AUDRĖ KUDABIENĖ SU BRAZAUSKU PRALAIMI GAIVENIUI SU BRAZAUSKU

(Last Updated On: 2020-07-07)

Galėčiau pradėti vakarykščiu įžanginiu sakiniu apie skaičius ir neapsirikčiau. LNK vėl laimėjo sau labai svarbias dvi geriausio laiko valandas. Bet trimis procentais pralošė visą dieną (duomenys iš TNS).

Vakarykštė diena buvo įsimintina dėl to, kad TV3 ir LNK ašinės 19.40 val. planuojamos geriausios laidos kedeno vieną temą. Abipus sienos ir Prieš srovę gilinosi į Algirdo Brazausko ir Kristinos Butrimienės sutuoktuvių detales ir darė tai iš pirmo žvilgsnio taip, kad galėjai supainioti kanalą – tarkim, buvo vietų, kai per abi televizijas vienu metu matei artimą Julijos Brazauskienės draugę Godą Ferensienę.

Tačiau taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Abipus sienos labiau akcentuoja emocinį kampą – ją jaudina klausimai apie K. Butrimienės tikrą ar netikrą jausmą A. Brazauskui, o jeigu netikrą, tai kokios to netikrumo priežastys ir kaip šiame fone atrodo Julija Brazauskienė. Kampas žiūrovui įdomesnis, bet, vargu, ar labai ilgai grosiantis.

Tuo tarpu Prieš srovę šalia to kabina tolimas istorines paraleles ir čia tikisi atverti tikrą informaciškai klanofilinį eldoradą apie LDDP viršūnėlių ryšius su EBSW ir kitomis keistomis organizacijomis. Kadangi Virginijui Gaiveniui šios temos neturėtų būti įdomios, o K. Butrimienės – A. Brazausko emociniai ratilai ir verpetai susiverpetuos labai greitai, tai Audrė Kudabienė turi daugiau šansų aplinkbrazauskinę temą rezultatyviai vynioti ir toliau.

Antra vertus, kiek įdomių dalykų žmogus savo plačiais pečiais šitiek metų dangstė. Ir kiek dabar piramidžių grius, kiek žmonių ant to buvo pakabinta – juk ne visus paslėpsi ar užglostysi. O ir ar yra kam?

Todėl tas telefonas laidos pabaigoje taip įtaigiai ir perskaitomas:

Audrė Kudabienė

Audrė Kudabienė. Nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Abipus sienos kreivės atrodė geriau (duomenys iš TNS).

Skaityk  GEDIMINAS JAUNIUS ŽADA BŪTI PIKANTIŠKAS VONIOJ SU SMORIGINU IR CO

Žiūrim, ką turim jau ne pirmą kartą nieko negali padaryti su Neišgalvotais gyvenimais. Petras Gražulis žiūrovams pasirodė ir įdomesnis, ir skandalingesnis, nei, mano galva, iš piršto laužtos TV3 laidos istorijos, kurių epicentre ir turėtų būti skandalas.

Vakar Dviračio šou rinkosi daugiau žiūrovų, nei TV3 Žinias – sėkmę pratęsė LNK Žinios, su kuriomis TV3 fantastika nieko padaryti negali.

Kitur – jokių permainų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Šiaip | 27 spalio, 2010 at 16:38

    Įdomu ar Housui seksis kariauti su LNK Žiniomis ir kaip seksis Dar Pažiūrėsim prieš Žvaigždžių klubą.

    Please wait...
  2. uagadugu | 27 spalio, 2010 at 17:52

    Apie Hauso sėkmę rašiau čia: https://uagadugu.lt/2010/10/skaiciai-rutos-sokanciosios-kaspiniuocio-pasadoblis/

    Please wait...

Palikite komentarą