ŠOKIŲ KRONIKA: RŪTA MIKELKEVIČIŪTĖ IR PATRANKŲ MĖSA

(Last Updated On: 2020-04-29)

Vasaros karštis atbloškė naujų žinių apie rudens šokius.

Šį kartą informacija buvo išviešinta ne pačių televizijų lūpomis, o dėl naujienų pateikimo pirmumo įnirtingai konkuruojančių Delfi ir Žmonių.

Vytenis Pauliukaitis, Andrius Paulavičius

Vytenis Pauliukaitis, Andrius Paulavičius ir jo šokių partnerė © LNK

Ši dvikova uagadugu primena panteros ir vėžlio lenktynes. 24 valandas per parą dirbantis Delfi varžosi su savaitiniu intervalu vitrinas pasiekiančiais Žmonėmis.

Ir dažnai pralaimi.

Tačiau pikantišką informaciją apie Vaidos Jasaitienės dalyvavimą TV3 Šok su manimi pirmas pateikė Delfi. Pikantišką, nes TV ekranuose sulauksime neakivaizdinės dvikovos – naktinių klubų slenkstį su V. Jasaitienės vyru Simu Jasaičiu aktyviai minanti sekso diva Oksana Pikul dalyvaus alternatyviame šokių konkurse Kviečiu šokti per LNK.

Beje, pati TV3 šios žinios dar nėra paskelbusi.

Bet kokia prasmė dabar vargintis, jei apie tai ištrimitavo ir pagrindinis portalas, ir savaitraštis (Žmonės taip pat yra paskelbę šią informaciją savo naujausiame numeryje).

Paraštėse pasigirsime, kad uagadugu apie V. Jasaitienės galimą dalyvavimą rašė dar birželio 10…

Tai gali būti stiprus TV3 žingsnis. V. Jasaitienė neabejotinai pritrauks minias žiūrovių, kurios susitapatins su paliktos ir nuskriaustos žmonos įvaizdžiu. TV3 jau antru savo šokių laidos dalyviu provokuoja užuojautos melodramą – pirmas buvo parolimpiečio Tomo Kairio įtraukimas į laidą.

Melodramos prireiks. Pirmomis keliomis laidomis TV3 bandys perimti iniciatyvą, kurią sieks išlaikyti iki pat pabaigos.

Maurai iškris, spindės žvaigždės, bet darbas bus padarytas – sentimentalios babulytės ir senučiukai jau bus pripratę įsijungti konkretų kanalą.

O ne su juo besivaržantį.

Tačiau LNK irgi turi naujieną.

Kuri vėl ištransliuojama visų pirma ne kanalo spaudos pranešimu, o Žmonių puslapiuose.

Į Kviečiu šokti įsitraukė ir ugningo būdo bei gymio Andrius Paulavičius, sukūręs labai įsimenantį vaidmenį Zero filmuose, bei jau anksčiau su LNK susiejęs savo vardą, kaip serialo Mano mylimas prieše aktorius.

Skaityk  TV3 IR LNK SAVIREKLAMOS KARAS SEZONUI ARTĖJANT

LNK paruoštame interviu su A. Paulavičiumi vyniojama mintis, kad aktoriaus seriale vaidinamas blogiuko vaidmuo gali pakišti koją kovojant dėl žiūrovų balsų.

Nepakiš. Mano mylimas prieše nėra toks populiarus, kad jo aktorius kažkas sutapatintų su atliekamais personažais.

Taip pat nežinia kodėl aktoriui tampa svarbu, kad, cituoju, šokiuose karjeros per lovą nepadarysi.

Per lovą ar ne, bet pasitempti dėl tos šokių karjeros reiktų.

Štai pagrindinis fotoreportažo herojus yra ne A. Paulavičius, o su juo futbolą žiūrinti Rūta Mikelkevičiūtė.

Žmonės prikišamai parodo, kas žurnalą skaitantiems didelis žmogus, o kas – ne.

Nebūtų šalia R. Mikelkevičiūtės, žurnalas A. Paulavičiaus, ko gero, ir nebūtų pastebėjęs.

Analogiškai elgiasi TV3. Jos pranešimo apie naują Kviečiu šokti dalyvį pavadinimas toks: Rasa Židonytė naujame TV3 projekte „Šok su manimi“ komiką Justiną Jankevičių keičia į komisarą Ramūną Matonį!

Ramūnas Matonis

Ramūnas Matonis © TV3

Įsiklausykite – kanalas niekuo dėtu Justinu Jankevičiumi maskuoja bulvariniam žiūrovui per silpną žinią apie naujo šokių laidos dalyvio – dikto komisaro atsiradimą.

Patrankų mėsos, panašu, bus daug…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. Nerijus | 17 liepos, 2010 at 19:53

    O LNK šokių projektas kiek truks, kad tiek daug dalyvių bus?
    TV3 gudriai pasielgė, pasikviesdami Vaidą Jasaitienę, gal ji sužibės kitaip, net internete sklando juokeliai, jog Simas Jasaitis išsirinks nugalėtoją. Šiaip pėju, jog Vaida geriau šoks už Oksaną:)

    Please wait...
  2. Nerijus | 17 liepos, 2010 at 19:59

    Ko dar šito nepakomentavai?http://whatson.delfi.lt/news/entertainment/eteris/vietoj-zadetos-moters-mjampolski-suporavo-su-aramanausku.d?id=34535673

    Kažkaip keista, jog LNK nepraranda Algio Ramanausko, nesuprantu TV3 jam nepasiūlo normalaus honoraro? Juk girdėjau, jog LNK sumažino darbuotojams atlyginimus. Ar konkurentams nereikia Algio humoro laidelių? Ar Algiui patinka komisijoje sedėti, vesti “kvailas laideles”?

    Please wait...
  3. uagadugu | 17 liepos, 2010 at 23:10

    :)). priežastis tikrai labai juokinga. Todėl, kad LNK man atsiuntė info afigienai gudriame docx formate, kurį man konvertuoti karštą vasarą per didelis vargas. Po mano pretenzijos atsiprašė, bet normaliu formatu nepersiuntė:)). Na, toks žaismingas išsiblaškymas.Ta proga padėjau ant šito ir pamiršau. Bet dabar parašysiu. Ačiū, kad priminei.

    Please wait...
  4. Šiaip | 18 liepos, 2010 at 11:16

    Gal būtų geriau sulaukti Uagadugu komentaro apie LTV tiesioginę Žalgirio mūšio inscenizacijos vertėjavimą ir komentavimą. Pirmą kartą girdėjau, tokį flegmišką vertėjavimą ir vertėjų balsus, kurie eteriui netinka, nors ką norėti gi vertėjavo lenkai. Negi LTV nerado lietuvių gerai mokančių lenkų kalbą. Nors gerai, kad šiek tiek padėtį gelbėjo Bumblauskas.

    Please wait...
  5. Nerijus | 18 liepos, 2010 at 11:34

    ir dėl to Žalgirio, tai tikrai vertimas buvo tragiškas, plius vakare turėjo rodyti “Triumfo arką”, bet vėl kartojo Žalgirio mūšį, pradžioje parodė dešimt minučių, kaip vedėja su Bumbliausku ruošiasi laidai, juokavo, klausinėjo į kurią kamerą žiūrėti:)

    Please wait...
  6. uagadugu | 18 liepos, 2010 at 11:59

    Aha. Jau parašiau.https://uagadugu.lt/2010/07/ltv-snargliuotas-zalgiris-realybes-sou-rezimu/

    Please wait...

Palikite komentarą