TV3 TINKLELIS: PERMAINŲ MARATONO PRADŽIA?

(Last Updated On: 2019-11-03)

Jau rašėme apie TV anties problemą TV3 tinklelyje.

TV3 ją sprendžia radikaliai, naikindama visą laidos juostą nuo pirmadienio iki ketvirtadienio ir palikdama vieną savaitinę laidą.

TV anties transliavimo formato pakeitimas yra laidos autorių ir TV3 programos dėliotojų prisipažinimas pralaimėjus. Sprendžiant iš tinklelio pozicijos iškart po Žinių, laidai buvo skirtas ypatingas vaidmuo. Ji turėjo tarsi garvežys tempti visą likusią geriausiu laiku rodomą TV3 šiokiadienių programą.

Planas nepavyko, todėl imamasi chirurginės operacijos. TV3 dešimčia minučių ilgina visų trijų tarp naujienų rodomų TV laidų trukmes ir šiuo būdu kompensuoja TV anties užimtą pusvalandį. Šia proga keičiasi visų į šią permainų karuselę patekusių laidų laikai.

Taip galima laimėti ir pralaimėti. Tomis valandomis TV3 nėra lyderė,  todėl norėtųsi galvoti, kad nėra ką prarasti. Antra vertus, pas žiūrovą jau susiformavo šiokie tokie įpročiai ir laidų pastūmimas iš priprasto laiko gali priversti perjungti kanalą, arba, kas daug blogiau, jo visai neįsijungti.

Didžiausi pasikeitimai – ketvirtadienį.  Čia iš savaitgalio atkeliauja Nuodėmių dešimtukas, o vilčių akivaizdžiai nepateisinusiam Ekstrasensų mūšiui tenka važiuoti į sekmadienio pavakarę.

Tačiau didžiausia ir pikantiškiausia staigmena žiūrovo laukia po Nuodėmių dešimtuko. 20:10 čia atsiranda išromyta, į valandinį formatą sugrūsta TV antis. Sakysite, tiek čia tos pikancijos

Kol nepamatai, kad TV antis suplanuota vietoj Sauliaus Bartkaus gamintos Dzin, kurios tinklelyje apskritai nepastebime.

Priminsime, kad tiesioginė TV anties pralaimėjimo kaltininkė yra to paties prodiuserio, bet kitai – LNK televizijai gaminama Kakadu.

Tai, be abejo, sutapimas, bet gali ir pagalvoti, kad šiuo rafinuotu būdu TV3 atsilygino prodiuseriui už savo pralaimėjimą.

Priminsime, kad tai jau antra Sauliaus Bartkaus prodiuserinės kompanijos iš eterio išnykusi laida šią savaitę. Pirma buvo panašaus į Dzin žanro, bet daug mažesnės žiūrovinės sėkmės Laba diena. Tiesa,  LNK vietoj jos tinklelyje rado vietos to paties prodiuserio kriminalinių tyrimų laidai Faktų tyrimo biuras.

Praeitą sezoną anksti prasidėjęs permainų metas TV3 tinklelyje nesibaigė iki sezono pabaigos. Įdomu, kaip bus dabar.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. FrozenFire | 31 spalio, 2009 at 12:34

    Ta TV antis klaiki, “pigi”, laida, smukdanti ir taip jau per pastaruosius metus nusiritusį TV3 įvaizdį.

    Please wait...
  2. qdirka | 31 spalio, 2009 at 20:31

    is tikro net nesuprantu, kaip tokiai laidai leido startuoti… viskas aisku buvo, vos jai pasirodzius…

    Please wait...

Palikite komentarą