KRISTINA NAVICKAITĖ-TINA IR NEKALTYBĖS PRARADIMAS PRIEŠ ŠOKIUS

(Last Updated On: 2020-04-25)

TV3 ir LNK kova šokių aikštelėje vis aštrėja.

Raktiniai žodžiai savireklamoje – seksas ir meilės romanai.

Kristina Navickaitė-Tina, Gytautas Balkevičius

Kristina Navickaitė-Tina ir Gytautas Balkevičius © LNK

Tiesa, visai nebūtinai kanalas padeda sau. Kartais ir konkurentui. Štai vieną dieną perskaitai, kad LNK Pirmame karte su žvaigžde žvaigždės teisėmis sudalyvavusi Kristina Navickaitė-Tina kelionės pakeleivį dvidešimt šešerių metų vis dar nekaltą jaunuolį Gytautą mokys, kaip prarasti nekaltybę bei kaip reikia elgtis su merginomis, ką daryti, kad aistros liežuviai jį palytėtų kiek įmanoma greičiau.

Šių be galo patrauklių perspektyvų realizuotoja jau rytoj puikuojasi TV3 savireklaminiame tekste apie naują jų vasarinę šokių laidą pavadinimu vėl tiksliai apeliuojančiu į emocijas, kurias dvasingieji kultūrininkai pavadintų žemomis – Aistrų pakrantė. Beje, kaip ir Pirmas kartas su žvaigžde filmuojama užsienyje.

Kristina Navickaitė-Tina

Kristina Navickaitė-Tina © TV3

Anot TV3, Tiną pasiūlymas dalyvauti tokiame šou tikrai suintrigavo. Ne tik dėl to, kad šokiai yra mano visas gyvenimas, bet ir todėl, kad šis projektas vyks svetur. Kartu su manim šokėjus vertins itin kompetentinga komisija, labai džiaugiuosi jos draugija. Andrius Butkus su Gyčiu Ivanausku turės progą pakomentuoti šokio profesionalumą, o man teks kūrybinis išpildymas. ,Aistrų pakrantėje‘ vertinsiu šokėjų poros bendrą pasirodymą ir gebėjimą prikaustyti publikos dėmesį.

TV3 galų gale atskleidžia projekto formulę – kiekvienas ,Aistrų pakrantės‘ herojus turi visus vienijantį tikslą – šokiu, kūno plastika, artistiškumu pavergti komisiją ir laimėti teisę rudenį šokti populiariame šokių projekte ,Šok su manimi‘. Vasaros projekte dalyvaujantys jauni žmonės neturi daug profesionalaus šokio patirties. Daugelio šokio elemenų jiems teks mokytis nuo pačių pradmenų. Todėl jiems į pagalbą skubės trys profesionalai“, – naujo TV3 projekto taisykles pristato „Aistrų pakrantės“ vadovė Rima Kaščiukaitė.
Su šokiais savo gyvenimą siejanti trijulė projekte rinksis porą iš devynių mėgėjų. Susidariusios trys šokėjų poros priims iššūkį – per šešias dienas paruošti stulbinamą šokį. Deja, aistringi šokiai šokami tik dviese, todėl šeši dalyviai skubės krautis lagaminus kelionei namo. Vieniems bilietai skrydžiui į tėvynę bus įteikti jau trečiąjį vakarą, o kitiems bus suteikta dar viena galimybė, arba kitaip – „Nuodėmingas pasiūlymas“. Kiekvienos dienos pabaigoje jaunuolių šokių pastangas vertins autoritetingų asmenų komisija
.

Iš čia sužinome, kad TV3 Aistrų pakrantę glaudžiai integruoja į Šok su manimi formatą. Žingsnis gudrus – Šok su manimi buvo didelio populiarumo projektas, o tai turėtų reikšti, jog, atlikdama atranką į jį, Aistrų pakrantė tikisi sinergetiškai pritraukti ir kažkiek anojo žiūrovų masės. Antra vertus – vienas kitą maitina – jei vasarinis TV3 projektas bus populiarus, jis, savo ruožtu, išpopuliarėjusių šokėjų asmenyje pripliusuos Aistrų pakrantės skaičiukus rudeniniam Šok su manimi.

Na, o LNK svaido žaibus skelbdama Kviečiu šokti dalyvių sąrašėlį. Šalia uagadugu anksčiau skelbtų telesensacijų – Andriaus Šedžiaus ir Rūtos Mikelkevičiūtės bei mūsų neminėtos erotinės superžvaigždės Oksanos Pikul atsiranda ir reklaminis berniukas Danielius Polskis, blizgių žurnalų išpopuliarinta saldžia Gabbana pravarde, kuriam, beribei uagadugu nuostabai, atsibodo būti tik tuo biču iš reklamos. Norisi gyvenime didelių pokyčių. Jaučiu, kad su šokiais prasidės visiškai naujas gyvenimas.

Na, taip, tikime tuo tarsi kasdien kartojama mantra.

Skaityk  ROLANDAS SKAISGIRYS: ŠLUBAS "GEDIMINAS" IR NAUJAS SERIALAS, O Į LTV GRĮŽTA "GIMINĖS"

LNK Gabbaną savireklamiškai taip pat kabina prie kitame populiariame megaprojekte Žvaigždžių duetai ypač išpopuliarėjusios ir net ant paskutinių Žmonių viršelio užsikabarojusios Aidos Žiliūtės: pastaruoju metu Danielius išgarsėjo ne tik vaidmeniu seriale, bet ir mįslingu romanu su Alano Chošnau vadybininke ir žmona laikoma Aida Žiliūte. Paklaustas, ar Aida ateis jo palaikyti šokių aikštelėje, vaikinas net nusipurtė. „Kalbėti apie Aidą visiškai nenoriu. Tai būtų didžiausia nepagarba sau, nes ji pastaruoju metu apie mus prikalbėjo daug neteisybės“, – sakė Danielius. Pasak vaikino, jis pasijuto įžeistas, perskaitęs interviu su Aida viename žurnalų. „Kam neigti tai, kas buvo iš tikrųjų? Mes sutarėme nekalbėti su spauda apie mudviejų santykius. Todėl kartais geriau patylėti, negu kalbėti“, – sakė vaikinas.

Aistra ir seksas valdo mus.

Ką LNK ir TV3 gerai supranta.

O suprasdamos aistringai eksploatuoja.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Corot | 14 gegužės, 2010 at 13:04

    LNK iššovė naujienėlę apie vasarą. Įdomu, po kiek laiko jos pavyzdžiu paseks TV3? Kaip lnk šūkį “Viskas įskaičiuota”? Man asocijuojasi su mokesčiu. Tai kokia ta kaina, kurią aš turiu sumokėti, kad man viskas būtų įskaičiuota???

    Please wait...
  2. uagadugu | 14 gegužės, 2010 at 15:06

    Taip, Corot, kaip tik dabar dirbu prie medžiagos. Klausimai su tais įskaičiavimais yra iš tiesų intriguojantys…

    Please wait...

Palikite komentarą