ŠOKIŲ KRONIKA: JUSTINAS JANKEVIČIUS DUODA 3 KG. VIRŠAUS

(Last Updated On: 2020-05-02)

TV3 praneša savo didžiąją naujieną – skelbia Šok su manimi premjerinės sezono laidos datą. Laidą televizija vadina specialia atidarymo laida, kurios proga TV3 programos direktoriui Jurgiui Jefremovui į lūpas įgrūdamas atitinkamas sakinys – kovos lozungas:  mums malonu ir vėl pristatyti šokius. Pernai Lietuvą užkrėtę šiuo virusu, ir šiemet kviečiame žiūrovus kartu su šeimomis stebėti ryškiausių žvaigždžių ir žymiausių profesionalių šokėjų pasirodymus. Labai tikimės, kad šokio gerbėjai nepamiršo ‚Šok su manimi‘ intrigų ir jau žino, ką nuo rugpjūčio 21-osios veiks šeštadienio vakarais.

Aistis Mickevičius, Svetlana Pronina

“Šok su manimi” dalyviai © TV3

Esu visiškai tikras, kad žino žiūrėsiantis šokius, bet, štai, kurį kanalą – čia yra didžioji nežinia ir priežastis, verčianti stipriau plakti LNK ir TV3 vadovų širdis. Kad abi televizijos turėtų rodyti savo šokius šeštadieniais, o sekmadieniais kakta į kaktą sumušti talentų atrankos laidas, uagadugu jau ne kartą yra rašęs, todėl čia negaišime laiko. Tačiau didžioji paslaptis buvo – kada. TV3 startuoja su šokiais savaitę prieš Pasaulio vyrų krepšinio čempionatą. Logiška būtų galvoti, kad laida neturėtų eteryje pasirodyti prieš TV sezono pradžią.

Keista, kad TV3 skelbia apie laidos sezono pradžią, o nieko nesako apie TV sezono atidarymo įžanginį renginį.

Koks bus LNK atsakymas? Televizija, kaip jau ne kartą dariusi, stengsis pradėti anksčiau ar tą pačią dieną?

Kada televizijos pradės sezoną?

Kol kas daugiau klausimų, nei atsakymų…

Neabejoju, jog šio spaudos pranešimo tekstas yra kartu ir gudri provokacija adresuojama LNK. Koks jos tikslas, greitai sužinosime.

TV3 išlieka slapukiška, neskubėdama skelbti savo didžiausių šokių sensacijų – projekte pasirodys dar keletas porų, apie kurias projekto kūrėjai praneš jau visai netrukus.

Esu tikras, kad likus porai savaičių iki pirmųjų laidų TV3 ir LNK kas antrą dieną skaldys viena kitai antausius, skelbdama apie naujas ir garsias personalijas.

Skaityk  DEIVIS. TRŪKSTA LOGIKOS

Kelis kozirius TV3 ištrauks jau netrukus. Nugriaudėjus porai didelių LNK renginių, rugpjūčio 5 dieną TV3 žurnalistus kviečia į, cituoju, vieno populiariausių projektų antrojo sezono pristatymo šventę ir naujųjų šokėjų krikštynas.

Tačiau kiek anksčiau buvo iš kanalų ir kitų žinių, kurias čia trumpai paliesiu.

Svetlana Pronina, Tomas Uroška

Svetlana Pronina ir Tomas Uroška © TV3

Čia taip pat dominuoja TV3. Kanalas paskelbė apie aukštuomenės vakarėlių liūtės, bulvarinių žurnalų herojės advokatės Svetlanos Proninos įtraukimą į šokių avantiūrą. Ši įneša į Šok su manimi kolektyvą anarchijos:  aš tikrai nesilaikysiu jūsų taisyklių. Čia matau parašyta, kad reikia šokti lėtą valsą, kvikstepą. Iš karto pasakau, kad šitų šokių aš nešoksiu, nes man jie net negražūs žiūrėti, ne tik nemalonūs pačiai šokti. Aš ateinu į TV3 šokių projektą pramogauti ir šoksiu tik tai, kas man patiks. Man nesvarbu – balsuos už mane ar ne, bet aš noriu prisidėti prie TV3 projekto sėkmės ir tikiu, kad jis gyvuos daug metų.

O man įstrigo Nerijaus komentaras, mus nusviedžiantis tolimon istorinėn dimensijon: dar dalyvaus “Šok su manimi” advokatė Svetlana Pronina, kuri buvo pakviesta dalyvauti Indrės rengtame “Lietuvos šokių dešimtuke” trečiame sezone, kurio atsisakė LRT vadovybė. Keista, jog LNK šokių projekto prodiuserė nepasinaudojo ryšiais ir nepakvietė ne vieno dalyvio iš to trečiojo sezono, kurio nebuvo.

Nieko gudresnio nesugalvojusi LNK po poros valandų atsakė informacija apie tai, kad Seimo narys, plaukų spalvos žaismingojo kaitaliojimo čempionas Andrius Šedžius šokdamas numetė ištisus 12 kilogramų!

O kitą dieną gavau TV3 pranešimą, po kurio raičiausi iš juoko įbedęs nosį į monitorių – pasirodo Šok su manimi dalyvis Justinas Jankevičius numetė net 15…

Skaityk  RADIKALU: LNK PERMETA KITUR "KK2" IR ATLAISVINA VIETĄ SERIALUI

Pralinksmino ne tai, kad kažkas plonėja, o tas lietuviškas paprastumas.

Tu man kočėlu – aš tau kočėlu. Be galo banalu.

Jeigu jau rimtai mušiesi, reiktų ir paįvairinti ginkluotę.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , ,

10 komentarai:

  1. Šiaip | 3 rugpjūčio, 2010 at 14:22

    O čia LNK krauna malkų TV3: http://www.zebra.lt/lt/laisvalaikis/tv_naujienos/LNK-ir-toliau-doroja-TV3-2010-08-03.html

    Please wait...
  2. Nerijus | 3 rugpjūčio, 2010 at 14:29

    Kažkaip galvojau, jog LNK praneš pirma, kada pradės rodyti šokių projektą, tai spėju šįvark išplatins pranešimą, jog 21 dieną rodys LNK šokių projektą, arba savaitę anksčiau:)
    TV3 dėl naujo sezono – slapukė, tik Rūta Janutienė – žinoma, ką veiks bei keli Skaisgirio serialai, o kur daugiau naujų laidų:)

    Please wait...
  3. uagadugu | 3 rugpjūčio, 2010 at 14:37

    Gal ir rodys tik Janutienę ir serialus…

    Please wait...
  4. Anarchistas | 3 rugpjūčio, 2010 at 14:45

    Šiemet iš LNK tikiuosi bent jau padoraus sezono pristatymo, nes anais metais manęs nesužavėjo nei tas traukinys, nei prastai suanimuotas asilas kalbinantis laidų vedėjus…

    Please wait...
  5. praeivis | 3 rugpjūčio, 2010 at 15:00

    O kur tos TV platina savo pranešimus? Paprastas mirtingasis gali juos gauti iš pirmų rankų taip sakant? 🙂

    Please wait...
  6. uagadugu | 3 rugpjūčio, 2010 at 15:03

    Aš gyvenu Afrikoj, tai gaunu.

    Please wait...
  7. Nerijus | 3 rugpjūčio, 2010 at 15:19

    manau, kad nuo ketvirtadienio TV3 pravers savo paslapčių dėžutę, žurnale “Žmonės” bus parašyta, kurie žinomi TV laidų vedėjai ves naujus projektus per TV3, juk netikiu, kad Daiva Budrė liks be darbo;)

    Please wait...
  8. uagadugu | 3 rugpjūčio, 2010 at 15:37

    Manai, kad trioškė prie Budrės taip prisirišusi? Gal labiau prie Nomedos…

    Please wait...
  9. Šiaip | 3 rugpjūčio, 2010 at 15:38

    Įdomu ar tik šis politikas nešoks: http://kauno.diena.lt/naujienos/laisvalaikis/ant-sok-su-manimi-parketo-pasirodys-ir-a-zuokas-291540

    Please wait...
  10. Nerijus | 3 rugpjūčio, 2010 at 15:53

    Nomeda jaučiu sugrįš į TV3, jei pasiūlys jai tinkamą laidą, bet pokalbių šou nepasiūlys, tai nežinia, kaip bus:)

    Please wait...

Palikite komentarą