ŠOKIŲ KRONIKA: ANT PARKETO DUOSIS SEKSO EKSPERTĖ IR NUODĖMIŲ UŽKALBĖTOJAS

(Last Updated On: 2020-04-28)

LNK ir TV3 tiesiog sinchronizuoja savo veiksmus, pateikinėdamos informaciją apie naujus savo šokių projekto dalyvius. Štai sportininkų atveju intervalas buvo 47 minutės, na o vakar po LNK informacinio dūrio TV3 atsakė po 43 min. Varžybų įkarščiui stiprėjant, televizijų reakcijos į priešininko veiksmus laikas vis trumpėja.

Milda Bartašiūnaitė, Andrius Jarackas

Milda Bartašiūnaitė ir Andrius Jarackas © LNK

LNK praneša, kad sekso reikalų ekspertė, žurnalistė Milda Bartašiūnaitė nevaržomas aistras žada kelti ant „Kviečiu šokti“ parketo LNK studijoje. „Dalyvauju šokių projekte, kad galėčiau įsitaisyti legalų meilužį. Kad vyras ramia širdimi išlydėtų į šokius ir su šypsena pasitiktų“, – kvatojasi Milda. Atvirais rašiniais sekso klausimais išgarsėjusi moteris tvirtina, kad po aštuonerių metų santuokos jai prireikė šviežio kraujo. „Esu jauna moteris, o mano vyras dešimčia metų už mane vyresnis. Šokių partneris, priešingai, dešimt metų jaunesnis“, – aiškino Milda, LNK projekte dalyvausianti su profesionaliu šokėju Andriumi Jaracku.

Na, o TV3 kiek kitaip suvokia šeimynines vertybes ir informuoja, jog teatro ir televizijos aktorius, TV3 laidos „Nuodėmių dešimtukas“ vedėjas Marius Mačiulis taip pat ryžosi išbandyti savo jėgas TV3 projekte „Šok su manimi“. Aktorius teigia niekada nėra šokęs, todėl yra švarus popieriaus lapas. Ką jau partnerė ant to balto lapo išrašys, tą ir turės. Mariaus žmona taip pat aktorė bei dainininkė Alicia Gian-Mačiulienė, kilusi iš Kanzaso, bet jau tris metus gyvenanti Lietuvoje, sužinojusi, kad Marius dalyvaus šokių projekte, iš vyro išgavo pažadą, kad visko, ko jis išmoks, turės išmokyti ir ją.

Tačiau čia atsitinka didelis sunkumas – mat, anot TV3, Mariaus partnere tapo žiūrovams jau pažįstama šokėja Viktorija Kunauskaitė. Ji viename šokių projektų šoko su Leonardu Pobedonoscevu, o praeitais metais „Šok su manimi“ jai teko partneris architektas Jurgis Jurevičius, kitaip dar vadinamas žmogus iš liaudies. Atrodo, Jurgio pagalbos šiai porai prireiks. Mat Marius su Viktorija neilgai parepetavę turės laikinai nutraukti repeticijas, nes Marius su žmona ilgam laikui išvyksta į žmonos tėvynę. Didelę vasaros dalį jie drauge praleis Amerikoje. Kelionė buvo iš anksto suplanuota, dar prieš gaunant pasiūlymą dalyvauti šokių projekte. Tačiau net tai Mariui ne kliūtis. Jis su Viktorija sugalvojo planą, kuris atrodo sunkiai įgyvendinamas. Viktorija su praeitų metų partneriu Jurgiu statys choreografijas, jas filmuos ir internetu persiųs į Ameriką, kur Marius ir Alicia mokysis šokio iš atsiųsto vaizdo klipo. Nežinia, ar tai jiems pavyks, bet jie jau dabar įnirtingai šturmuoja šokių pagrindus, ir vos tik Marius grįš į Lietuvą, porininkai pasiruošę dirbti dieną naktį ir startuoti projekte su pirmosiomis šou poromis.

Ko gero, pirmas toks nuotolinio mokymosi variantas Lietuvos šokių TV laidų istorijoje. Čia gal nebent Vladimiro Romanovo šokių mokymosi istorija galėtų prilygti. Na, bet Šok su manimi prodiuseriai yra tie patys, kurie gamino Šok su žvaigžde, todėl su šitokiais sunkumais tikrai turėtų susitvarkyti.

Skaityk  TV ŽIŪROVAI 2008-AISIAIS

Antra vertus, jeigu jau pasirašoma tokioms komplikuotoms situacijoms, reiškia, kad tikrai yra problemų su tinkamų dalyvių atrinkimu į šou.

LNK žingsnis – labiau užtikrintas.

Beje, ir jos Kviečiu šokti kūrybinė grupė dirba rimčiau – jau ne pirmą kartą esu priverstas rašinį iliustruoti vien tik LNK atsiųsta nuotrauka, nes TV3 žiniasklaidą aprūpina kažkokiais su šokių tema nesusijusiais snargliais.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. ŠOKIŲ KRONIKA: TIESIOGINIS ETERIS, GEIDŽIANTI JURGELEVIČIŪTĖ IR KUODUOTAS ŠUO | uagadugu

Palikite komentarą