas. Tai puikus būdas garsinti mūsų miesto vardą. Savivaldybė, kaip ir praėjusiais metais, tikrai parems Kauno kolektyvą.

Tiesiog keista, kaip rimta ir respektabili įstaiga, kuria reiktų laikyti Kauno savivaldybę, taip lengvai tampa komercinės televizijos viešųjų ryšių manipuliavimo įrankiu.

Merūnas Vitulskis, Andrius Kupčinskas

Kauno savivaldybės svetainės nuotraukos

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka, Visuomenė
Tags: , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. Fishas | 18 lapkričio, 2010 at 11:04

    Man tai labai smagu :)) Trioshke pasikabino ant savo gudrumo.

    Please wait...
  2. Mantas | 19 lapkričio, 2010 at 17:03

    O man smagu dėl kitko… Kaip kaunietis ir būsimas “Chorų karų” žiūrovas džiaugiuosi, kad mano miesto chorui nevadovaus Merūnas – niekada nemėgau tų visų “žvaigždžių” projektų produkcijos…

    Please wait...
  3. uagadugu | 19 lapkričio, 2010 at 17:10

    Nesu tikras, ar kolegai yra dėl ko džiūgaut – “Supermiestai”, kur Kaunui viršininkaus Merūnas, irgi yra taip vadinama žvaigždžių projektų produkcija.

    Please wait...
  4. Mantas | 19 lapkričio, 2010 at 21:12

    Bet vieną žiūrėsiu, kito ne (pasiskaitysiu, kas rašoma čia nebent), tame ir reikalas… iš egoistiškų paskatų tikiuosi, kad nebus ten, kur ketinu palikti įjungtą TV, merūnų, radžių, rimiškių, vilijų, paulių ir kitų keleivių į žvaigždes, nes aš jų nei žinau, nei mėgstu, nei žinoti nenoriu… Kita vertus, mano mamai Merūnas patinka… tai gali būti, kad ji žiūrės LNK… ir tokių gali būti daugiau…

    Please wait...
  5. SKAIČIAI: KRIMINALINIAI PIRUETAI PRANOKSTA ŠOKIUS | uagadugu
  6. KAUNASI TELEPRIMADONOS - IRMA JURGELEVIČIŪTĖ IR KRISTINA BRAZAUSKIENĖ - uagadugu - uagadugu
  7. KARALIUS MERŪNAS VITULSKIS NUKALĖ RAIGARDĄ TAUTKŲ - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą