ANDRIUS ŠEDŽIUS IR LNK ĮŽENGIA Į ŠOKIŲ ARENĄ

(Last Updated On: 2020-04-23)

Na, štai… Plepalai materializavosi. Rinkoje sukosi gandai, kad LNK nuo rudens įžengia į šokių aikštelę, tačiau patvirtinimo nebuvo. Užtat dar vakar benzino kolonėlėse pasirodžiusiuose Žmonėse parlamentaras Andrius Šedžius dėsto galiausiai sutikęs su LNK pasiūlymu dalyvauti šokių projekte, nors iš pradžių atsakė ir vienai, ir kitai į tokius pat projektus kvietusioms televizijoms.

O šį rytą pasirodė ir LNK spaudos pranešimas, kuriame teigiama, jog viena didžiausių LNK rudens tinklelio naujienų – grandiozinis šokių su žvaigždėmis projektas. LNK šokių programoje ant parketo pasirodys rekordinis skaičius porų, sudarytų iš pirmo ryškumo žvaigždžių ir Lietuvos šokių elito šokėjų.

Tarp eilučių skaitome, kad LNK meta ilgai lauktą iššūkį TV3 televizijai. Kadangi tai įvyks rudenį, reiškia – iššūkis metamas Justino Milušausko prodiuserinėje kompanijoje ruošiamam Šok su manimi. Metikai patyrę – LNK rašo, kad šokių projektą prodiusuos pirmoji Lietuvoje kultinę televizijos šokių programą „Lietuvos šokių dešimtukas“ nacionalinėje televizijoje kūrusi dabartinė LNK kūrybos direktorė Indrė Zelbaitė – Ciesiūnienė. Šokių laidos dalyvius vertins komisija, kuriai vadovaus elegantiškasis žodžio meistras Vytenis Pauliukaitis. „Labai pasiilgau šokių, – prisipažįsta V. Pauliukaitis. – Šokiuose daug judesio ir daug dinamikos. Nuo naujojo sezono mes jums šoksime ir žavėsime šokiu taip, kad jūs neteksite žado“ .

Tikimės tiesioginės konfrontacijos kaktomuša šeštadieniais 19:10 val.

Vyks dar vienas megamūšis programoje ir, ko gero, bene įdomiausia kito sezono intriga.

Ar Šok su manimi pavyks išlaikyti praėjusio sezono populiarumą? Ar kultinio LTV projekto autoriams pavyks pernešti Šokių dešimtuko populiarumo aurą į LNK?

Atsakymai – rudenį.

O šiandien tarp televizijų vyksta kova dėl šou dalyvių. Televizijos kabina tokius kolioravus ne tik perkeltine, bet ir tikrąja prasme veikėjus, kaip Andrius Šedžius, kuris be permanentiško plaukų peroksidinimo yra Vilniuje garsus dar kaip ir be galo trokštamas jaunikis. Tai išsiplieks ir šokių aikštelėje. Bus gandų ir gandelių – labai dėkinga tema pūsti skandaliuką po skandaliuko po kiekvienos laidos. Ką jaučia ir mato televizijos. Todėl ir grumiasi.

Skaityk  TV REITINGAI: SAUSIS-VASARIS

Įdomu dar, kad operatyvusis internetas operatyvumu pralaimėjo savaitiniam žurnalui…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , ,

7 komentarai:

  1. Corot | 22 balandžio, 2010 at 12:19

    Dėl žurnalo laimėjimų – manyčiau, žinia nuleista pirmiausia “Žmonėms” sąmoningai, atseit prestižinis, populiarus žurnalas. Ką čia tie portaliukai prieš jį…

    Dėl šokių, įdomu, kur filmuojami bus šokiai LNK? Kėdainiuose? o gal LRT studijoje?

    Please wait...
  2. Alius | 22 balandžio, 2010 at 13:16

    Įdomu ir man. Jei tai bus tiesioginis eteris, vargu, ar LTV persiorientuos iš TV3 į LNK. Reiškias arba eteris netiesioginis arba Kėdainiai. Gal kas iš LNK patikslins:)

    Please wait...
  3. neringa | 22 balandžio, 2010 at 18:17

    Fu, reiškias, reikia sakyti, vadinasi, A.Pupkiui 7 nemiegotos naktys.

    O šiaip – du siaubo filmai vienu metu. Zelbaite – sijonuotas Milušauskas, tik be jo prigimtinės uoslės ir tam tikro skonio.

    Please wait...
  4. Alius | 22 balandžio, 2010 at 18:24

    Čia tik komentaruose tas “reiškias”. Bo neformalu (dėl “bo” dar septynios naktys – kentės senukas…).

    Please wait...
  5. Majus | 23 balandžio, 2010 at 10:41

    Lietuvos tv pastebiu tendencija, jeigu kas prilipo tai varys iki apsivemimo. Sutinku sok su manim buvo neblogai, nors i gala jau vimde, o dabar dar netik vel bus sok su manim, bet ir lnk prades rodyti sokius, manau tuoj neziureti tv bus ne tik “madinga” bet ir butina

    Please wait...
  6. uagadugu » Blog Archive » LNK PRIEŠ TV3: MIKELKEVIČIŪTĖMIS PRIEŠ “NOUNEIMUS” IR SMORIGINĄ
  7. ASTA VALENTAITĖ ŠOKS PER TV3 - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą