AISTIS MICKEVIČIUS: VIENOJ ŽINIOJ DAUG ŽINIŲ IŠ TV3

(Last Updated On: 2020-04-30)

TV3 ištransliavo vieną žinią apie savo naują šokėją, o iš tiesų jos yra kelios.

Aistis Mickevičius, Viktorija Kunauskaitė

Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė © TV3

Pradėkime nuo šokėjėlio. TV3 rašo, cituoju, jog nors TV3 laidos „Nuodėmių dešimtukas“ vedėjas, aktorius Marius Mačiulis jau pramoko ne vieną šokio žingsnelį ir pasimatavo ne vieną specialiai jam pasiūtą kostiumą, vis dėlto šokių aikštelėje jis nepasirodys. Vyras šiuo metu atostogas leidžia žmonos gimtinėje už Atlanto vandenyno. Ilgai planuotą viešnagę Marius pratęsė, todėl TV3 „Šok su manimi“ projekto kūrėjams teko naujas galvosūkis – kokį žavų partnerį surasti Lietuvos jaunimo dešimties šokių čempionei ir Pasaulinių konkursų finalininkei Viktorijai Kunauskaitei. Tuo pačiu metu visų laikų žiūrimiausio šokių projekto „Šok su manimi“ antrame sezone pasiryžęs dalyvauti TV laidų bei radijo stoties M1 vedėjas Aistis Mickevičius dairėsi grakščios šokėjos sau.

Suprask: Aistis Mickevičius ne koks nors pasigailėjimo vertas Mariaus Mačiulio pakaitalas, o seniai planuotas TV3 Šok su manimi šokėjas. Šventai tikime.

Kitaip ir būti negali.

Tiesa, Aistis Mickevičius jau yra dalyvavęs labai dideliuose projektuose – kaip, antai, LTV Dainų dešimtuke, kurį, beje, prodiusavo su Šok su manimi dabar susigrumsiančio Kviečiu šokti prodiuserė Indrė Ciesiūnienė.

Tiesą sakant, stipriu tos laidos veikėju A. Mickevičius taip ir netapo. Bandė kurti visokius skrybelėtus personažus, bet sėkmės nesusilaukė.

Bet pereikime prie kitų spaudos pranešime užkoduotų žinių.

Kaip žinia, Aistis Mickevičius yra ir pensininko Vydo personažo atlikėjas jo duete su Saulėnu – Mindaugu Stasiuliu.

O pastarasis savo televizinius planus irgi susiejo su TV3.

Taigi esame tikri, kad suirus Auksinei blykstei duetas atgims TV3 eteryje. Bent jau per progines laidas, jei TV3 jam nesuras reguliarios vietos.

Skaityk  FILMAI SUAUGUSIEMS: KEISTAS PEIZAŽAS DIDĮJĮ ŠEŠTADIENĮ

Panašu, kad Mariaus Mačiulio laikina komandiruotė į JAV tampa tęstine, o todėl jo kolega aktorius Ramūnas Rudokas turės ilgesnę chaltūrą, nei paprastai – primenu, kad jo ankstesni pasirodymai TV vedėjo vaidmenyje baigdavosi greitai.

Nebent aktoriaus trumpalaikiškumo karma nusineš į nebūtį ir Nuodėmių dešimtuką

O jeigu nenuneš, bus įdomu stebėti aktorių dviejų negailestingai besivaržančių kanalų eteriuose – primenu, kad R. Rudokas dažnai ir ženkliai šmėžuoja Dviračio šou mizanscenose.

Taip pat sužinome, kad kedopedofiliniame seriale Drąsos kaina, apie kurio užuomazgos materializaciją informacija portaluose ir spaudoje pasirodė dar prieš porą dienų, Aistis Mickevičius vaidins, vargu, ar jam populiarumo pridėsiantį vaidmenį: seriale vaidinsiu niekšą, tiksliau sakant, iš pažiūros malonų, tačiau bjaurių polinkių turintį žmogų. Bet visai nenoriu būti tapatinamas su blogiuku, todėl tikiuosi, kad šokiuose televizijos žiūrovai pažins mane tikrą“, – sako „Šok su manimi“ dalyvis Aistis.

Įtariame, kad tai kokio nors Aido iš pedofilijos skandalo beletristinis įkūnijimas.

Keistos viltys.

Gyvename infantilioje ir naivioje visuomenėje, kurioje sutapatinti aktorių su jo personažu yra natūralu.
O ypač tokius serialus žiūrinčiame jos segmente.

Taip ir pagalvoji – negi TV3 iš tiesų turi problemų su Šok su manimi dalyvių atranka?

Bet nuotrauka šį kartą – gera.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Nerijus | 28 liepos, 2010 at 18:23

    “Auksinės blykstės” vedėjai į TV3 ateina, gal ir Živilė Vaškytė su Kristupu Baubliu atkeliaus į šį kanalą?
    Dar dalyvaus “Šok su manimi” advokatė Svetlana Pronina, kuri buvo pakviesta dalyvauti Indrės rengtame “Lietuvos šokių dešimtuke” trečiame sezone, kurio atsisakė LRT vadovybė. Keista, jog LNK šokių projekto prodiuserė nepasinaudojo ryšiais ir nepakvietė ne vieno dalyvio iš to trečiojo sezono, kurio nebuvo;)

    Please wait...

Palikite komentarą