TRYS FUTBOLO LYGOS: “SPORT1” SPYRIS ATGAL

(Last Updated On: 2020-05-02)

Rašau aš čia springdamas apie LNK ir TV3 plėšymąsi dėl reitingų ir žiūrovų, o tarp nišinių kanalų verda ne mažesnė kova.

Štai prieš kelias dienas apie Barclay Premier lygos transliacijas Viasat Sport Baltic bangomis ištrimitavo Viasat.

Sport1 atsakė: populiariausia sporto televizija Lietuvoje žada įspūdingus futbolo savaitgalius su daugiausiai žvaigždžių turinčia pasaulio lyga – ketverios Ispanijos „Primera“ lygos rungtynės kiekvieną savaitgalį suteiks galimybę pasijusti tikrais futbolo spektaklio dalyviais.

Ir savim pasitikinčiai pridūrė: „Ispanijos „Primera“ lygos komandos šiemet atrodo kaip niekada galingos“, – kodėl SPORT1 pasirinko Ispanijos futbolo lygą, aiškino televizijos programų direktorė Viktorija Butkutė.

Tas pasirinko šiame fone skamba kiek perversiškai. Pabandyk tokio daikto nepasirinkti. Ne jaunimo olimpiada Singapūre, kurią kanalui pasirinkti reikėjo tikrai didelės  fantazijos.

Ispanijos lyga bus įdomi. Jeigu dar ten atsirastų koks Marius Stankevičius, tada jau būtų visai patrauklu.

Kanalas žada daugiau intrigos: Sport1 pildo savo pažadus žiūrovams ir artimiausiu metu pristatys dvi kitas futbolo lygas, kurių rungtynes transliuos naująjį sezoną.

Italai ir vokiečiai? Škotai jau seniai yra Sport1 tėvonija – jų minėti net neverta, prancūzus tradiciškai transliuos Viasat.

Malonu, kad Sport1 neina estų Kalev pėdomis ir kovoja.

Nors boksuojantis su Viasat įpirkti sporto teises būtų daug lengviau turint rimtų partnerių arba giminiškų TV stočių Latvijoje ir Estijoje.

Viena aišku – galintys matyti ir Viasat Sport Baltic, ir Sport1 turės visai padorų sporto pasirinkimą. Kelios prestižinės futbolo lygos, daug gero nacionalinio ir tarptautinio krepšinio.

Tokie galintys matyti yra tik kabelinių televizijų žiūrovai. Viasat Sport Baltic nėra transliuojama antžeminiu būdu, o Sport1, nors ir rodomas per skaitmeną eteriu, nėra matomas per palydovą. Todėl nusipirkęs plačiai dabar visų Viasat kanalų stumiamą palydovinį paketą tos pačios ispanų lygos legaliai nematysi.

Skaityk  LNK LINK USPASKICH: INTYMUS SUARTĖJIMAS

Reikia vestis kabelį. Bet čia vėl yra išimtis – GALA, kurios Viasat nėra priėmęs į sau simpatiškų ratelį ir čia Viasat Sport Baltic nerasi.

Viasat žiūri į GALĄ rimtai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Rinka, Sportas
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. vap | 13 rugpjūčio, 2010 at 18:42

    Čia biški iš kitos temos. Tai rugpjūčio 21 d. trys televizijos su šokiais startuoja. Dar ir LTV šoks ir anksčiau negu TV3 ir LNK.

    Please wait...
  2. Remis | 14 rugpjūčio, 2010 at 10:41

    Kiek pamenu pernai Eurosport trimitavo, jog turi Bundesliga transliacijos teises, tai greičiausiai Sport1 liks tik Volodios numylėti škotai 🙂

    Please wait...
  3. uagadugu | 15 rugpjūčio, 2010 at 09:59

    Gal… Antra vertus tas “Eurosport” reguliariai trimituoja, kad rodo rinktinių kvalifikacijas ar kitus europinious turnyrus, o iš tiesų tai būna tik summary.

    Please wait...

Palikite komentarą