DAR KARTĄ PARADOKSAI: LNK LAIMI… BET PRALAIMI

(Last Updated On: 2020-05-13)

Laikas apžvelgti pirmos LNK sezono savaitės rezultatus. Šiaip gal ir nebūtų vertėję, nes prasidėjo jis nepilnai – gabalais.

Žvaigždžių klubas

Žvaigždžių klubas © LNK

Bet jau kadangi LNK suskubo su sezono atidarymu, tai jau atleiskit – uagadugu privalo suskubti atlikti savo pilietinę pareigą.

Turiu įtarimo, kad TV3 dabar juokiasi į kumštį.

Nes sezono nepradėjo, o šiokiadienius laimėjo.

Susirimavo kažkaip. Ne prieš gerą…

Apie pirmadienį jau rašiau, o dabar – kitos trys dienos.

Antradienį LNK pralaimėjo beveik penkiais procentais.

Nors šoko, debiutavo su Neišgalvotais gyvenimais, tęsė Mano mylimas prieše.

TV3 tuo tarpu parodė nuobodžias krepšinio rungtynes, kur Lietuvos rinktinė it piktas monstras sudaužė tik ką pakirdusį ir besiražantį Žalgirį.

Geriausiu laiku eita po lygiai – nė viena televizija neišsiskyrė – kreivė svyravo apie 6-7 procentus (čia ir toliau – duomenys iš TNS).

Debiutavę Neišgalvoti gyvenimai – pareigingai sumontuota gyvenimo būdo laida, šį kartą dedikuota Misis Visatos konkursui Lietuvoje. Laida – be jokių didesnių skandalų.  Vedėjas turinį pristato solidžiame Naručio viešbučio interjere. Turinio rupumas, apie kuri buvo užsiminta prieš sezoną, pasireiškė apvalaina plastinių operacijų kritika. Pastebėjau, kad tarp laidos autorių nėra žinomos Žmonių žurnalistės Laisvės Radzevičienės, kurios atsiradimas buvo anonsuojamas.

Tų penkių procentų skirtumas susiformavo dėl jau, panašu, Achilo kulnu tapusio LNK atsilikimo nuo TV3 visą dieną nuo 9 iki 19.15. Čia kai kur pralaimima dvigubai.

Ta pati situacija išlieka trečiadienį. Tiesa, geriausiu laiku LNK kreivės – kiek aukštesnės – tarkim, panašu, kad žiūrovai trečią dieną pradėjo laukti Kviečiu šokti pristatomųjų laidų, todėl šių kreivė siekė jau ir 10 procentų. Tačiau fiasko pasibaigė plačiai reklamuota Žvaigždžių klubo premjera. TV3 Turtuoliai – vargšai, sėkmingai per smilkinį daužyti LNK Pirmo karto su žvaigžde nuo 20 iki 20.30 val., be gailesčio susitvarkė su premjerine LNK laida pusvalandžiu vėliau.

Gerai televizinei tusovkei reikalingas mąstymo originalumas ir geras scenarijus.
Žvaigždžių klube jis, berods, buvo gana specifinis…

Skaityk  NEBAISUS MUMS TAS KIAULIŲ GRIPAS

Pokalbiai iš WC, vonių, persirengimo kambarių. Kažką primena

Ketvirtadienį vaizdelis keičiasi, nes debiutavo vienas LNK reitingų dyzelių – Valanda su Rūta. LNK svyravo 12-15 reitingo procentų ribose ir geriausiu tinklelio laiku tvarkėsi su TV3 tarsi su karšta vilna, kai kur lenkdama pastarąjį kanalą 3-4 kartus.

Bet dieną dėl to paties Achilo kulno laimi tik pusantro procento.

Nerimastingi ženklai kanalui. Juk jau pusė naujienų parodyta, o rezultatai, švelniai šnekant, pusėtini.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. Corot | 27 rugpjūčio, 2010 at 23:55

    O ja, tikrai kad ne kažką… beje: “Gerai televizinei tusovkei reikalingas mąstymo originalumas ir geras scenarijus. Žvaigždžių klube jis, berods, buvo gana specifinis…”. Manau, per švelniai ir per mandagiai čia apie tą “Žvaigždžių klubą” pasakyta. TRAGEDIJA, o ne laida ten.

    Please wait...
  2. Ingis | 28 rugpjūčio, 2010 at 12:34

    Keistos tendencijos. TV 3 dar neišmetė savo pagrindinių kozirių, o LNK jau sėdi susibraukusi krūvą numuštų kortų. Prastas pokeris LNK nusimato. O dėl “Žvaigždžių klubo” – būtų įdomu, jei uagadugu kaip nors susiveiktų laidos sinopsį ir jame paskaityti, kodėl prodiuseriai bei kūrėjai mano, kad tokia “tualetinė” laida turėtų būti žiūrima, reikalinga žiūrovui. Argumentai kažkokie vis dėlto buvo pateikti (manyčiau).

    Please wait...
  3. uagadugu | 28 rugpjūčio, 2010 at 13:16

    “Susiveikti” būtų labai sudėtinga. Bet “tualetinės” laidos likimo vingius seksiu įdėmiai.

    Please wait...
  4. Šiaip | 28 rugpjūčio, 2010 at 13:59

    O šokių ir talentų projektus Uagadugu dar seks?

    Please wait...
  5. Stebetoja | 28 rugpjūčio, 2010 at 14:03

    TV Antenoj pateikiami savaitiniai TNS Gallup duomenys turėtų priversti verkti LNK. Pirmos 4 vietos iš 20 atitenka TV3. Ir tai žinių laidai. LNK sezono atidarymą žiūrėjo mažiau, nei JAV ir Lietuvos krepšinio rungtynes, nei Šok su manimi ir Lietuvos talentus. Graudi 2min šlovės tik 7a. O bendrai paėmus į visą dvidešimtuką pateko tik vienas naujam sezone reklamuotas akcentas (ir tai iš praėjusio sezono paveldėtas) – Mano mylimas prieše (18vieta). Ir šiaip, skaičiai labai jau vasariniai…. neperžengiantys 10 proc. žiūrimumo. Dėl to aš vis dar būčiau linkusi laikytis savo nuomonės, kad nereik naujų darbų pradėt, kai visa tauta atostogauja 🙂

    Please wait...
  6. Ingis | 28 rugpjūčio, 2010 at 14:40

    Jo, rezultatai rodo, kad LNK su naujo sezono startu užšokdama už akių TV3 nieko neišlošė. Tuoj TV3 mes savo publicistiką, bulvarą bei serialus ir LNK eis parūkyti.

    Please wait...
  7. uagadugu | 28 rugpjūčio, 2010 at 14:43

    Šiaip < Seksiu

    Please wait...

Palikite komentarą