SKAIČIAI: VALINSKAI KOL KAS “NEVEŽA”. NET IR KONFLIKTUODAMI

(Last Updated On: 2020-06-02)

Darosi baisu.

Rolandas Vilkončius, Arūnas Valinskas

Rolandas Vilkončius ir Arūnas Valinskas © LNK

Ant uagadugu gali kas nors rimtai užpykti, bet šokiai vėl yra pagrindinė savaitgalio programos tema. Ją tokia paverčia patys kanalai – štai LNK pradėjo dirbti vos ne uagadugišku fiksavimo režimu ir transliuoja spaudos pranešimus iš Kviečiu šokti aikštelės tiesiogiai ir iškart po laidos. Aš gavau keturis, siųstus nuo 19.43 iki 23.51, o kitą dieną atėjo dar vienas.

Iš viso – nuo priešpaskutinės laidos iki pranešimo iš paskutinės, LNK atsiuntė 12.

TV3 šokiams irgi skyrė nemažai dėmesio – čia parašyti keturi pranešimai šia tema.

Tiesa, kai rašau šias eilutes, konkurentų – TV3-jų svetainės paskutinė naujiena yra tai, kad rytoj TV3 „Šok su manimi“ projekte Vytautas Šapranauskas šoks!

Labai įdomu ir, sakyčiau, aktualu…

Bet, kaip matote, televizijos ypatingai akcentuoja šokius, todėl ir uagadugu neatsiliks nuo pagrindinės tendencijos.

LNK pagrindinį intrigos savo šokių laidoje akcentą pradėjo dėti ties Valinskais ir R. Vilkončiumi.

Jau ketvirtadienį atsirado tekstas pavadinimu Tarp Rolando Vilkončiaus ir Ingos Valinskienės – šaltukas. Kanalas vystė šią temą tokiais rašiniais: Valinskas tiesioginiame eteryje bandys išsiaiškinti, kas vyksta tarp jo žmonos ir Vilkončiaus, Išsprūdusia fraze Valinskienė užminė judviejų su vyru santykių mįslę, „Kviečiu šokti“ veda Valinskas ir Vilkončius!

Ir nesekantys šios intrigos supras, apie ką eina šneka. Nuo savęs pridėsiu, kad tariamas konfliktas tarp Ingos Valinskienės ir Arūno Valinsko tiesioginės transliacijos metu buvo toks efektingas, kad buvo galima patikėti jo autentiškumu.

Kibirkštys lakstė, žiežirbos skraidė.

Kam jo prireikė?

Netikiu, kad LNK šią intrigą sugalvojo tiesiog laidos paįvairinimui. Nieko nebūna be priežasties. Panašu, kad chemija tarp Rolando Vilkončiaus ir Ingos Valinskienės nedirba, todėl LNK įtraukia į šitą schemą Arūną Valinską. Šio iš karto pasidarė labai daug, o R. Vilkončiaus  – daug mažiau. Net pastarajam tarsi ir su visais atsisveikinus laidos pabaigoje, A. Valinskas vis tiek rado nepalepintų atsisveikinimu ir tarė paskutinį žodį. Seimūnui buvo svarbus dominavimas.

Skaityk  MARIJONAS MIKUTAVIČIUS VS ROLANDAS VILKONČIUS: LNK "AUKSINIUS SVOGŪNUS" AKINS "DVIRAČIO ŽVAIGŽDE"

Tačiau Vytauto Šapranausko ir Jurgitos Jurkutės duetas atrodo daug gyviau ar bent jau neišmūčytai.

Kokių rezultatų LNK pasiekė? Nežinau, kaip šita intriga vystysis – gal ir vaisingai. Bet šeštadienį jokių teigiamų poslinkių skaičiuose nepastebėjau. Kaip ir anksčiau, daugumas žiūrovų tik trumpam atsipūtimui per Šok su manimi reklamos pertraukas persijungdavo LNK.  Tiesa pastarasis atsigauna ir it koks hipersiurblys žiūrovus susiurbia  TV3 laidai pasibaigus – nuo 22.30.

Visos pastarąsias savaites išryškėjusios tendencijos toliau tvirtinosi – penktadienį LNK vėl laimėjo dainų projektų kategorijoje, o po to, kaip ir beveik visuomet, gavo į kaulus nuo TV3 filmų. Sekmadienį Nemira Pumprickaitė LNK bangomis užtikrintai vagoja vagą su Savaitės įvykių TOP5 ir pirmauja prieš Indrės Makaraitytės Savaitės apžvalgą. Bet po to Lietuvos talentai nieko nepalieka iš 2 minučių šlovės pastangų išsiropšti į paviršių. Tiesa, pastaroji tai galų gale padaro, bet tik TV3 laidai pasibaigus.

Sekmadienio vakarą atsitinka net trys kartai, kai LNK pralaimi LTV.

Žiūrovams įtiko Bėdų turgus, Panorama ir, mano galva, visai sėkmingai pažiūrėtas Vaikų Eurovizijos” dainų konkurso nacionalinės atrankos finalas. “2 minutėms šlovės” einant į pabaigą, kažkur apie 21.30 val. LTV koncertas šovė į 5-6 reitingo procentų aukštumą (duomenys iš TNS), o vaikiški balsai čia įveikė jau pavargusių ir senstelėjusių Jean Claude van Damme’o ir Dolph’o Lundgren’o bandymus spardyti ir kitaip mušti savo priešininkus šių metų gamybos filme per LNK.

Filmų sudėliojimo kokybė LNK programoje uagadugu jau seniai kelia labai didelių abejonių.

O štai BTV su savo skurdžiais resursais kartais ima ir sužaidžia bent jau neblogiau. Ši šeštadienį ji parodė kitą filmą su Dolph’u Lundgrenu, bet gamintą 2005-aisiais ir, suplanavusi jį 21.30 – t.y. radikaliai tiems žiūrovams, kuriems neturėtų patikti elegantiškasis žingsnelių dėliojimas šokiuose, rinko sau visai pagarbius penkis procentus.

Skaityk  SKAIČIAI: IRMA JURGELEVIČIŪTĖ NUBLOŠKĖ KRISTINĄ Į NEBŪTĮ. ILGAM?

Beje, šeštadienį BTV aplenkė LTV.

Pastaroji pasirodė labai jau skurdžiai – 6.7% dienos auditorijos jau panašūs į nusiritimą.

Tiesa, tai, kad BTV vėl pralaimėjo PBK televizijai visą praeitą savaitę, yra dar blogesnis rezultatas.

P.S. Man labai patiko šita nuotrauka:

Kviečiu šokti

Kviečiu šokti © LNK

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. Mintys | 27 rugsėjo, 2010 at 23:42

    Taigi, Vakarų fronte nieko naujo.. LNK šokiai kiek suprantu neturi stuburo, Vilkončius gal ir geras vedėjas, gražus, bet autoriteto maža, todėl jam labai tinka su Jankauskaite pristatinėti žvaigždių dueto dalyvius.

    Dar vienas aspektas, kad prie TV3 rodomo šokių apipavidalinimo žmonės jau senokai priprato ir jiems žiūrėti tą raudoną foną patogiau, tuo tarpu tas didesnis teatro arenos pranašumas, kurį Uagadugu išpuoselėjo starte, svarbus tik žiūrovams, kurie džiaugiasi jog gali sutilpti.

    Bus įdomu pamatyti dainų dešimtukų kovas, manau čia turėtų būtu atvirkščiai, kadangi žmonės labiau pritapo prie LNK formato.

    Please wait...
  2. Nerijus | 28 rugsėjo, 2010 at 14:12

    LNK galvojo, jog Valinskų konfliktai, kaip Smorigino ir Šapro pagyvins laidą, pakels reitingus. Galbūt Zvonkė ir dar kita kurčia projekto dalyvė pritrauks daugiau žiūrovų:)
    O dėl Rolando, tai jis tiktų vesti kitokį projektą, rimtesnį:)

    Please wait...
  3. Šiaip | 28 rugsėjo, 2010 at 14:38

    Žiūriu, kad Zebra.lt pamėgo perspausdinti Uagadugu straipsnius, čia jau yra įvertinimas šio blogo.

    Please wait...
  4. uagadugu | 28 rugsėjo, 2010 at 14:58

    Kokį “rimtumą” turi omeny, Nerijau?

    Please wait...
  5. Šiaip | 28 rugsėjo, 2010 at 16:15

    Manau, kad Triumfo arka labiausiai tiktų vesti Vilkončiui.

    Please wait...
  6. uagadugu | 28 rugsėjo, 2010 at 19:14

    Gal ir taip. Tik bijau, kad LRT nelabai įpirktų. Nors Masalskis negirdėjau, kad būtų kažkam parsidavęs pigiai.

    Please wait...

Palikite komentarą