LNK Į MŪŠĮ META “FTB” PAJĖGAS

(Last Updated On: 2019-11-03)

LNK nuosekliai kriminalizuoja savo tinklelį. Šį kartą su įpareigojantį pavadinimą pasirinkusia laida Faktų tyrimo biuras – FTB, besiruošiančia smagiai joti ant amerikoniško Federalinio tyrimų biuro sunkiasvorio įvaizdžio. Juolab, kad ir temos paralelios – dabar skaudžiausia matyti, kaip švaistomi ir vagiami eilinių mokesčių mokėtojų kruvinu prakaitu uždirbti ir į valstybės iždą sumokėti pinigai. Kodėl į akivaizdų piktnaudžiavimą pro pirštus žiūri gausybė kontroliuojančių institucijų ir specialiosios tarnybos?

Kaip kuriamos gudrios schemos, siekiant apmulkinti eilinius Lietuvos Respublikos piliečius? Kodėl galingos su nusikalstamomis grupuotėmis suaugusios oligarchinės verslo struktūros valstybei diktuoja savo žaidimo taisykles?

To klausia laidos autoriai, bendrovės „Be tabu“ ir Ko žurnalistai. Taigi šalia patyrusio žurnalistikos vilko, neskubriai savo mintis dėstančio Raigardo Musnicko į TV areną išeina jau ne vienerius metus infošou laidoje „Kakadu“ dirbantis žurnalistas Paulius Kaupelis.

Paulius Kaupelis

Paulius Kaupelis © LNK

Jis – visiškai nežinomas veidas televizijoje, kuriam linkime sėkmės.

Vakar BTV taip pat pranešė apie skandalingus demaskavimus, bet apsiribojo vartotojų rinka, o dabar lauksime antausių valdžios korumpulamsFTB.

LNK su savo programos naujovėmis – Byla, Kryžmine ugnimi, o dabar ir FTB, panašu, bando semtis stiprybės iš Paskutinės instancijos ir Abipus sienos populiarumo. Drąsiaus Kedžio istorija, skandalai su seimūnais, įtarimai nelegalių kalėjimų su teroristais buvimu Lietuvoje – visas šis informacinis srautas yra pakėlęs ne pramogos, o po rimtas, rezonansines naujienas besikapstančios žurnalistikos žiūrimumą.

Tačiau ar skandalai tęsis amžinai? Kas bus, kai atsitiks ilgas informacinis štilis? Juk nutils kalbos ir apie pedofiliją, ir apie plėšraus būdo seimūnus. Ką tada rodysit? Galų gale ir visuomenė pavargsta kramtyti šituos didkepsnius su krauju.

Reiks tada sugalvoti savo temas ir savo skandalus. Štai čia prieš savaitėlę uagadugu susidomėję stebėjo, su kokia desperacija Audrė Kudabienė bandė užpildyti savo keturiasdešimt minučių eterio – pritrūkusi reportažinės medžiagos pašnekovu pasirinko kitą tos pačios televizijos žurnalistą Kristupą Krivicką. Teisingas pasirinkimas – Krivickas šneka su ilgomis pauzėmis, užima daug laiko. Taip kelios minutės ir susivalgo. Laidą juk iš kažko iškepti reikia…

Skaityk  GENOCIDU PER GENOCIDĄ, ARBA EUROLYGA APEINANT "VIASAT SPORT BALTIC"

Ar sakysit, bus kita Baukutė ir kitas Kedys? Dieve, apsaugok nuo tokių perspektyvų.

Pramoga yra pramoga. Ji – tikroji, amžina komercinės televizijos valiuta. Visa kita – papildai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. TV3 TINKLELIS: PERMAINŲ MARATONO PRADŽIA?

Palikite komentarą