KAI AGNĖ JAGELAVIČIŪTĖ PRALAIMI DŽORDANOS BUTKUTĖS NERVŲ ŠAKNELIŲ UŽDEGIMUI

(Last Updated On: 2023-01-23)

Vakarykštė telediena buvo gera LNK televizijai.

Kanalas laimėjo savo pažadėtosios žemės zoną – 19.10-21 val., o todėl tik 3 procentais pralošė visos dienos auditoriją TV3-ims.

Saulius Poška, Kristijonas Bartoševičius

Saulius Poška © LNK

Žiūrovas jau tvirtai apsisprendė dėl infošou – KK2 ir muilo operos Drąsos kainos kaktomušos – ir pasirinko LNK. Staigmenų čia neturėtų būti – vargu ar didelę LNK persvarą šiame intervale TV3 gali sumažinti su Drąsos kaina. Panašu, kad kanalas tyliai suvalgys nenusisekusį Rolando Skaisgirio blyną ir po poros mėnesių pakeis kitu to paties prodiuserio muilinu gaminiu.

TV3 ir LNK Rūtų dvikovą rūtišką laimėjo Rūta Šokančioji Sutraumuotoji. Tema nebuvo pritrenkiančiai patraukli – apie sunkiausio Lietuvos žmogaus problemas, su kuriomis, vargu, ar atsiras susitapatinančių, bet TV3-jų Rūta neišnaudojo savo galimybės.

Ši savo laidą pavadino Ar žiniasklaida bet ką gali padaryti žvaigžde? Pastaruoju metu vienokios ar kitokios šios temos variacijos persipina per įvairias laidas –  štai ir Valandoje su Rūta kažkas panašaus jau buvo. J. Smoriginas, be abejo, dalyvavo ir čia. Choreografas apdairiai pasirinko toliau nuo Vytauto Juozapaičio pastatytą krėsliuką ir ištarė, kad, cituoju, noriu sėdėti ir žavėtis jo (Vytauto Juozapaičio – uagadugu) grožiu:

Kodėl?

Kodėl? © TV3

Man pasirodė visiškai mįslingas dalyvių paskirstymas į priešingas sofkes ir apskritai, berods, laida buvo išsprūdusi vedėjai iš kontrolės. J. Smoriginas net buvo užmigęs filmavimo metu. Buvo įdomu žiūrėti, kai tarpusavyje pliekėsi iš pažiūros kultūringų profesijų atstovai – profesoriumi laidos vedėją save prašęs tituluoti muzikas Vytautas Juozapaitis, J. Smoriginas ir aktorius Rolandas Boravskis, seriale Drąsos kaina vaidinantis Drąsiaus Kedžio atitikmenį ir, panašu, su juo psichologiškai susitapatinęs. V. Juozapaičiui teko atlaikyti jo žodinę ataką ir, mano galva, visai neprofesoriškai oponuoti. Laida apskritai atrodė panaši į rėksmingų pareiškimų kratinį – nuoseklumo buvo nedaug.

Skaityk  KARŠTA NAUJIENA: "LIETUVOS RYTAS" VĖL KASA DUOBĘ PO TNS "GALLUP"

Todėl storulis per LNK Nuo…Iki… ir laimėjo.

Skambų ir, panašu, netikėtą antausį patyrė TV3. Agnės Jagelavičiūtės, kurios pasirodymas TV eteryje ar ant žurnalo viršelio dar prieš metus automatiškai garantuodavo didelę auditoriją, žvaigždė, panašu, prigesusi. Gyvenimas yra gražus, tikėjęsis, kad klausimas, ar jai yra pasipiršęs Oskaras Koršunovas, sudomins didelę žiūrovų masę, pralaimėjo LNK etiketės Džordanos Butkutės nervų šaknelių uždegimui, kurį Kažkas atsitiko apiformino dar ir Oksanos Pikul išdailintuoju biustu.

Vėliau eteryje – duobės ir dangoraižiai. Duobėje – LNK, o LTV Savaitės atgarsiai, pasitelkę madingą šokėjėlių temą, šįkart atrodė geriau, nei prieš savaitę.

Nuo 20.44 Dviračio šou žengia koja kojon su TV3 Žiniomis.

Lietuva nekantriai laukia Sauliaus Poškos gilių minčių apie jį supantį pasaulį ir varguolius.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą