VASARA: LNK SPARDYS KAMUOLĮ, O TV3 – ŠOKS

(Last Updated On: 2020-04-21)

Tarp dviejų didžiųjų televizijų savireklaminių padalinių verda kova dėl vasaros. Jie jau atsisveikino su šiuo sezonu – nieko netikėto čia jau neturėtų atsitikti, belieka pareigingai užsegti viršutinę sagą.

O vasara artėja ir nors šis metų laikas tradiciškai tampa kartojimų sumestine, TV3 ir LNK, o su sporto transliacijomis kartais ir LTV praskaidrina įprastinę agurkų sezono monotoniją.

Šį kartą prie sportuojančių prisijungė paprastai retai savo jauną kūną lavinanti LNK, kuri kartu su LTV rodys futbolą. LNK jau pradėjo apšildymą Pasaulio futbolo čempionatui ir giriasi komentatoriais, o tarp eilučių ir nuleidžia informaciją, kad būtent ji rodys geresnes rungtynes, nei LTV. Na, o ši taip pat savotiškai ruošiasi šiam renginiui be galo geru laiku šeštadienį 21:30 val. transliuodama dokumentinių filmų ciklą Kelias į 2010-ųjų FIFA Pasaulio futbolo čempionatą.

O Vytauto Žalakevičiaus aštuoniasdešimtmečiui skirtą Niekas nenorėjo mirti parodymą įplanuoja 23 valandą…

LNK tik užvakar ištransliavo informaciją apie komentatorius, o vakar jau iššovė ir TV3. Su kuo? Aišku, kad su šokiais.

Tai, ko gero, rinkodaroje vadinama tobulu skuduro išgręžimu. Televizija tiek eksploatuos kurį nors populiarų programinį elementą, kad po to jį teks išmesti į šiukšlių dėžę. Ne tik eksploatavusiam kanalui, bet ir kitiems. Mes tai vadiname susivalgymu. Komercinė televizija it ta mitologinė būtybė kremta savo pačios žarnas.

Štai rudenį buvo sėkmingas Šok su manimi, dabar nuo LNK jau gaunama į kaulus su Tu gali šokti?, o vasarai dar ruošiama Aistrų pakrantė, kur, anot TV3, sūkuriams šokių aikštelėje neabejingi jauni žmonės savo didžiausią gyvenimo nuotykį patirs kartu su drąsiais, atvirais ir įdomiais bendraamžiais. Naujo TV3 vasaros šou „Aistrų pakrantė“ dalyviai mėgausis ne tik smagia kompanija, bet ir svetinga Viduržemio jūros pakrante kaitinant energijos nestokojančiai Turkijos saulei..

TV3 anketoje bando jaunus žmones suvilioti praleisti savaitę prabangiame viešbutyje, Viduržemio jūros pakrantėje. Tiesa, čia jau neminėdama, kad ta Viduržemio jūros pakrantė yra viso labo banali, plikais tautiečių užpakaliais ir pilvais nuzulinta Turkija. O ne kokie prabangūs Kanai…

Skaityk  SAULIUS BARTKUS GVIEŠIS JAUNIMO

O iš šou tikimės kažko panašaus į realybės. Kas bus iš tiesų – pamatysime.

Taip pat įdomu, ką apart futbolo vasarai ruošia LNK.

Ir ar šis kanalas apskritai planuoja įžengti į karštąją šokių zoną..

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , ,

3 komentarai:

  1. Corot | 15 balandžio, 2010 at 14:31

    Ar tik neplanuoja LNK į šokių zoną įžengti rudeniop – štai klausimas.

    Please wait...
  2. Alius | 15 balandžio, 2010 at 14:38

    Klausimas geras.

    Please wait...
  3. Do | 23 balandžio, 2010 at 17:53

    Manau kad tv3 su tu gali šokti, pritrauks daug žiūrovų, nes mano nuomone tikrai geresnis projektas nei žvaigždžių duetai ar dvi minutės šlovės. ;o

    Please wait...

Palikite komentarą