TV3 TAISO ŠOKIŲ KLAIDAS

(Last Updated On: 2019-10-28)
Šok su manimi logotipas

© TV3

 

TV3 paskelbė vargu bau ar sau labai malonų pranešimą apie laidos Šok su manimi rezultatų pasikeitimą. Primenu, kad paskutinėje laidoje tolimesnio dalyvavimo šioje tuštybės mugėje neteko Justinas Jankevičius ir Asta Židonytė. Taip buvo parodyta ekrane pasirodžiusioje lentelėje.

Pasirodo, kompiuterio ekrane tiesioginėje transliacijoje buvo parodyta klaidinga lentelė, pagal kurios duomenis Justino Jankevičiaus pora turėjo palikti šou. Išaiškinę klaidą mes skubame šios laidos ir porų gerbėjams pateikti teisingą lentelę ir atsiprašyti už paskelbtus netikslius rezultatus. Pagal patikslintus duomenis Justino ir Rasos pora, susumavus dviejų laidų rezultatus atsiduria septintoje vietoje, tuo tarpu su projektu atsisveikina Aistės Paškevičiūtės ir Artur Bajor pora.

TV3 teigia, kad po praėjusio šeštadienio TV3 laidos „Šok su manimi“ netilo kalbos – ne tik žiūrovai, bet ir kolegos negalėjo patikėti galutiniais rezultatais, kurie privertė Justino Jankevičiaus ir Rasos Židonytės porą pasitraukti iš projekto.

Na, uagadugu manymu, tai subjektyvu. Galime lažintis, kad dabar netils kalbos ir atsiras netikinčių, kad Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor iš tiesų ir buvo tie paskutiniai…

Tiesa, TV3 perkelia atsakomybę audito kompanijai, kuri iškart po šio šeštadienio tiesioginės transliacijos atkreipė dėmesį, kad sumuojant dviejų paskutinių laidų rezultatus, galėjo įsivelti klaida. Nuodugnesnis patikrinimas tai patvirtino.

Kaip bebūtų, šitokios istorijos kenkia ne tik laidos, kuri šiuo metu yra viena žiūrimiausių iš visų lietuviškųjų, bet ir viso kanalo patikimumui.

Beje, nors uagadugu ir nėra prisiekę šios laidos žiūrovai, iš ištikimų jos gerbėjų lūpų esame girdėję, kad laidoje vyksta nepaaiškinami taisyklių kaitaliojimai, kurie apskritai trukdo suprasti, kas ten vyksta. Jeigu tai tiesa, konkurentai turėtų ploti katučių.

Skaityk  ŠOKIAI KELIA AISTRAS: VIENUR – PRISLOPINTAI, KITUR – SU ĮKARŠČIU

Beje, keisti dalykai. Tos visos istorijos su lentelėmis kažkodėl atsitinka LTV studijose (primename, kad Šok su manimi tiesiogiai rodoma iš LRT rūmų).

Keistenybių būta ir prieš porą metų, kai Rūta Ščiogolevaitė su verta Eurovizijos daina pralaimėjo Eurovizijos atrankos finalą. Tada lentelių šokis ekrane irgi sukėlė daug diskusijų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Technologijos
Tags: , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. e.f.i. | 30 rugsėjo, 2009 at 16:45

    Aliau,

    klaidų pasitaiko visiems, tik kai kurie jas pripažįsta. Šiuo atveju trioškei tik pliusas už drąsą. Beje, realus pliusas, nes klaidų pripažinimas didina pasitikėjimą labiau nei skambios deklaracijos iš serijos “kokie mes faini”

    Please wait...
  2. Bunnie | 30 rugsėjo, 2009 at 17:24

    Tai LRT dabar dar ir del TV3 klaidu kalta? Jo…

    Please wait...
  3. Alius | 30 rugsėjo, 2009 at 19:52

    Bunnie – o čia rašoma, kad kalta? Kažkoks tamsta jautrus labai LRT klausimu. Jau bijau pastarosios ir vardą paminėti. Taigi juodu ant balto – keistenybės.

    Please wait...
  4. Alius | 30 rugsėjo, 2009 at 19:55

    e.f.i. – kad prisipažino, tai gerai. Sutinku.

    Please wait...

Palikite komentarą