TV3 PRIEŠ LNK: PLIKOS NUODĖMĖS PRIEŠ PAUKŠČIŲ MUTACIJAS

(Last Updated On: 2020-04-29)

TV rinkos lyderių – LNK ir TV3 kovos lauke apstu mikrodvikovų, apšildančių žiūrovą prieš naująjį sezoną. Kanalai stengiasi neatsilikti vienas nuo kito žinių intensyvumu. Vienam paskelbus kokią naujieną arba pusnaujienę, kitas nedelsdamas atsako tuo pačiu.

Parašiau prieš ir turiu prikąsti liežuvį. TV3 atveju jau ir visiškai nesuprasi, kas čia – pasiruošimai, o kas – pradžia. Bet apie tai – kitame uagadugu rašinyje.

Štai TV3 paskelbė žinią apie naują be galo inovatyvios laidos Nuodėmių dešimtuko, kur nuodėmėmis laikomos netgi ligos, vedėją: aktorių Marių Mačiulį, išvykusį pailsėti už Atlanto, nuo liepos 13 dienos naujose TV3 „Nuodėmių dešimtuko“ laidose sutiko pavaduoti Ramūnas Rudokas. „Aš ne toks ir nuodėmingas“, – paprašytas atverti savo sąžinę dievagojosi žinomas aktorius, naujo TV3 laidos sezono vedėjas.

Ramūnas Rudokas

Ramūnas Rudokas © TV3

R. Rudoko tyrumu neabejojame. Kaip ir aktoriniais gabumais. Tobulas jis ir Dviračio šou siužetuose. Tačiau, kaip vedėjas, mūsų nuomone, gerokai pervaidina.

Galvojau, pagal kokį kriterijų naujas vedėjas parinktas. Nori nenori peršasi išvada, kad ne tik pagal profesiją, bet ir augmenijos vešlumą ant galvos.

Nuodėmingumą laidos autoriai sieja su vedėjo nuvešėjusia galva. Gal…

Ugnė Skonsmanaitė, Tomas Ališauskas

Ugnė Skonsmanaitė ir Tomas Ališauskas © LNK

Neatsiliko ir LNK. Jau kitą dieną kanalas sukurpė žinią apie tai, kad „Kakadu“ nuo rudens taps „KK2“. Ir savim pasitikinčiai dėsto, jog maksimaliai sumažinusi savo pavadinimą iki minimalių trijų simbolių, laidos kūrybinė grupė nuo rudens planuoja pokyčius.

Na ir kokie jie?

„Nusprendėme išgryninti žanrą ir rengti klasikinę infošou laidą. Kitą sezoną „KK2“ spręs nūdienos Lietuvos būties klausimą: kas yra bulvaras ir kas yra politika? Argi tai ne tas pats? Patyrinėjus kai kurių politikierių fizionomijas ir jų darbus aiškėja, kad taip vadinamų žvaigždučių skandalai nė iš tolo negali prilygti politinio elito kasdieniniams poelgiams, po kurių rūgčioja ir atrajoja visa tauta. Mūsų akiratyje bus aktualiausi politiniai, ekonominiai ir socialiniai reikalai iš Lietuvos ir pasaulio. Bet, kaip ir dera infošou žanrui, naujienos bus pateikiamos aštriai ir nuotaikingai“, – sako „KK2“ prodiuseris Saulius Bartkus.

Menkai esame įsikirtę į infošou žanrines subtilybes, bet, mūsų nuomone, laida ir iki šiol buvo apie tai.

Skaityk  RYŽTAS: "PAVOGTA LAIMĖ" BLOKUOS MIĄ ILGIAU

Panašu, kad kanalui reikėjo žinios ir jis ją padarė iš nieko.

Paukščio virsmas abreviatūra pasirodė per mažai svarus.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą