“PAVOGTA LAIMĖ”: ROLANDAS SKAISGIRYS SULAUKĖ NAUJO IŠŠŪKIO

(Last Updated On: 2020-07-07)

LNK svaičioja apie aktorės Vaidos Valdos Bičkutės šuolius nuo tilto ir pakeliui prakiša daug įdomesnės informacijos apie savo ryžtą toliau dirbti su serialais.

Kaip žinia, kanalas, susipykęs su odioziniu prodiuseriu, nebuvo pėsčias ir inicijavo šiam konkurenciją serialo Mano mylimas prieše beletristiniame asmenyje.

Serialas nebuvo sėkmingas – daug kas jo pagrindine nesėkmės priežastimi įžvelgė neprofesionalių aktorių vaidybą. Bet priežastys – kompleksinės – Rolandas Skaisgirys daugumą savo klaidų bus  padaręs ir iš jų  pasimokęs, o VRS, prodiuserinei kompanijai, kuri ėmėsi nedėkingo, nors ir pelningo muilo virimo verslo, MMP ir buvo tas bandymų poligonas.

LNK neviešina naujo serialo Pavogta laimė kūrybos administravimo detalių, bet iš to, kad jį režisuos Mantas Verbiejus – tas pats, kuris dirbo ir prie MMP, galima daryti išvadą, jog prodiuserinė kompanija irgi lieka ta pati. Ir tai, ko gero, būtų logiška – pasibandžius metas laukti ir brandesnio rezultato.

Valda Bičkutė

Valda Bičkutė © LNK

Beje, LNK pabrėžia būsimo serialo privalumus, šiuo mesdama pirštinę R. Skaisgiriui: serialas „Pavogta laimė“ filmuojamas moderniausia įranga, kuria šiuo metu sukami žinomiausi Holivudo serialai, tokie kaip „Daktaras Hausas“ (čia, beje, antausis R. Skaisgiriui, kuriam Daktaras Hausas yra kelrodė žvaigždė), deklaruoja padariusi išvadas iš MMP nesėkmių: aktorių komandoje – pačios ryškiausios skirtingų kartų Lietuvos kino ir teatro žvaigždės ir atskleidžia naujo serialo fabulos detalių: ekstremaliu triuku prasidėjęs naujo LNK serialo „Pavogta laimė“ filmavimas žada dramatišką, įtempto veiksmo meilės istoriją. Turtinga, karjeros aukštumas Vokietijoje pasiekusi verslininkė grįžta į Lietuvą atkeršyti savo skriaudikui, buvusiam vyrui ir jo nusikalstamose struktūrose žinomai šeimai, kurie jos, naivios jaunos mergaitės, bandė atsikratyti nustumdami nuo tilto. Nes ji, atsitiktinai pakliuvusi į šią šeimą, sužinojo per daug.

Hm, pradėjus sklisti gandams apie Mano mylimas prieše siužetą, iškart atsirado komentatorių, menamai išlukštenusių, nuo kurio meksikietiško serialo buvo nuimta kopija. Įdomu, kaip bus dabar…

Skaityk  RADVILAS: LNK ATSAKOMASIS SMŪGIS TV3 KANALUI

Viena aišku, kad bandymų poligono – MMP aikštelė, ko gero, pergyvena savo paskutines dienas.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. Šiaip | 5 lapkričio, 2010 at 14:22

    Šiek tiek aiškiau ir apie 24 valandas: http://www.zebra.lt/lt/tv/naujienos/24-valandas-ves-trys-patyre-kriminalistikos-veteranai-217094.html

    Please wait...
  2. Corot | 5 lapkričio, 2010 at 15:15

    Man pavadinimo skambesys asocijuojasi su “Nekviesta meilė”. Gal specialiai? 🙂

    Ir paklaust norėjau: kodėl Skaisgirio kelrodė – tai “Daktaras Hausas”? Jis taip sakė kažkur?

    P.s. Ne VAIDA Bičkutė, o VALDA Bičkutė.

    Please wait...
  3. uagadugu | 5 lapkričio, 2010 at 15:30

    Dėl kelrodės žvaigždės – nėra visai tikslu – darau išvadą iš netiesioginės asociacijos, kurią iššaukė Skaisgirio šnekėjimas radijuje. Smulkiau čia https://uagadugu.lt/2009/01/kodel-rolandas-skaisgirys/. Bičkutę taisau, ačiū.

    Please wait...
  4. Corot | 5 lapkričio, 2010 at 19:39

    Beje, ką tik TV anonse išgirdau (kodėl tada spaudos anonse nepranešė?), kad “24 valandos” bus rodomos 17.50. Įdomu įdomu.

    Please wait...
  5. Arūnas | 7 lapkričio, 2010 at 14:30

    Aš iš anonso susidariau įspūdį, kad “24 valandų” asmenyje turėsime naują TV pagalbos reinkarnaciją. Taigi automatiškai ji ir prapuolė iš mano domėjimosi sferos.

    O kalbant apie serialą – šaunu – pažiūrėsim, kaip pavyks antras dublis:)

    Please wait...
  6. senolis | 8 lapkričio, 2010 at 10:49

    Paskutinis “Daktaro Hauso” sezonas buvo filmuotas fotoaparatu.

    Please wait...
  7. LNK RAMSČIAIS BUS VYTAS, PETRAS IR STASYS | uagadugu
  8. LNK: SĖKMINGA “PAVOGTOS LAIMĖS” PREMJERA | uagadugu

Palikite komentarą