ŠOKIŲ KRONIKA: RŪTA MIKELKEVIČIŪTĖ, ŠLAPIMAS IR LEMTINGAS PARTNERIO ŠALTIS

(Last Updated On: 2020-05-03)

Kaip teisingai pastebėjo Corot: neriasi skyriai iš kailio, kaip turi būt. Į TV3 pasvarstymus apie Proniną šokiuose LNK atsakė Rūtos Mikelkevičiūtės pasvarstymais – gydytis traumuotą koją šlapimu ar ne?

Inga Valinskienė, Rolandas Vilkončius

Inga Valinskienė ir Rolandas Vilkončius © LNK

Informacijos tiek daug, kad būtų galima parašyti po porą Šokių kronikos rubrikos įrašų kasdien.

Todėl ir nerašau beveik visai…

Dar užpraeitą savaitę TV3 surengė krikštynas, kurios plačiai išmirgėjo portaluose ir žurnaluose. Žmonės joms paskyrė net du atvartus.

Tačiau LNK nenusileido ir surengė dar vieną pristatymą ant daugiaaukščio stogo, kurio metu aktorius Andrius Paulavičius vos nenugarmėjo žemyn, koja sulaužęs grindinio plytelę. Atvartas Žmonėse.

Paraleliai buvo paleisti nauji anonsiniai klipai. Abu – vykę.

Išlindo informacija apie Vaidos Jasaitienės traumą. Galas intrigai dėl neakivaizdinės Oksanos Pikul ir V. Jasaitienės šokių dvikovos?

TV3 iš nieko išlaužė informaciją apie tai, kad Šok su manimi dalyvis policininkas Ramūnas Matonis netaiko blato savo laidos kolegoms, kai šie pažeidžia kelių taisykles…

Šiandien – nauja epochinių įvykių spiralė.

TV3 Lietuvą suintrigavo globaliniu klausimu kodėl Svetlanos Proninos neuždega partneris?

Tuo tarpu LNK visus pasiuntė į nokautą pranešdama dvi siaubingas žinias – pirma, kad Rūta Mikelkevičiūtė yra traumuota ir antra apie jos kojai taikytinas šlapimo kuracijas.

Kraupuma…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. praeivis | 16 rugpjūčio, 2010 at 17:25

    Bijau, kad po tokių anonsų kovų, patys šokiai jau gali būti ir nebeįdomūs 🙂

    Please wait...
  2. Šiaip | 16 rugpjūčio, 2010 at 21:47

    Nesėkmė: http://www.zebra.lt/lt/laisvalaikis/tv_naujienos/Fiasko-i-TV3-filmavima-vietoj-mases-zmoniu-atejo-12-vaiku-2010-08-16.html

    Please wait...
  3. Justas | 17 rugpjūčio, 2010 at 15:47

    Turiu įtarimo, kad šiais metais skaičių ir raidžių televizijos šokių projektas bus rodomas netiesiogiai, nes jie tikrai pasigirtų, kad šeštadienį bus LIVE transliacija, beje kaip ir “Lietuvos talentai”, o “2min šlovės” jau nuo pat pradžių tiesiogiai. Jei taip bus, tai LNK įgauna šiokį tokį pranašumą. nors kas ten žino, LNK puikiai rodė netiesioginius duetus 4sezonus ir reitingai puikus, o gal LTV nebeišnuomavo studijos šeštadieniais ir “Triumfo arka” bus tiesioginė?

    Please wait...

Palikite komentarą