LNK: KRIMINALINIS INSTINKTAS DAR IR DAR KARTĄ

(Last Updated On: 2019-10-27)
LNK: KRIMINALINIS INSTINKTAS DAR IR DAR KARTĄ

Rūta Janutienė © LNK

LNK praneša apie dar vieną kriminalinio pobūdžio laidą. uagadugu jau rašė apie savotišką šių laidų renesansą. Panašu, kad ne tik ekonomikoje, bet ir televizijoje tarsi laiko mašina keliaujame į tuos laikus, kai jos buvo žiūrimiausios.

Komercinės televizijos pajuto laikmečio iššūkį ir grynina savo pramoginį formatą, žiūrovams siūlydamos visų pirma siaubą ir anekdotus.

Žiūrovai krizės metu linkę gydytis nuo streso tuo, nuo ko susirgo – t.y. stresu. Kriminaliniai siužetai šiuolaikiniam žiūrovui yra tarsi Haufo, Hofmano ar brolių Grimų siaubo pasakos. Parašėme siužetai, pasakos ir čia turime prisikąsti liežuvį nes, cituoju, su naująja laida padarysime galą netikrai publicistikai: sapalionėms su vaidybos elementais ir išgalvotais siužetais. Pažadu, kad mūsų laidoje nebus zvonkų ir zvonkių istorijų. Pristatome programą, kuri skirta stiprių nervų žiūrovams. Mes rodysime apie tikrus nusikaltimus ir taip, kaip jie atskleidžiami. Turime unikalius informacijos šaltinius ir unikalios filmuotos medžiagos.

Stipru.

Bet lygiai prieš tris mėnesius tūlas Kristupas Krivickas savo būsimą kriminalinę laidą TV3 kanale pristatė šitaip: Visos iki šiol rodytos kriminalinės laidos tik atspindėdavo paviršių. Niekas nesiryždavo kapstyti giliau. Gerokai giliau. Nes tai brangu, sudėtinga ir pavojinga. Mes ištaisysime šitą klaidą.

Turime tokį įtarimą, kad naujos LNK laidos autorė Rūta Janutienė-eks Grinevičiūtė (niekaip nepriprantame prie tos Janutienės, atleiskite), tardama savo grėsmingą tekstą turėjo omeny ir kai kuriuos TV3 prodiuserius. Hm…

Ir tikėk dabar – kas mažiau vaidins, o kas daugiau. Tačiau čia laidos autorė nokautuoja žiūrovą (o gal būt ir kolegas prodiuserius-kriminalistus) anonsu: Pirmoji laidos istorija bus išties šiurpi – apie baisų ir žiaurų nusikaltėlį, tikrą monstrą, tarsi atgijusį Dekanidzę. Naujų laikų nusikaltėlis norėjo valdyti visą Vilnių, paimti sostinės kontrolę. Pati iš pirmosios bylos sužinojau, kad jo gauja veikė ir mano gatvėje.

Sveiki atvykę į pragarą.

Skaityk  ŠOKIAI POKIAI: BURTAS MESTAS

Šiokį tokį pragaro ugnies alsavimą turėtų pajusti ir kurie nors LNK prodiuseriai. Šiaip ar taip naujos laidos paprastai ateina į senųjų vietą.

Kas ta silpnoji grandis?

Prieš porą savaičių spėliojome, kad keitimus programoje pirma darys TV3. Gali būti, kad apsirikome.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Corot | 29 rugsėjo, 2009 at 01:54

    Apklausą padarykit, kurios laidos nebematysime. :)))) “Moterų alėjos”? O gal kokių “Asistentų”?

    Please wait...
  2. Alius | 29 rugsėjo, 2009 at 08:54

    Geras pasiūlymas.

    Please wait...
  3. varpininkas | 29 rugsėjo, 2009 at 10:16

    O gal nuspalvintu makrofleksu dekoruoto “Supertorto”?

    Please wait...
  4. Alius | 29 rugsėjo, 2009 at 10:31

    Kažką suskaičiuos, galime būti ramūs. Čia kaip tame sename gerame rusiškame multike.

    Please wait...

Palikite komentarą