TV3 ŽIŪROVUI EROTIZMAS TINKA, LNK – NE

(Last Updated On: 2020-07-04)

Praėjusio savaitgalio visi trys vakarai buvo ryškiai dominuojami vienos iš televizijų. Tur būt nustebtute,  jei pasakyčiau, kad ta viena yra ne TV3 ar LNK.

Nenustebsite…

Aišku, ši monotonija yra erzinanti, bet labai aiškiai suvokiu, jog niekur nuo jos nepabėgsime. Proveržių laukti būtų naivu.

Jau pradeda nusistovėti penktadienio kreivių situacija, dėl kurios džiaugiasi LNK.

Kaip trys kapeikos paprasta Lietuvos daina sėkmingai įrodinėja, kad darymas šou iš muzikos stilių Muzikos čempionų taurėje yra įdomus tik tų stilių puoselėtojams ir kitiems, kuriems stilius yra vertybė pati sau.

Visi kiti linguoja kartu su Lietuvos daina, kuriai tokios sėkmės tikrai neprognozavau ir labai piktai aprašinėjau jos idėjos genezę.

Paradoksalu – didelę persvarą geriausiu laiku turinti LNK vis tiek įsigudrina pralaimėti dienos auditorijos bendrą išklotinę (duomenys iš TNS). Nors šis paradoksas – jau banalybė. LNK tiesiog nesugeba rezultatyviai konstruoti tinklelį už geriausio laiko zonos ribų. O pasibaigus Lietuvos dainai LNK filmo herojų Steven’ą Seagal’ą smuikeliais ir bandonijomis žiauriai sutalžė LTV Duokim garo.

Pastarojo savaitgalio šeštadienio vakaras atrodo tarsi atvirkščias veidrodinis penktadienio atspindys. Čia geriausiu laiku laimi TV3. Persvara – jau ne pora procentų, o geri keli.

TV3 šį kartą perspjovė pati save su vulgarumu, kurį prieš savaitę dar vadinau grūdu. Grūdas greitai virto š…u. Mutacija gamtiškai, ko gero, natūrali. Vycka Juročką ir Juročka Vycką gausiai vaišino fekalijų ir jų vedinių epitetais, o po to perėjo dar ir prie iškilių ir Juročką giliai sujaudinusių konversacijų apie monetą Aisčio Mickevičiaus užpakalyje. Juročka link to užpakalio Vycką dar pavadino apsirėdžiusiu, kaip senas gėjus ir iš Vyckos gavo pasiūlymą šiais drabužiais pačiam pasidabinti.

Skaityk  Į LNK ĮVAIRUOJA "FARAI". AUKSELIS?..

TV3 laida buvo labai seksuali – čia moterys aitrino vyrų žvilgsnius erotiškais apatiniais, ko gero, ne iš Gariūnų turgaus, o iš kur kas prabangesnių salonų.

Violeta Burneikienė, Tomas Kairys

nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Ir tai TV3 kanalui apsimokėjo. Jei pamenate, Oksanos Pikul ir Mildos Bartašiūnaitės erotiškumą LNK žiūrovas atmetė.

Darau prielaidą – ir O. Pikul ir M. Bartašiūnaitė pasirodė blogame kanale blogu laiku.

Klauskite manęs, kodėl.

Atsakau – skiriasi tas  žiūrovas. TV3 auditorija yra jaunatviška (ką rodo sociologiniai tyrimai) ir priimanti seksą, kaip natūralų ir sau svarbų masalą.

LNK auditorija yra žymiai vyresnė, todėl jai seksualumas yra blogo tono požymis.

Manyčiau, kad tai labai negeri ženklai LNK. Šio kanalo pagrindinės žiūrovų masės senėjimas kanalui neturėtų būti naudingas komerciškai. Dėl žiūrovo realiai kovojama su LTV, o ne su TV3. O ką tu iš to LTV beatimsi?

Nors LNK vaizdelis yra žymiai pranašesnis – jaučiasi papildomi liuksai ir erdvė, bet pokalbių šou srityje pažangos nesimato.

LNK šokių laidoje anemiškąją Ingą Valinskienę iš abiejų pusių vėl laikė paramstę Rolandas Vilkončius ir Mantas Stonkus.

Kviečiu šokti šįkart atsirado nepolitkorektiško leksikono – Marius Jampolskis vienoj vietoj nutrūko nuo virvės ir pasakė onanizmas!

Gero tono puoselėtojos LNK viršininkė gero tono puoselėtoja ponia Zita, įtariu, atims iš vargšo aktoriaus porą šimtų litų honoraro.

Sekmadienį atsitiko reta šventė LNK padangėje – kanalas laimėjo dienos auditoriją (share), surinkęs 22.4 procento, kai TV3 gerokai atsiliko – 17.5.

TV3 dar kartą susimovė su koncertu. Šįkart – labai žiauriai. Štai, žiūrėkite – dar 20.57 val., besibaigiant Lietuvos talentams TV3 pranašumas buvo virš 10 procentų – 16.8 prieš 6.6 reitingo (verčiant į žmonių kalbą, tai – virš 300 tūkst. žiūrovų persvara), kai 21 val., prasidėjus TV3 koncertui Kauno grūdams – 120 metų, jau po 3 minučių LNK 2 minučių šlovės kreivė pasiekė 15.2, kai TV3 nukrito iki 6.8. Vėliau TV3 kanalui buvo dar blogiau.

Skaityk  MINEDAS TAPO CARITO SAVANORIU

Per pastarąsias porą savaičių TV3 transliuoja jau trečią koncertą ir visi jie baigiasi triuškinamais pralaimėjimais.

Na, nebent tie užsakymai TV3 labai apsimoka – ir Kauno grūdai ir Pildyk akcijos organizatoriai turėjo nemažai užmokėti, kad su tokia padėtimi būtų taikstomasi.

Ne kartą be gailesčio pliekęs BTV negaliu nepažymėti šios auksinės arijos (čia neieškokite aliuzijos į gulbės giesmę. Juolab, kad gulbės, kiek žinau, negieda. Ypač persirijusios trąšų…).

Arija tęsėsi lygiai penkias minutes – nuo 20.06 iki 20.11 BTV Žinios, svyruodamos nuo 6.5 iki 7.6 reitingo procentų garantavo kanalui antrą vietą.

Lietuvos televizijos “Triumfo arkai” TV3 koncerto nesėkmė nepadėjo – tik 2-3 procentai…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Verax | 1 liepos, 2014 at 22:47

    Tik nelyginkite Oksanos Pikul su androgene Bartašiūnaite

    Please wait...

Palikite komentarą