TELEMŪŠIAI: KAI DU MUILINASI, “PANORAMA” LAIMI

(Last Updated On: 2020-04-28)

Vakar buvo antra LNK vasaros tinklelio diena.

TV3 procentuku laimėjo – jos dienos animacija ir meksikietiški serialai su priešpraimtaiminę poziciją vainikuojančiomis Žiniomis nuo trijų iki 19:10 veža žymiai sėkmingiau.

Kitur – daug blogiau.

Vėl žiauriai, be gailesčio, nepadoriai, visais būdais ir pozomis išsityčiota iš TV3 Rožių kerų. Kaip ir vakar, LNK persvara nuo 19.10 iki 20.30 val. siekė kelis kartus.

Tik po to TV3 Amžini jausmai aplenkė LNK Miegamąjį rajoną, palikdami pastarąjį ties 5 reitingo procentų riba, kur jis, panašu, nebent su BTV ir konkuruos.

Nesu tikras, ar LNK dėl to labai pergyvena, nes pirktinio serialo kaina yra tikrai daugiau nei du kartus mažesnė, nei Amžinų jausmų serijos sąmata. O dalies auditorijos praradimą galima bent jau prieš save pateisinti vasaros eterio mažesniu reklaminiu perspektyvumu. Galas žino…

Kol kas hitais nepavadinsi nei TV3 Aistrų pakrantės, nei LNK Kito!

Žaliam jaunimėliui devintą valandą prie televizoriaus nesisėdi, o iš MTV žiūrovų amžiaus išaugusiems realybės šou aistros nėra patrauklios.

Bet ne vien amžiaus faktoriumi pateisinčiau Panoramos išvešėjimą, kurį liečiau jau vakar. Antrą dieną lietuviško TV informacinio fronto senbuvė dominuoja vos ne visą savo užimamą programos poziciją.

Tai – šiais laikais nėra įprastas vaizdelis.

LNK ir TV3 nuo 20.30 val. kaunasi rodydamos tapatų žanrą – muilo operas. Beje, dėl tokios pat priežasties visą sezoną buvo puikiai žiūrima kita LTV informacinė laida – Šiandien.

Nes LNK ir TV3 prieš savo pagrindines Žinias taip pat grumiasi serialais namų šeimininkėms.

Čia LTV belieka pasakyti ačiū ir pasiimti visus tuos, kuriems nepatinka išgalvotos istorijos.

Metodas.

Tik gaila, kad nevalingai atsitinkantis.

Skaityk  KAS TIKRAS: BENAS GUDELIS AR SAULIUS POŠKA?

Nuo LTV valios juk nepriklauso, kad LNK ir TV3 nusprendė vienu metu per Panoramą rodyti muilus. Ir atidavė žiūrovus kažkam iš savo reitingų aukštybių menkai pastebimam.

Kažkokiam LTV.

Tai – irgi metodas.

Nesu tikras, ar perspektyvus.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą