SKAIČIAI: RŪTA MIKELKEVIČIŪTĖ ŠOKANČIOJI GRĮŽTA Į SOSTĄ

(Last Updated On: 2020-06-10)

Tęsiasi ružavėjimo laikotarpis LNK reitingų istorijoje.

Dar pastarąjį sezoną stipriausia LNK šiokiadienių diena – ketvirtadienis šįkart leido kanalui atsilikti nuo TV3 tik trimis procentais (duomenys iš TNS).

Ir vėl padeda geriausio laiko zona.

LNK, tarsi tas morfinistas, yra priklausoma nuo to, kaip sekasi jos laidoms nuo septynių iki dešimtos. Kai TV3 savo tinklelio sėkmės riziką yra paskirsčiusi per visas laiko zonas.

Sėkmė prasideda nuo KK2 aukštų kreivių. Darosi aišku, kad Drąsos kaina TV3 eteryje neveža ir uagadugu hipotezė dėl identifikacijos krizės kedofilų lageryje, panašu, bus pasitvirtinusi.

TV3 čia svyruoja ties 8-9, kai LNK ties 13-14.

Toliau eteryje tolimesnė trilerio Rūta vs Rūta dalis. Šokėjėlė Rūta šįkart buvo įnikusi į sau artimas temas – jos laidoje buvo šnekama apie Kviečiu šokti užkulisius.

Kai Rūta Nešokančioji vėl prisilietė prie klanofilijos ir Paskutinėje instancijoje buvo įsigilinusi į mišrainę – Kėvišas-Kubilius-Navickas-Ukmergė-Ozas-Rubikonas-Biblija-Navickas-Kubilius-Štaras-Skučas-Rimdeika-Kėvišas-Stancikienė-Kėvišas. Jei ką praleidau, patikslinkite.

Rūta Šokančioji savo liežuvio piruetais pritraukė daug daugiau žiūrovų, nei Rūta Nešokančioji jų atstūmė. Tfu, susipainiojau.

Vienu žodžiu, LNK Rūta svyravo ties 14-15 reitingo procentų, kai Rūta iš TV3-jų su 10-11 nedžiugino kanalo vadovybės ir savo viršininko Kristupo Krivicko akies (šįkart gal nebūsiu apsirikęs dėl to viršininkavimo ir piktoji Marte manęs nepraus lediniu vandeniu…).

Rūta Janutienė

nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Antra vertus, įdomu, kodėl taip kietai televizoriuje atrodanti moteriškė taip lengvai pasirašo dėl kažkieno viršininkavimo – taigi įsikurk savo uabą ir viršininkauk sau ant galvos… Čia dėl to, kad, anot jos pačios laidų, visi verslininkai – vagys?

Grįžtame prie temos.

TV3 Farai įgauna kvėpavimą tik baigiantis valandai su Rūta ir prasidėjus Mano mylimam priešui, kuris, čia jau pranešu svarbią informaciją Ingiui, pralaimi Moterims meluojančioms geriau apie 2.5 karto.

Skaityk  PREKĖS ŽENKLAI TELEVIZIJOJE. UŽ DYKA?

Vakarykštis Dviračio šou blykstelėjimas nevirto tendencija ir vakar TV3 Žinios jau dominavo.

Tas Mythbusters parodijavimas man dar kartą priminė seną tiesą, kad parodijuoti tai, kas nėra tapę visuotiniu kultu, yra be galo neperspektyvu. Šitoj vietoj Dviračio šou tampa Dar pažiūrėsim… filialu.

O visa kita – sena pasaka. LTV niekaip nesiseka husariškai trankiai atidaryti savaitgalinio šampano su Mūsų dienos kaip šventė; Lietuvos ryto TV kreivės atrodo dantytai, kaip stiklo šukė; BTV, desperatiškai įsikibusi į uolos virš bedugnės atplaišą, bando išsilaikyti ketvirtoje vietoje tarp televizijų; Pervyj Baltijskij Kanal laikosi įsikibęs šiai į uodegą ir nepaleidžia.

Sadomazochisto idilė.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 komentarai:

  1. Fishas | 8 spalio, 2010 at 16:00

    O as pastaruoju metu visada ziuriu Dviraty del Sauliaus Poshkos atviru pasisakymu apie savo versla/apie save. Dievinu sita Tado Vidmanto personaza 🙂 Jis nerealus 🙂
    Vakar deja, jo nebuvo

    Please wait...
  2. Corot | 9 spalio, 2010 at 12:27

    Skaičiau, kad LNK naują laidą daro – apibūdina ją kaip “socialinę-kriminalinę” ir vadinasi ji “24 valandos”. Rodoma bus 4 kartus per savaitę. Tai mažu čia bus priešnuodis “Moterims meluojančioms geriau”, spėju. Įdomu. kur MMP dės tada? Paklausys Uagadugu ir prieš Žinias mažu? Įdomu.

    Please wait...
  3. uagadugu | 9 spalio, 2010 at 12:45

    Žiūrėsim.

    Please wait...
  4. nm | 10 spalio, 2010 at 13:51

    Įdomu, ar lietuviškos TV gali sau leisti (o gal kontraktai neleidžia?) laidą/serialą tiesiog nutraukti ir nedėti niekur? Juk JAV taip ir daro, kerpa serialą dėl blogų reitingų po kelių serijų nors jau ir už 10+ serijų į priekį buvo sumokėta. Atseit per brangiai kainuoja mirusį produktą laikyti tinklelyje, nes galbūt alternatvya kažkiek pakeltų tos pozicijos žiūrimumą ir bent iš dalies atidirbtų nuostolius užsakius aną nesėkmingą produktą.

    Please wait...
  5. Corot | 10 spalio, 2010 at 14:38

    “mm”, panašiai buvo nutikę su LNK serialu “Moterų alėja”. Tačiau Skaisgirys tuomet labai supyko, kad jo serialą nuėmė, ir LNK daugiau serialų savo neduoda. 🙂

    Please wait...
  6. nida | 10 spalio, 2010 at 14:57

    taip daro ne tik televizijos, bet ir Holivudo kino studijos. Jei bosų manymu filmas nesurinks žiūrovų, geriau jo išvis nerodo, nes kam išlaidos reklamai ir kitiems su platinimu susijusiems dalykams.

    Please wait...
  7. Ingis | 10 spalio, 2010 at 16:55

    Ačiū, uagadugu, už informacija. Maniau, atotrūkis mažesnis. Bet vis tiek nesuprantu, kodėl jie (“Lankos”) dar paėmė MMP tęsinį? Juolab, kad su “Moterų alėja” pasielgė be gailesčio.

    Please wait...
  8. Arūnas | 11 spalio, 2010 at 12:33

    Ingis> apie tai jau diskutavom juk. LNK bet kokia kaina nori Skaisgirio monopolijai konkuruojančią kontorą išugdyti. Mano nuomone, ne ant tų pamatų ir ne tuo keliu tas bandoma daryti, bet užsispyrimo verta pavydėti. Skaisgirys irgi ne vieną prisvilusį blyną iškepė, prieš užčiuopdamas teisingą kelią. Aš asmeniškai būčiau tokiu atveju davęs tai pačiai komandai užsakymą kitą serialą padaryti, bet ir bandymas tą patį apsukti suteikia nemažai patirties.

    Dar viena mintis, gal LNK tik labai dosniai įsipareigojančiu kontraktu pavyko žmonės prikalbinti MMP daryti? O dabar tuos isipareigojimus tenka vykdyti.

    Please wait...
  9. Ingis | 11 spalio, 2010 at 15:09

    ——> Arūnas. Pritariu, kad galėjo (ir turėjo) naują serialą daryti. Bet, matyt, neturi idėjų, kai tuo tarpu konkurentai kepa “muilą” konvejeriu. O dėl LNK dosnumo – smarkiai abejoju, kaip ir noru sukti toliau reitingų nekraunantį serialą. Skaisgirio kompanija dirba dvigubai, gal net trigubai greičiau nei konkurentai, yra atkalusi tempą, todėl MMP pirmą sezoną vos ne vos išstenėjo 36 serijas, kai Skaisgirio MMG 3 per tą patį laiką dėjo bene 90 serijų ar kiek ten… Manau, kad teisingai pastebėjai – LNK užsispyrimo verta pavydėti.

    Please wait...
  10. Arūnas | 11 spalio, 2010 at 16:36

    Dėl dosnumo, tai spontaniškai kilusi mintis iš serijos “kas galėtų paneigti” 🙂

    Teisingai pastebi dėl tempo skirtumų ir dėl to, kad Skaisgirio kompanija jį yra gerai “atidirbusi”. Deja, tas atidirbimas ateina tik su patirtimi, o visa patirtis, mandrai tariant – ‘know-how’, šiuo metu yra Skaisgirio ‘manufaktūros’ rankose. Man tik įdomu – negi neįmanoma dalies to ‘know-how’ iš ten išvilioti gero atlyginimo pagalba? Manau, kad išeitų pigiau, ypač reitingų, ir dėl jų prarandamų reklamos pajamų atžvilgiu. Žinoma, LNK kelias patirtį užsiauginti organiškai – labiau ‘etiškas’, bet nuo kada Lietuvos media versle su etika taip skaitomasi, kai kalba eina apie piniginius dalykus? Negi visi žmonės Skaisgirio komandoje tokie lojalūs, kad nesusiviliotų galimybe kažką kurti savarankiškai?

    Please wait...
  11. Ingis | 11 spalio, 2010 at 20:11

    Na, nežinau… Būtų dosni LNK, gal ir persiviliotų. Jau rašiau apie tokios strategijos nebuvimą. Nemanau, kad Skaisgirys su kiekvienu darbuotoju yra pasirašės sutartis krauju ir dar omertos įžadais patvirtinęs bendradarbiavimą. Ir jūs teisus esate, manydami, kad investicijos į konkurentų perviliojimą iš TV3 “muilo fabriko” LNK atsipirktų,nes padidėtų faktiniai reitingai (GRP) tam tikrose laiko zonose (CPP), o tuo pačiu ir įplaukos už reklamą. Bet visų pirma “Lankoms” reikia išmokti elementarią pamoką: pagrindiniai serialo aktoriai turi būti profesionalai, o ne mediniai Milanno ir ta… pamiršau pavardę, daininkė… Tokie “aktoriai” ir Skaisgirio “muile” numuštų reitingus. O dėl patirties… Dirbo Martisonas, Krivickas “muilo” temose – šnipštas gavosi. MMP komandai irgi tas pats gresia.

    Please wait...
  12. Piktuolis | 11 spalio, 2010 at 22:52

    Skaitau aš čia ir nebesuprantu: sakot LNK pradėjo serialus sukti? Nori kažkokią monopoliją griauti? Nu nu…

    Please wait...
  13. marte | 12 spalio, 2010 at 08:29

    atsiprasau uagadugu už ta “ledinį vandenį”. tokio efekto tikrai nesiekiau 🙂 bet ir man visiška mįslė tas moteriškės kietumas demonstruojamas tv ir minštumas asmeniniame gyvenime. gal kada sužinosime, kur čia kokį šunį kas pakasė.

    Please wait...

Palikite komentarą