VILKONČIUS vs SMORIGINAS: DRAMATIŠKA SALDŽIŲ PATAIKAVIMŲ IR “GRŪDO” AKISTATA

(Last Updated On: 2020-06-11)

Šį kartą savaitgalį narstysime iš eilės – nuo penktadienio.

Lietuvos talentai

Lietuvos talentai © TV3

LNK Lietuvos daina stiprokai davė per galvą muzikos stilių intrigą bergždžiai bandančiai propaguoti Muzikos čempionų taurei – mažne dvigubu skirtumu (duomenys iš TNS).

Tačiau pažymėtina kita – LTV penktadienių atsigavimo tendencija. Kyla ir šios Tūkstantmečio vaikai,  ir Duokim garo, o kanalo penktadieninė kreivė artėja prie 14 procentų.

Lietuvos ryto TV turi teisę prakeikti ispanus dėl  jų vėlyvos futbolo rungtynių žaidimo tradicijos – Lietuvos futbolo rinktinės rungtynės prieš ispanus galėjo susilaukti daug didesnio populiarumo, nei tie 1.5-2 procentai. Na, bet, antra vertus, tarkim, po vidurnakčio iki bemaž pirmos Lietuvos ryto TV buvo antra iš visų Lietuvos kanalų.

TV1 eteryje su žiūrovais atsisveikino egzaltuotai ir teatrališkai Kennetho Brannagh suvaidintas Volanderis ir grįžta Midsomerio žmogžudystės.

Volanderis nors ir egzaltuotas, bet nufilmuotas nepaprastai gero operatoriaus.

Šeštadienio pagrindinė intriga nesikeičia. Čia Kviečiu šokti vedėjų kaitaliojimų salsa bando laikytis koja kojon su Šok su manimi.

Na, šokių vienoje ir kitoje laidoje ten gal koks trečdalis ar ketvirtadalis. Visa kita – pokalbių laida. LNK pralaimi pora procentų – skirtumas nėra didesnis, nei bendras LNK žiūrimumo atsilikimas nuo TV3, bet laikosi.

Šįkart LNK visiškai išėmė Arūną Valinską ir į laidos audinį įaudė trečią vedėją – Rolandą Vilkončių laidoje Dviračio šou parodijuojantį aktorių Mantą Stonkų. Šis žingsnis buvo kiek geresnis, nei Valinskų bendras pasirodymas, bet, man regis, jog problemos su vedėjais Kviečiu šokti laidoje išplaukia dar ir iš filosofijos. Lyginant su Šok su manimi pokalbiais LNK laida atrodo bekonfliktė. Tas geras tonas, elegantiškumas, kurio žūtbūtinai siekiama, likviduoja dramos grūdą.

Skaityk  RŪTAI MIKELKEVIČIŪTEI ŠOKANT, RŪTA JANUTIENĖ PERIMA ŽIŪROVĄ

Jei TV3 šokiuose žiuri su šokėjais konfliktuoja, ginčijasi – pirmieji be jokių pardon sako, ką apie juos galvoja, o antri dažnai nesutinka su sprendimais ir kimba į gaurus pirmiesiems; LNK laidoje matome saldų pataikavimą vieni kitiems – dieve neduok, įžeisiu, pasakysiu kažką negražaus – bet koks aštresnis žodelytis lyginamas it asfalto lyginimo volu.

Kažkur džiaugęsis tuo Ingos Valinskienės čiakrų atsivėrimo metafiziniu procesu Seime, dabar galiu konstatuoti, kad labai jau jis anemiškas, vienspalvis, ar bent jau mažų mažiausiai menkai derantis su laidos audiniu. Kartais atrodė, kad R. Vilkončius su antrininku yra iš vienos laidos, o I. Valinskienė nukritus iš kitos – na, kažkokios ketvirtą valandą dienos šiokiadieniais rodomos pokalbių laidos namų šeimininkėms, jei tokias Lietuvoje kas gamintų.

Antra vertus, TV3 galėtų pasamdyti Jurijui Smoriginui kokį specialybės suprantamai reikšti mintis atstovą, nes užknisa tas stabilus sakinio dalių netaisyklingas derinimas. Jei virėjai šitaip dėliotų ingredientus – turėtum lakstyti į tualetą kas dešimt minučių.

O Vytautas Šapranauskas atrodė kažkoks užtinęs.

Gal pasirodė…

Indrė Makaraitytė su Savaitės komentarais šįkart buvo perėmusi iniciatyvą iš Nemiros Pumprickaitės Savaitės įvykių TOP 5.

TV3, kaip jau ir įprasta, laimi ir talentų vakaro varžybas.

Atsiras apgailestaujančių, kad nėra jokios pažangos LTV Triumfo arkos žiūrovų masės didėjime – svyruojama apie tris procentus.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. Majus | 11 spalio, 2010 at 16:47

    2 minutes sloves sulauke pripazinimo pasaulyje
    http://www.lrytas.lt/-12868017031286069046-lnk-laida-2-minut%C4%97s-%C5%A1lov%C4%97s-viena-i%C5%A1-trij%C5%B3-geriausi%C5%B3-pasaulyje.htm

    Please wait...
  2. Ingis | 11 spalio, 2010 at 20:40

    Gera naujiena

    Please wait...
  3. kiaulia | 11 spalio, 2010 at 21:05

    Užderėjo čia naujienų šiandien: http://www.lrytas.lt/-12868094071285606234-baltic-media-alliance-lietuva-valdybai-vadovaus-j-butkevi%C4%8Dien%C4%97.htm

    Please wait...
  4. Ingis | 11 spalio, 2010 at 23:33

    Įdomu, ką mano uagadugu? Naujas vėjas TV rinkoje.

    Please wait...
  5. uagadugu | 12 spalio, 2010 at 00:42

    Vėjas… Iš ventiliatoriaus.

    Please wait...
  6. Fishas | 12 spalio, 2010 at 09:39

    Kaip sako Bingelis, buna vejas i nugara, arba is uzpakalio.
    I nugara buna saltas vejas, o i uzpakalio buna siltas vejas.
    Tai man cia atrodo siltas.
    Cia butu tas pats, kas Janutienei duot Operos ir Baleto teatro direktores pareigas.

    Please wait...
  7. SKAIČIAI: TV3 ŽIŪROVAS EROTIZMĄ PRIIMA, LNK – NE | uagadugu

Palikite komentarą