MŪSŲ SKAITYTOJAI APŽAVĖTI TV3 SEZONO PRADŽIA

(Last Updated On: 2019-10-29)

Baigėme savo apklausą dėl to, kuris TV kanalas, uagadugu skaitytojų nuomone, geriausiai pradėjo TV sezoną. Rezultatai tokie:

MŪSŲ SKAITYTOJAI APŽAVĖTI TV3 SEZONO PRADŽIA

uagadugu apklausa nėra profesionali. Tai mėgėjiškas bandymas apčiuopti tam tikras tendencijas. Juolab, kad mes apsiribojame tik uagadugu skaitytojų ratu, todėl tik tokia aprėptimi tos apklausos ir yra reprezentatyvios.

Kaip matote, mūsų parapijoje TV3 laimi nokautuojančiu pranašumu. Ji surinko daugiau balsų, nei kiti trys nacionalinės aprėpties kanalai kartu sudėjus. Aišku, būtų galima visa tai nurašyti blogas.lt blogofermos paaugliškai auditorijai, tarp kurios TV3 žiūrovų tradiciškai daugiau, tačiau uagadugu, nors ir yra integrali blogas.lt dalis, vis dėlto turi kiek kitokią auditoriją.

TV3 dominavimas, ko gero, yra logiškai paaiškinamas. Šis kanalas jau pradedant atidarymo renginiu atrodė žymiai solidžiau. Čia ir žvaigždžių legionas, ir stiprios savireklaminės akcijos, čia ir didelio biudžeto TV projektai, kur LNK atrodo daug kukliau.

uagadugu nuoširdžiai nustebino, kad LNK uagadugu apklausoje pralaimėjo netgi LTV, kurios sezono pradžia buvo labiau formalumas, nei konkreti praktika. Galime tai paaiškinti tuo, kad LTV turi ištikimus ir už ją visada, nepriklausomai nuo turinio kokybės, balsuosiančius žiūrovus, o LNK savuosius labai lengvai gali prarasti kito komercinio kanalo labui.

Juolab, kad paskutiniaisias metais du dideji varžovai labai supanašėjo, perimdami vienas kito privalumus ir, ko neišvengsi, ydas.

Bet tai tik sezono pradžia.

Please wait...
Kategorijos:  Apklausos, Kanalai, Rinka
Tags: , , ,

Palikite komentarą