ŠOKIŲ KRONIKA: VALINSKIENĖ… NETIKĖTAS AMPLUA?

(Last Updated On: 2020-04-30)

LNK rinkodariškai teisingai išlaikė paslaptį ir su pompa paskelbė, kad kompaniją Rolandui Vilkončiui laidoje Kviečiu šokti palaikys Inga Valinskienė.

Inga Valinskienė, Vytenis Pauliukaitis

Inga Valinskienė ir Vytenis Pauliukaitis menko apšvietimo LNK nuotraukoje

Pompa nemaža – vakarėlis gausus, grojo Kristoforo orkestras. LNK, panašu, gimusi su marškinėliais – jai sekasi. Kaip tik tą šeštadienį Vilniuje tarsi ir turėjo siausti škvalas, o jo nesulaukėme. Todėl grėsmingam orkestro grasinimui negroti, jei lis, nebuvo lemta išsipildyti, o interneto portalai ir popierinė bulvarinė žiniasklaida patenkino savo alkį įvykiams vasarą.

Po ankstesniu uagadugu straipsniu virė spėliojimas, kas bus ta vedėja, ir atsirado atspėjusių.

Tai nebuvo uagadugu. Mane akivaizdžiai suklaidino tas netikėtas amplua – epitetas, kuriuo LNK apdovanojo tada dar neįvardintą vedėją.

Ingos Valinskienės pasirodymas TV laidos vedėjos amplua mano galvoje niekaip nesiasocijuoja su netikėtumu.

Esame šiokie tokie lietuviško televizinio proceso metraštininkai, todėl prisimename, kad I. Valinskienė mažų mažiausiai du kartus bandė ištrūkti iš žmogaus-balso įvaizdžio pasitelkdama TV vedėjos personažą. Pirmas bandymas buvo BTV kanale kurta pokalbių laida, o antras – Lietuvos televizijos kasdienis interaktyvus eksperimentas, kur buvo bendraujama su žiūrovais tiesiogiai naujųjų technologijų pagalba (buvo laikai, kai LTV eksperimentavo su forma).

Ir vienoje, ir kitoje laidoje I. Valinskienė buvo šalta ir susikausčiusi.

Tarsi niekaip neištrūkstanti iš savo vyro, kurio televizinė saviraiška yra be riboženklių, šešėlio.

Todėl labai nustebau prieš pusmetį pamatęs ją LNK Žvaigždžių duetų žiuri gretose. Ne todėl, kad ji ten atsirado, o dėl to, jog atrodė tarsi į tolimiausią stalčių nukišusi savo santūrumą – tarsi ne tas žmogus, kurį pamenu iš tų laidų.

Pirma mintis buvo – Seimas filmų ir romansų balsui atvėrė čiakras. Aišku, tai gana savotiškas kelias iš intraverto tapti ekstravertu, bet kokių tik metodų gali pasaulyje atsirasti… Pasirodo, teisėkūra žmogų gali veikti atpalaiduojančiai.

Skaityk  NUO PIRMADIENIO SU TV1 NEPABUSIME

Bet nepagalvokite, kad čia pikta ironija. uagadugu nuoširdžiai džiaugiasi, kai kažkas save atranda.

Bet, jeigu ir tų dviejų laidų nebūtų, I. Valinskienės tapimo Kviečiu šokti vedėja niekaip nepavadintume netikėtu. Ji yra rasinis TV žmogus, kuriai Seimas, panašu, kaip tik ir tapo postūmiu tame televiziniame gyvenime dalyvauti dar aktyviau, nei iki šiol.

Ji buvo viena labiausiai pastebimų TV asmenybių visą pastarąjį sezoną. I. Valinskienė šoko su LNK šokių fronte įnirtingai besivaržančio TV3 kanalo projekte Šok su manimi, o beveik iškart jam pasibaigus tapo viena pastebimesnių personų LNK Žvaigždžių duetuose.

Įdirbis – labai ryškus, todėl ją pasirinkusi LNK bus TV3 kanalui įkirtusi it ta pikta besibaigiančios karštos liepos vapsva.

Beje, I. Valinskienės atsiradimas projekte tarsi kiek prigesina Kviečiu šokti glaudžią jungtį su LTV Šokių dešimtuku. Iki šiol buvo per daug sąsajų – projekto prodiuserė Indrė Ciesiūnienė, vedėjas Rolandas Vilkončius, komisijos viršininkas Vytenis Pauliukaitis…

I. Valinskienė įneša tikro LNK brendo atspalvį.

LNK senbuviai bus labiau patenkinti…

TV3 atsakymai į LNK paskutinės savaitės aktyvumą yra tarsi nerišlūs murmtelėjimai.

Kad Edita Daniūtė retkarčiais grįžusi iš varginančių komandiruočių užsienyje papramogaus keisdama Jūratę Norvaišienę Šok su manimi žiuri gretose? Na, gal ir reikšminga…

O kam? TV3 kanalui, ar žiūrovams?

Keistas spaudos pranešimas atsitiko šiandien. Jame tarsi ir norima pasakyti, kad šoks dar viena TV3 firminė etiketė Gediminas Jaunius. Bet kanalas tai išdėsto taip neartikuliuotai, kad gali pagalvoti, jog TV3 arba jau kažkur yra apie tai pranešusi (tada žinia tarsi ir turėtų būti, kad G. Jaunius atsisakys tų poros žalingų įpročių) arba, kad televizija truputuką gėdisi to G. Jauniaus dalyvavimo.

Skaityk  KOMENTATORIAUS RUBRIKA: TRIEDIS PROGNOZUOJA SERIALO "KAS NORI NUŽUDYTI MIĄ?" PASĖKMES

Raupsuotas ar ką?..

Na, o grįžtant prie Valinskų, tai jų kitą sezoną LNK kanale savaitgaliais bus daug. Arūnas yra pasirinktas bene pagrindiniu 2 minučių šlovės anonsavimo dyzeliu, Inga – Kviečiu šokti vedėja. Panašu, kad abu jie grįžta iš jiems atvirkščios realybės – Seimo, į įprastą – televizinę.

Alisa grįžta namo.

Į tikruosius namus – LNK.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , ,

10 komentarai:

  1. Nerijus | 26 liepos, 2010 at 14:21

    Dar ir per TV3 šokių projekte dalyvaus krepšininkas turbūt:) http://www.alfa.lt/straipsnis/10379817/?Sok.su.manimi.aiksteleje.suksis.ir.krepsininkas=2010-07-26_13-24

    Please wait...
  2. praeivis | 26 liepos, 2010 at 14:38

    Aš labai nutolęs nuo TV ir ypač tokių projektų kaip paminėtieji straipsnyje. Bet mano diletantiška nuomone, tai TV3 bus žiūrimesnis. LNK projektuose, kiek teko matyti netgi studijos labai jau biudžetinės. Na bent jau lyginant su TV3 šokių projektu. O ir Vilkončius kaip vedėjas, sakyčiau kiek tai priplėkęs. Visą šarmą spinduliuodavo Jankauskaitė, ir Valinskienei iki jos kaip man iki mėnulio. Na, bent jau man Šapranausko + Jurkutės pora labiau imponuoja. O dar neminėjau komisijų pirmininkų – kad ir ką begalvotumėte apie Smoryginą, bet Pauliukaitis sakyčiau jam nusileidžia. Ne kaip žmogus ar asmenybė. Kaip šoumenas. Vienintelis veiksnys galintis įtakoti žiurimumą LNK naudai tai dalyviai – jeigu TV3 nepavyks surinkti intriguojančios dalyvių komandos. Bet šiuo metu jeigu reikėtų statyti savo pinigus, aš visgi statyčiau už TV3 😛

    Please wait...
  3. uagadugu | 26 liepos, 2010 at 14:53

    Statymą priimu. Beje, o kaip, jei pinigai būtų ne savo?:))

    Please wait...
  4. praeivis | 26 liepos, 2010 at 15:32

    Tai, kad aš ne valstybės tarnautojas ir svetimais pinigais nesišvaistau 😀
    O šiaip, tai galime sutarti, kad pralaimėjusi pusė įdeda nuorodą i laimėjusią pusę sakykim mėnesiui. Gal ir daugiau atsiras norinčiu tokiam totalizatoriui sudalyvauti? 🙂

    Please wait...
  5. uagadugu | 26 liepos, 2010 at 16:21

    Mielai sutikčiau. Jei pats statyčiau už LNK. Deja, negaliu. Nebent bukmekeriu pabūčiau…:))

    Please wait...
  6. senolis | 26 liepos, 2010 at 17:48

    Sveiki! Štai ir būčiau laimėjęs. Pasirodo I. Valinskienė ir buvo LNK arkliukas. Dėl pranešimų formulavimo, tai tikrai labai klaidina.

    Please wait...
  7. praeivis | 26 liepos, 2010 at 19:44

    uagadugu -> tai skelbkit lažybas – gal ir daugiau bus susigundžiusių 🙂

    Please wait...
  8. uagadugu | 26 liepos, 2010 at 19:46

    Neformaliai jau kaip ir paskelbtos. Su legalizacija problemytės…

    Please wait...
  9. Piktuolis | 26 liepos, 2010 at 19:52

    Na tai mano pinigai – už LNK 🙂

    Please wait...
  10. SKAIČIAI: DRAMATIŠKA SALDŽIŲ PATAIKAVIMŲ IR “GRŪDO” AKISTATA | uagadugu

Palikite komentarą