LIVIJA GRADAUSKIENĖ IR UNIKALUS LEIDINYS NAUJOJI “GALA”

(Last Updated On: 2019-12-22)

Pranešama, kad jau kitą mėnesį pasirodys naujas pramoginis žurnalas „Gala“, pasakojantis apie aktualiausius Lietuvos ir pasaulio žvaigždžių gyvenimo įvykius bei pristatantis karščiausias mados ir grožio pasaulio naujienas.

Dėl to naujumo, tai leiskite suabejoti. Gala jau bandė įsitvirtinti rinkoje, bet su karščiuojančiu reguliarumu – atvirai šnekant net nespėjome jo sekti. Buvo, berods, kas pora savaičių, buvo kas mėnesį, o buvo ir kas tris. Gal šis pranešimas reiškia, kad jis bus leidžiamas reguliariai, na, tarkim, kas savaitę?

Livija Gradauskienė

Livija Gradauskienė

Bet uagadugu ne todėl domisi šia naujiena. Atkreipėme į ją dėmesį, nes žurnalo vyr. redaktore čia dirbs Livija Gradauskienė, kurios TV įvaizdis uagadugu patinka. Pastaruoju metu L. Gradauskienė yra vienas nedaugelio TV3 TV anties privalumų. Vedėja turi kietą liežuvį, išduodantį ir ne mažiau kietą logiką, todėl netikime į jos lūpas įdėto, tarkim, tokio sakinio autentiškumu:

Tai bus unikalus žurnalas, skirtas besidomintiems žvaigždėmis, mada, kinu, norintiems neatsilikti nuo muzikos naujienų. Šis leidinys sulaukė sėkmės Vokietijoje, Prancūzijoje. Tai bus stipriausio turinio tokio pobūdžio žurnalas, leidžiamas Lietuvoje, todėl nė kiek neabejoju jo sėkme šalyje.

Kažkaip nejaučiame čia jokio unikalumo. Lietuvoje žurnalų skirtų besidomintiems žvaigždėmis, mada, kinu, norintiems neatsilikti nuo muzikos naujienų tikrai trūksta kaip Sacharoje smėlio. Gal žurnalo leidėjai ten ir gyvena? O nuo pretenzijos tapti stipriausio turinio tokio pobūdžio žurnalu kokie nors Žmonės, Klubas ar netgi Panelė jau tur būt epušės lapu dreba.

O ypač nuo to, kad „tikrai nesiūlysime pigių bulvarinių skaitinių. Laikomės nuostatos, kad „Galoje“ aprašysime tik įdomiausius žymius žmones, daug pasiekusius meno, verslo, kino, muzikos, mados, sporto srityse. Pasaulio garsenybių naujienas mums padės sekti ir Lietuvos skaitytojams pristatyti užsienio šalių žurnalistai ir fotoreporteriai, todėl visuomet pateiksime karščiausias žinias apie pasaulines įžymybes“, − žadėjo naujojo žurnalo „Gala“ vyriausioji redaktorė.

Čia, suprask, iki šiol rašiusieji siūlė tik pigius skaitinius. Įdomu, kaip žurnalas tikisi būti sėkmingai pardavinėjamas jų nesiūlydamas ir kiek Lietuvoje tų įdomiausių? Tai tur būt kiekviename numeryje juos ir matysime mirgančius…

Skaityk  GĖDA: LNK "JOJA" ANT "LIETUVOS RADIJO" IDĖJŲ

Kokius penkis ar dešimt.

Please wait...
Kategorijos:  Personalijos, Rinka
Tags: , , , , ,

6 komentarai:

  1. Tomekas | 21 lapkričio, 2009 at 23:46

    gal “trūksta kaip Sacharoje smėlio”?

    Please wait...
  2. Alius | 22 lapkričio, 2009 at 00:13

    Ačiū, pataisėme.

    Please wait...
  3. Giedre | 22 lapkričio, 2009 at 12:42

    Tai jau taip, skaitytoju mazeja, o leidiniai kapstosi is paskutiniuju… Gerai bent, kad redaktore pasirinko si karta ne siaip kokia realybess sou zvaigzdute, kuri neva istemt leidini turetu…

    Please wait...
  4. tim | 22 lapkričio, 2009 at 15:00

    Galas

    Please wait...
  5. vr | 24 lapkričio, 2009 at 14:14

    redaktorė gali sakyti, ką nori, bet Gala yra tarptautinis produktas ir visose šalyse galioja tos pačios taisyklės. Nebent redaktorei bus palikta teisė spręsti, kas iš lietuviškų įžymybių nusipelno būti žurnale ir už kokią kainą.

    Please wait...
  6. “ŽMONĖS” BRENDA Į TELEVIZINĘ UPĘ SU APDOVANOJIMAIS | uagadugu

Palikite komentarą