ŠOKIŲ KRONIKA: TIESIOGINIS ETERIS, GEIDŽIANTI JURGELEVIČIŪTĖ IR KUODUOTAS ŠUO

(Last Updated On: 2020-04-29)

Rudens šokių projektų naujienų puokštė pasipildė dar keliais naujais narcizais.

Rūta Mikelkevičiūtė, Rimas Valeikis

Rūta Mikelkevičiūtė ir Rimas Valeikis © LNK

Ko gero, reikšmingiausia uagadugu pasiekė iš LNK. Rinkoje ilgai tvyrojo nebylus klausimas – o kur LNK šoks? Jos pačios studija – gerokai per maža tokio masto projektams, kaip Kviečiu šokti. Kitur – irgi ne pyragai, nes šokiams reikia daug erdvės ir puikaus parketo. Buvo galvojančių, kad LNK savo šokius gal būt filmuos geriausiai Lietuvoje techniškai įruoštoje LTV Didžiojoje studijoje, bet tada jai reiktų daryti įrašą anksčiau, nes tiesioginis eteris čia jau užimtas TV3 kanalo Šok su manimi. Kuri, notabene, dar ir bus rodoma tuo metu, kaip ir Kviečiu šokti. Tokią situaciją buvo galima įsivaizduoti, nes LNK yra linkusi netiesioginiu režimu dirbti net ir su projektų, kuriuose reikia balsavimo, turiniu.

Netgi buvo galvojančių, kad LNK išstums TV3 kanalą iš LTV Didžiosios studijos, bet, panašu, kad TV3 – čia jau jaučiasi kaip namie, filmuodama ne vieną ir ne dvi laidas. Ne vienam Lietuvos televizijoje šis komercinis kanalas yra pastovių ir užtikrintų pajamų garantas. Juolab, kad kai kam reiktų dar ir peržengti per asmenines ambicijas – labai nepragmatiškai numarinto Šokių dešimtuko duobkasiai iki šiol dirba LRT, o kultinio projekto prodiuserė IndrėZelbaitė-Ciesiūnienė prodiusuos Kviečiu šokti.

LNK žinia – didysis LNK šokių projektas „Kviečiu šokti“ bus tiesiogiai transliuojamas iš modernios Ūkio banko teatro arenos. (…) „Teatro arena LNK šokių programos metu virs stilizuotais rūmais su kolonomis, čia klasika bus derinama su šiuolaikiniais dekoro elementais. Kas savaitę teatro arena taps 300 kvadratinių metrų šokio aikštele. Ypač smagu, kad palaikyti mylimų šokėjų galės atvykti aštuoni šimtai svečių. Kaskart tai bus tikra šventė“, – sakė projekto „Kviečiu šokti“ prodiuserė Indrė Zelbaitė – Ciesiūnienė.

Čia girdime dvi žinias. Pirma – LTV Didžiajai studijai, tikėsimės, kokybiškos alternatyvos pasirinkimas ir antra – tai, kad LNK nedvejodama renkasi daug sudėtingesnį, klaidomis grūmojantį, bet emocijomis rezultatyvesnį transliavimo būdą. Beje, LNK neatsitiktinai net kelis kartus akcentuoja žiūrovų kiekį – šis pranašumas prieš LTV Didžiąją studiją yra labai realus.

Skaityk  MUILAS: LNK NEPALEIS "NEKVIESTOS MEILĖS" LAISVAI

Tuo tarpu TV3 paskelbė apie dar vieną savo Šok su manimi dalyvę. Tai – Irma Jurgelevičiūtė – kadaise labai garsi estrados dainininkė, neseniai vėl sugrįžusi į bulvarinių žurnalų ir TV laidų puslapius. Ši, anot TV3, susižavėjo pernykščiu „Šok su manimi“ ir slapta galvojo apie dalyvavimą šiame projekte. Jos svajonė išsipildė. Dainininkė šoks su vienu geriausių Lietuvos šokėjų, daugkartiniu Lietuvos dešimties šokių čempionu Tomu Slausgalviu.

Irma Jurgelevičiūtė, Tomas Slausgalvis

Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis © TV3

Naujai iškepta šokėja pakeliui pareiškia rinkodariškai labai teisingą geidavimą dėl Jurijaus Smorigino: „Aš tikiuosi, kad jis mane įsimylės, kaip buvo isimylėjęs Valinskienę.“

Na, o LNK neiškentė ir binarinio sindromo rėmuose po poros valandų atsakė žinia, kad pasak Radži, dabar jis turi viską, apie ką svajojo: savo butą, koncertus, rado savo senelį ir net turi šunį – gerbėjų padovanotą kinų kuoduotąjį Baroną. Išsipildė ir Radži svajonė vėl sugrįžti į šokių aikštelę.

Be galo įdomu ir turininga…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Šiaip | 1 liepos, 2010 at 22:11

    Gan įdomus straipsnis: http://kauno.diena.lt/naujienos/lietuva/televiziju-gedulas-nuo-liudesio-iki-simpsonu-286640

    Please wait...

Palikite komentarą