MAŽIUKAI KRUTA: DEIVIDAS JURSEVIČIUS, FUTBOLAS, MERGOS IR SODYBOS

(Last Updated On: 2020-04-29)

Retai rašau apie mažesnio žiūrovų dėmesio susilaukiančias televizijas.

Nes iš jų ir žinių mažau.

Natūralu – mažiau pinigų, mažiau turinio.

Štai gal tik Lietuvos ryto TV vis švysteli į televizinę orbitą vieną kitą naujieną.

Vienas LTV Naujienų tarnybos veidų Deividas Jursevičius suka ienas link Lietuvos ryto TV.

Deividas Jursevičius

Deividas Jursevičius © “Lietuvos ryto” TV

Na, aišku, sensacija to nepavadinsi.

LTV vakaro žinios, kuriose perbėgėlis iš LTV dirbo – ne Panorama. O ir Lietuvos ryto televizijoje D. Jursevičiui bus patikėtas ne šios televizijos vėliavnešys – Reporteris, o srautas iki 20 val.

Nors Andrius Kavaliauskas TV pranešėjo vaidmenyje neįtikina. Nors užmušk.

Ir dar tie visi baletai su pasisukaliojimais.

Aišku, tai ne A. Kavaliausko problema.

Nors gal ir inovatyvu…

Lietuvos ryto TV sau mato šansą ir sporto transliavime, todėl šiandien rodys UEFA Čempionų taurės rungtynes.

Tiesioginė transliacija, solidu.

Taip pat Lietuvos ryto TV skelbia ieškanti pripildytų merginų:„Į konkursą kviečiame tas merginas, kurios siekia saviraiškos ir būti pastebėtos, yra drąsios, bet jokiu būdu ne tuščios. Norėtųsi, kad ta gražuolė, kuri pasipuoš „Mis Lietuva“ karūna, jaustų šiuolaikinio gyvenimo pulsą, būtų tikra asmenybė ir mokėtų save pateikti ne tik Lietuvai, bet ir pasauliui“,- sako vieno iš organizatorių, „Academia Femina“ prezidentė Izolda Gudelis.

Na, o su Lietuvos ryto TV pirmtake Spaudos televizija praeity artimai susijusio Romo Mirono vadovaujama BTV ieško jau ne gražių merginų, o solidesnių objektų laisvalaikui:  BTV kviečia dalyvauti televizijos konkurse „Mano šaunioji sodyba!”. Visai nesvarbu, kur gyvenate – didmiestyje, bažnytkaimyje ar atokiame vienkiemyje. Nesvarbu, iš ko suręstas jūsų namas – plytų, rąstų, molio ar šiaudų. Ir visai nesvarbu, kokį stilių mėgstate – modernų, tradicinį ar kaimišką. Svarbiausia, kad turite savo viziją, kaip turi atrodyti sodyba, kurioje gera, miela, jauku, patogu, gražu, smagu, nepakartojama…

Na, va… Berods, viską pareklamavau.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Sportas
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. Stebetoja | 14 liepos, 2010 at 13:28

    Siek tiek pasikabinesiu:) Nesakau, kad A. Kavaliauskas yra idealus informacines laidos vedejas, taciau man uzkliuvo rasyta pastaba apie jo judesius studijoje. Turiu siek tiek kitokia nuomone. Lietuvoje ziniu formatas – vienas is nykiausiu. Ziniu pranesejai daznai atrodo sustinge beziuredami i sufleri. Daznai pasitaiko, kad tiek liudna, tiek linksma zinia pranesama ne tik ta pacia intonacija, bet ir tuo paciu susirupinusiu veidu. Priekaistu ir del aprangos reiketu pazerti. Ar vasara, ar ziema… ar +34 ar -25 ziuniu pranesejai, kaip kad pasitaiko, nelabai reaguoja i sezoniskumo kaita. Tie patys, daznai storos medziagos nykus kostiumai. Kazin, ar sekmingu mes laikytumem verslininka/vadybininka, kuris tiek ziema, tiek vasara ateina su tuo paciu kostiumu, ir nors uz lango karsciai neislendanciu is juodos spalvos drabuziu. Juk dalykiniai drabuziai, ypac moterims, ir nebutinai yra svarkelis! Gali buti ir daili palaidine, suknele ir t.t. Kartais zinios atrodo uzsikonservusios – toks sovietmecio dvelksmas.
    Beje, kadangi vasara daug laidu yra kartojamos, o zinios dirba be pertrukiu, gal reikia jas, radus laiko, siame bloge paanalizuot 🙂

    Please wait...
  2. uagadugu | 14 liepos, 2010 at 14:39

    Tiek čia to kabinėjimosi. Turime kiekvienas/a savo nuomonę ir tiek. Dėl švarkų aš gal ir sutikčiau. O tie, anot vienos reklamos, “judesiukai”, gali patikti ar ne. Bet nesu tikras, ar jie pasiekia tikslą, dėl kurio sumanyti – t.y. daro vaizdelį dinamiškesnį. Greičiau keistesnį ir dalį auditorijos išblaškantį, dėmesį dekoncentruojantį. Nesu tikras, ar žiniose tai yra siekiamybė.

    Kurį kartą paanalizuosiu žinias, kai bus kokia su jomis susijusi aktualija. Keista, bet, nors ir vasara, temų yra daug. Rezerve kokios penkios – nespėju rašyt:)

    Please wait...
  3. Mantas | 14 liepos, 2010 at 21:31

    Sveiki! Nemėgstu rašyti ne į temą, tad dažniau skaitau, o ne rašau, bet kiekvienai taisyklei yra išimtis. Priežastis, kodėl rašau šį komentarą – dėl neaiškių priežasčių jau kelios dienos iš eilės naršyklėje įvedus tinklaraščio adresą man “išmeta” “hostex” pranešimą, kad netrukus šiuo adresu atsiras naujas tinklapis. Tik man nereikia naujo, man patinka ir šis… Bet ne čia bėda – tas kelias dienas nepaskaičiau naujų įrašų, nes paprasčiausiai galvojau, kad ir Burkina Fase atostogos… O šiandien netyia atsiverčiau seną straipsnį apie Euroviziją kažkokiame neaiškiame portale, kuriame buvo nuoroda į originalų straipsnį čia… ir paspaudus nuorodą… stebuklas, Burkina Fasas prieš mano akis! Tiesa, pagrindinis puslapis ir toliau maloniai praneša apie netrukus atsirasiančią naują svetainę, bet “Naujų įrašų” skiltis “leidžiasi naršoma”. Tokia tad mano problema… gal ne mano vieno, todėl rašau… nes man jau nebeaktuali… uogadugu nuo manęs nebepasislėps po “hostex” pranešimu, bet nuo kitų… tos interneto džiunglės kur kas painesnės nei televiziniai labirintai…

    Please wait...
  4. uagadugu | 14 liepos, 2010 at 21:48

    Ačiū už komentarą, Mantai. Buvo šiokių tokių techninių problemų su”uagadugu”, bet jos baigėsi antradienį apie vidurdienį. Yra kažkokių liekamųjų reiškinių, dėl kurių po paties komentaro tik ką užklausiau IT guru. Laukiu jo minčių ir parašysiu komentare bei atsiųsiu e-mail’ą.

    Please wait...
  5. uagadugu | 15 liepos, 2010 at 09:37

    Na, atrodo, kad, kaip ir jau kažkam esu pataręs, turėtų padėti to “neteisingo” puslapio perkrovimas. T.y., jį atsivertus, reiktų spausti F5 klaviatūroj.

    Please wait...
  6. “LIETUVOS RYTO” TV IR TOLIAU KABINS MAKARONUS SU ŽAIDIMAIS | uagadugu

Palikite komentarą