KRIVICKAS vs BARTKUS, O TUPYKLOMS – GRIEŽTAS NE!

(Last Updated On: 2020-05-25)

Vakarykštis vakaras buvo antras, kai tiesiogiai susidūrė LNK ir TV3 sezoniniai tinkleliai iki devintos valandos krepšinio rungtynių.

Pakomentuosiu skaičius. Prieš Žinias, balansuodamos ties šešiais reitingo procentais (duomenys iš TNS) laimi Širdys paklydėlės, tačiau, lyginant su pirmadieniu ir antradieniu, didelės pažangos nesimato. Bet jos nesimato ir konkurentų stovykloje – LNK Iki, pasimatymo, mama svyruoja ties 3.0-3.5 procento. Vakar į kaklą muilams piktai įsikibo LTV Šiandien, į pabaigą netgi pralenkusi Širdis paklydėlės.

TV3 jau tradiciškai laimi Žinių juostoje, bet teisybės dėlei reikia pasakyti, jog LNK čia nėra taip beviltiškai atsilikusi, kaip visą pastarąjį sezoną.

Po Žinių – antrasis Drąsos kainos ir KK2 akistatos, prasidėjusios antradienį, raundas. Ir jį laimi Sauliaus Bartkaus prodiusuojama laida, savo aukščiausiame taške pasiekusi 13.7 proc., kai Drąsos kaina buvo šoktelėjusi iki 10.6.  Rolando Skaisgirio kedopedofilopatinis  daiktas pralaimėjo S. Bartkaus bulvainfogliancošokiniam dalykui. Tendencija ar atsitiktinumas?

Kaip ir antradienį, trečiadienį 19:40 kaktom susimušė dvi kriminalinės publicistikos laidos – LNK to paties S. Bartkaus FTB ir LNK TV3 Kristupo Krivicko Akistata. FTB kedeno jau anksčiau laidos pradėtą Pagėgių elito kišenės turinio skaičiavimą, o Akistata, spėkit, ką? Atspėjote! Pedofilų klanus. Žanro klasikai nelemta nusibaigti.

Akistata laimėjo prieš FTB. Tiesa, nežymiai – tik pora procentų. Nors vakarykščio Prieš srovę pralaimėjimas laidai Abipus sienos ir, įtariu, daug nerimo TV3 vadovybei keliantis Drąsos kainos startas gali išprovokuoti galvojimą apie kedopedofilinės temos seklumą.

Akistata atsigavo daužydama LNK Žvaigždžių klubą. Seansas, vertas sadisto akių. K. Krivicko laida čia šovė iki 15.4, kai Žvaigždžių klubas buvo numušęs LNK žiūrimumą ir iki 6.8. Tiesa, pasibaigus Akistatai prieš krepšinį, laida rovė į viršų.

Skaityk  SASHA SON, VYGAUDAS UŠACKAS IR URM VIEŠIEJI RYŠIAI

Žvaigždžių klube neliko stenėjimo tupyklose, kuris buvo, praktiškai, pagrindinis pirmos laidas akcentas.

Atrakcija tokia savotiška.

Sakot beviltiška beviltiška

Juk tobulėja žmonės.

Tupyklas išėmė. Nestena.

Nekantraudamas laukiu susipjovimo su Dar pažiūrėsim… po savaitės.

Jei LNK vadovybei šitiek laiko laikys nervai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. nida | 2 rugsėjo, 2010 at 17:17

    o kas kuria Žvaigždžių klubą?

    Please wait...
  2. siusia | 2 rugsėjo, 2010 at 18:28

    kas kas, Pukenyte

    Please wait...
  3. Šiaip | 2 rugsėjo, 2010 at 21:55

    Bus įdomu pamatyti visą vaizdą, kai TV3 tinklelis įstos į vėžes.

    Please wait...
  4. Piktuolis | 2 rugsėjo, 2010 at 22:18

    O tariamoji nuosaka čia kam? Ateis laikas pamatysi 🙂

    Please wait...
  5. SKAIČIAI: NUOŽMI KANALIZACIJOS IR DEKANALIZACIJOS AKISTATA | uagadugu

Palikite komentarą