LNK PRADEDA VASARĄ: ROLANDAS MACKEVIČIUS, OKSANA PIKUL IR SIMAS JASAITIS

(Last Updated On: 2020-04-28)

Nuo šiandien stipriai keičiasi LNK programa. Norėtųsi ją pavadinti vasaros tinkleliu, bet nesame tikri, ar tai būtų tiesa. Didžiųjų televizijų tinkleliai šią vasarą keičiami palaipsniui, įvedinėjant naujas laidas ar šalinant senas ne vienu ypu. Į LNK programą papildomos intrigos įneša dar ir Pasaulio futbolo čempionatas, praturtinantis tinklelį sportine aistra, bet sudrumsčiantis tvarką.

Čia paliesime tik tai, kas, panašu, liks stabiliais arba apystabiliais elementais šią vasarą.

Miegamasis rajonas

Miegamasis rajonas ©

Labiausiai mus nustebino rusiško serialo Miegamasis rajonas atsiradimas ne kokioje nors eilinėje, bet tikrių tikriausio televizinio praimtaimo pozicijoje – 20.30 val. nuo pirmadienio iki trečiadienio. LNK šio serialo pasirodymą palydi savimi pasitikinčiais superliatyvais: televizijos romano „Miegamasis rajonas“ potencialas – didžiulis. Jo siužetai nesibaigs niekada, o jo herojai gyvens ir keisis daugelį metų, kaip mes su jumis ir kaip visi žiūrovai.

Rusiški serialai, dar prieš metus ar porą mūsų TV padangėje dirbę tikrais hitais ir veiksmingai okupavę LNK ir TV3 tinklelio valandą prieš Žinias, šį sezoną pozicijas TV3 programoje užleido lietuviškai Naisių vasarai, o LNK, toliau rodydama rusiškus muilus “Naisiams” gėdingai pralaimėjo. Na, bet, tur būt LNK tų Rusijos eterio perlų yra prisipirkusi ne tiek jau mažai…

Rizikingas sprendimas. Galima tikėtis, kad tik ką pradėtas anonsuoti TV3 Aš! bus rodomas būtent čia – 20.30 val. Ar su lietuviškų žvaigždžių ekshibicionizmu pavyktų kovoti rusiškojo “Miegamojo rajono” didžiuliam potencialui?

Viena aišku, kad pirktinio serialo serija kainuoja kelis kartus mažiau, nei Aš!. Čia LNK garantuotai sutaupys pinigų.

O gal ir žiūrovų.

Ar verta dėl tų žiūrovų stengtis vasarą?

Matysim…

Rolandas Mackevičius

Rolandas Mackevičius © LNK

Mažesniu nei tikėjomės intensyvumu bus rodomas realybės šou Kitas!. Užtat Kambarių plėšikai vasarą įsismarkuosiantys su dviems parodymais per savaitę – trečiadienį ir ketvirtadienį, turės aistromis dėl raudonos spalvos stringų atsverti TV3 Aistrų pakrantės erotizmą.

Skaityk  LAISVĖS GYNĖJŲ DIENA LRT BANGOMIS

Suvaidintais ar tikrais jausmingumais bei ceremonijomis baseinuose ir ne tik prie ekranų mus bandys privilioti kita Sauliaus Bartkaus laida Oplia!, kuriai netikėtos reklamos suteikė aktoriaus Karolio Sakalausko nuotykiai Egipto kalėjime ir Simo Jasaičio pasirodymas šalia Oksanos Pikul su išgalvotomis vestuvėmis.

LNK teigimu, Oksanai ne kartą teko dalyvauti artimų žmonių vestuvėse. Dažniausiai per jas mergina verkia. „Verkia mamos, ir aš paskui jas“:

Oksana Pikul, Simas Jasaitis

Oksana Pikul ir Simas Jasaitis © LNK

Abejoju, ar priežasčių verkti turi Saulius Bartkus. Šio laidų LNK vasaros programoje yra daug: štai pirmadienio ir trečiadienio vakarais jų rasime net po tris!

Tarp jo kepamų linksmybių ketvirtadieniais nejaukiai pasimetęs turėtų jaustis Egidijus Knyspelis, kuriam LNK, panašu, delegavo Gražinos Sviderskytės anksčiau užimtą kvazimisijinę nišą su ciklu televizinių daiktų, apiformintų pakiliai skambančiu dokumentinio filmo apibrėžimu ir grėsmingu pavadinimu Įvykiai, sukrėtę Lietuvą.

Sekmadienio geriausiu laiku LNK programoje atsiranda pinigus TV stočiai tarsi darbščioji bitelė nešantis Teleloto, kurio populiarumas nors ir nedidelis, bet žiūrovai – lojalūs. Vasarai – pats tas.

Galutinai LNK vasara turėtų nusistovėti po futbolo – birželio vidury.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą