RINKA: TV3 STARTUOJA “NAISIŲ VASARA”, LNK BALANSUOJA, O “SPORT1” KEIČIA VADOVYBĘ

(Last Updated On: 2019-11-03)

TV3, panašu, niekaip neatsikvošėja nuo helovyninio įkarščio ir vis gąsdina varžovus. Jei ne moliūgais, tai bent jau serialais.

Visiems rinkos dalyviams veržiantis diržus, ši skelbia rodysianti dar vieną muilo operą. Tai Naisių vasara – dar vienas Rolando Skaisgirio prodiuserinės kalvės produktas. Autoriai tikisi, kad miestiečiai bus maloniai nustebinti, kad kaime gyvena ne „runkeliai“, o darbštūs, išsilavinę ir linksmi žmonės. Užburiantys gamtos vaizdai, intriguojantis siužetas ir truputėlis mistikos – mat vienas iš serialo personažų yra keistomis galiomis pasižymintis žolininkas – tokia TV3 žiemos sezono naujiena.

LNK nuėmus Moterų alėją, prodiuseris, ko gero, turi nemažai neišnaudojamų gamybinių pajėgumų. TV3 konkurentai turėtų susigūžti, nes serialai – brangus malonumas. Juos sau gali leisti ne visi.

Aišku, TV3 šią informaciją adresuoja visų pirma reklamos agentūroms, jau mąstančioms, kaip tarp televizijų paskirstyti kitų metų biudžetus, bet varžovui pakeliui bakstelti alkūne į šoną irgi malonumas.

Tą pačią dieną žiniasklaida paskelbė kitą žinią – TV3 kanalą valdanti UAB “Tele-3″ praėjusiais metais uždirbo 35,92 mln. Lt. audituoto pelno. Šios dvi informacijos susišaukia. Jau anksčiau TV3 vadovybė gyrėsi, kad kanalo programos krizė nepalies. Panašu, kad televizijos savininkai pelno dividendais nepavertė.

LNK sau to leisti negali, nors, kaip rašo ta pati “Opinija.lt“, šiais metais LNK kanalas balansuoja ant pelningumo ribos, tačiau nėra nuostolingas.

Kita, bet gal būt irgi susišaukianti žinia atėjo iš Sport 1, kurios vadovas Andrius Tapinas paliko postą. Ar kalti televizijos finansų balanso skaičiai, galime tik spėlioti.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. Justinas M. | 10 lapkričio, 2009 at 16:46

    Tai ne dėl rezultatų Tapinas išėjo, kiek suprantu. Tiesiog pokeris dabar jo pagrindinis užsiėmimas, nebetelpantis į hobio ribas.

    Please wait...
  2. Asta | 10 lapkričio, 2009 at 20:55

    …ne į temą, bet kodėl dar nieko neparašėt apie tai, kad TV6 pradėjo rodyt labai daug subtitruotų filmų ir serialų?

    Please wait...
  3. Alius | 10 lapkričio, 2009 at 20:58

    Tai, kad yra. Va, prašom: http://uagadugu.blogas.lt/tv6-pradeda-subtitruoti-filmus-svietimas-ir-nauda-1892.html

    Please wait...
  4. Bang! Bang! | 14 lapkričio, 2009 at 21:00

    Kodėl rašoma neprofesionaliai. Tiek “Moterų alėjos (Kaune)”, tiek Karbauskio serialo yra atfilmuota normaliai po 60-80 serijų. Kodėl rašoma nepasidomėjus. Kodėl smunka Uauauadugu pletkų lygis, o remiamasi spėliojimais, o ne realiu insaidu? Prašom atsakyti!

    Please wait...
  5. Alius | 14 lapkričio, 2009 at 21:51

    Tai gerai, kad atfilmuota po 60-80 seriju. Sveikinu.

    Please wait...

Palikite komentarą