ŠOKIAI KELIA AISTRAS: VIENUR – PRISLOPINTAI, KITUR – SU ĮKARŠČIU

(Last Updated On: 2020-04-26)

Kiek pritilo savireklaminis karas dėl rudeninių šokių projektų. Iššaudę dalį sunkiasvorės amunicijos, TV3 ir LNK renkasi savo likusius dalyvius tyliau. Jokių žinių apie TV3 Šok su manimi žvaigždinius pasipildymus, o LNK Kviečiu šokti proga  ištraukė vieną kortą, kurios tūzine taip pat nepavadinsi.

Rimas Valeikis

Rimas Valeikis © LNK

Anot kanalo, prie repetuojančios pradedančiųjų šokėjų komandos prisijungė  charizmatiškas, sportiškas ir iššūkių nevengiantis menininkas Rimas Valeikis.

Rimui į partneres teko viena geriausių Lietuvos šokėjų, šokių projektą televizijoje jau laimėjusi Sandra Kniazevičiūtė. „Ji taip mane spaudžia, kad net linksta kojos. Sandra ne tik labai gerai šoka, bet ir yra labai reikli pedagogė. Nesusitvarkydama su mano žirgliojimu, ji man liepė šokti su buteliu tarp kojų. Štai kaip ji mane kankina, prisigalvojusi viduramžiškų šokių pamokėlių“, – neslėpė Valeikis. Pasak Rimo, kuo toliau jis šoka, tuo labiau jam neramu: supranta, kad gali nieko neišeiti. „Kuo toliau į mišką, tuo labiau trukdo tarp kojų. Mano partnerė mėgsta nugalėti, todėl pasiryžusi prieš projekto startą šalinti visas kliūtis“.

Tarpukojinių trukdymų akivaizdžiai nepatiria Deividas Meškauskas. Palikęs Rūtą Ščiogolevaitę rūpintis jų bendra atžala tėvynėje, šis su rytoj TV eteryje prasidėsiančios TV3 Aistrų pakrantės aistringais dalyviais nurūko į Turkiją ir, anot kanalo, jau pirmąjį vakarą vykusio vakarelio metu (…)  ne tik mokė merginas šokti, bet ir vieną iš žavių dalyvių palydėjo iki jos kambario.

Aistrų pakrantė

Aistrų pakrantė © TV3

Trumpam palikęs ramybėje Šok su manimi, kanalas pažeria dar daugiau informacijos apie vasarinę Aistrų pakrantę. O tarp jų ir išdėsto formulę. Labai modernių pažiūrų šou, kur merginos kovoja dėl vaikinų dėmesio, o ne atvirkščiai. Šalia viso šito jie dar ir pašoks. Tokie purvini šokiai a la TV3: Trys žavūs jaunuoliai, susipažinę su devyniomis kandidatėmis, išsirinks po tris, o vėliau iš jų nusižiūrės tik vieną. Su ja ne tik leisis į nuotykius, bet ir sukurs bendrą šokį, kurį vertins akylai šokėjus stebinti komisija. Ateinančią savaitę šokančioms poroms patarimus ir kritiką išsakys aktorė Ineta Stasiulytė, profesionalus šokėjas, pernai įvykusio šokių projekto „Šok su manimi“ nugalėtojas Deividas Meškauskas ir Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto šokėjas bei choreografas Aurelijus Liškauskas.

Kanalas stengiasi. Kitas jo projektas Tu gali šokti pralaimi superfinalų tiesiojoje sparčiai   į priekį judančioms 2 minutėms šlovės. Sekmadieninė TV3 šokių laida siekia atkreipti dėmesį į laidos dramatizmą garsesnių ir nelabai garsių laidos choreografų mintimis: „Liko nedaug, jėgos pamažu senka, bet optimizmas ir noras nugalėti vis stiprėja“, – po bendrų repeticijų savo pastabas dėsto choreografas statytojas Kęstutis Baranauskas.

„Dalyvius palaiko jau iškritę šokėjai, jie ateina į repeticijas, kas tik gali į salę suguža sekmadienį. Sunkiausia iškritusiems pirmas kelias dienas, kai daugiau nei mėnesį gyvenę itin griežtu režimu, dabar tiesiog nebeturi ką veikti“, – sako choreografas Andrius Kurienius.

Beje, dalyvius dar atrankose atidžiai stebėjęs Jurijus Smoriginas tikina, kad „Tu gali šokti“ projekte šoka geriausieji, tie, kurių jis nė su žiburiu nerado kurdamas savo šokius.

Na, va, staiga taip imi ir sužinai apie prastus maestro selekcinius sugebėjimus. Kur jau čia dar gerų šokėjų surasi savo asmenybės eksponavimo rūpesčiuose paskendus…

Skaityk  LRT ARTĖJA PRIE GENTINĖS SANTVARKOS IR TVIRTINA NESĖKMEI PASMERKTĄ BIUDŽETĄ

Kiek laidos autoriai besuoktų apie jos dalyvių tobulumą, Tu gali šokti pralaimi 2 minučių šlovės plepalynui, kurį pastiprino nors retkarčiais ir į lankas nusikirievojantis, bet vis dar smarkus Arūno Valinsko liežuvis.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą