LNK DARO PIRMĄ TINKLELIO PERMAIŠYMĄ ŠĮ SEZONĄ

(Last Updated On: 2019-10-28)

LNK naujos laidos Byla prodiuserė Rūta Janutienė deklaravusi, kad su naująja laida padarysime galą netikrai publicistikai: sapalionėms su vaidybos elementais, čia pat vesti naująją laidą samdo aktorių.

Tai Gintaras Mikalauskas, su kuriuo prodiuserė paskutinį sezoną jau bendradarbiavo Baltijos televizijoje. Tiesa, tai buvo humoro laida, kurioje, labai subjektyvia uagadugu nuomone, humoro taip ir neįvyko. G. Mikalauskas yra vedėjas-universalas, LNK teigimu jis vedė pramogines laidas, loterijas, renginius, o paskui pasuko prie sunkiosios žurnalistikos – kriminalistikos. Aktorius teigia norįs parodyti, kad nusikaltėliai nuo profesionalių kriminalistų niekur nepasislėps. Jie žingsnis po žingsnio išnarplios nusikaltimus iki paskutinio siūlo galo ir su dramatizmu, vertu miuziklo Mieloji Čariti lyrinio herojaus retoriškai paklausia gal tai atgrasys nuo naujų nusikaltimų?

uagadugu tiki, kad atgrasys. Mes – Afrikoje, mes viskuo tikime.

Na, bet ne tai yra pagrindinis įvykis. LNK daro pirmąjį tinklelio permaišymą šį sezoną. Startas nebuvo labai sėkmingas, todėl natūralu, kad bandoma užčiuopti ir likviduoti silpnąsias tinklelio vietas.

LNK mažina Moterų alėjos serijų kiekį per savaitę nuo trijų iki dviejų ir kaip pasjanse Bylą kloja į dingusios kortos – vienos serialo serijos vietą pirmadienį. Tiesa, paraleliai LNK sukeičia vietomis likusias Moterų alėjos serijas su po jų iki šiol rodytomis laidomis – antradienį su Paskutine instancija ir trečiadienį su Abipus sienos. Taigi Rolando Skaisgirio Moterų alėja, rodoma 20.35 val., priartėja prie konkurenciniame kanale 21.10 rodomų Moterų, meluojančių geriau ir gal būt tai jai suteiks stiprybės, o sunkiasvorės Paskutinė instancija ir Abipus sienos bandys pagerinti kanalo žiūrimumą 19.40 val.,- ten, kur Moterų alėja nebuvo stipri korta. LNK nuosekliai stiprina 19.40 val. tinklelio liniją ir pirmadienį – ten perkeldama Nuo. Iki.

Čia dabar LNK turėtų kilti klausimas – ar suteikdama naują šansą Moterų alėjai, ji sustiprins savo tinklelį ar transportuos problemą į vėlesnę tinklelio poziciją?

Skaityk  LNK vs TV3: GIMTADIENIAI IR KITOS AŠTUONIOLIKINĖS

Nežinia.

Faktas, kad bet kokie programos permaišymai daromi ne iš gero gyvenimo.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą