“NUO…IKI…” BUS LNK IR KITĄ SEZONĄ

(Last Updated On: 2019-08-19)

Šviežiame LNK spaudos pranešime pažerta daug žinių. Pirma:

Nuo...Iki...

Skaityk, šalys (LNK ir Rūta Mikelkevičiūtė) galų gale susitarė dėl Nuo…Iki… laidos buvimo LNK eteryje finansinių sąlygų kitą sezoną. Abiems šalims priimtinas kompromisas – nauja laida.

LNK buvo svarbu pranešti šią žinią, nes kai kurie aktyviai bendraujantys (žmonėms būdinga bendrauti), LNK prodiuseriai, su kuriais sutartys nepasirašytos, galanda liežuvį ant LNK, putodami, jog ši stokoja pinigų. Tiesa, gale užmiršdami pridėti žodelytį man.

Na, o koks tas naujasis šedevras?

Nuo...Iki...

Čia keli aspektai. Gali būti, kad tai, ką ruošiasi gaminti žinoma prodiuserė, yra iš tiesų tiek rafinuota, kad to nesinori niekam rodyti. Gal toks slėpimas yra koks nors privalumas – tarkim, kad nenužiūrėtų konkurentai. Nors, tarkim, TV3 kortas ant stalo išmetinėja žymiai drąsiau.

Bet nepaneigsi, kad, kai žmonės neturi ką parodyti, jie irgi dangstosi bendromis frazėmis.

Patyrusi gyvenimo laidų kepėja, savo amatu užsiimanti bene -iolika metų nepraleido progos neįkandusi ir rinkos naujokams, tarp kurių geriausiai sekasi buvusiam kolegai ir mokiniui Edvardui Žičkui. Jo Kai norisi geriau. “Domus” galerija reitingų mūšyje pastaruoju metu neretai nugali Nuo…Iki… Tas tas pats per tą patį skamba iškalbingai.

Antra vertus, įdomu, kaip visus įmanomus skandalus filmavę, o kai kuriuos ir inscenizavę R. Mikelkevičiūtės kolegos reaguoja į klausimus, kuriuos dažnai norime užduoti, bet nedrįstame.

Tokių dar liko?

Pabaigoje LNK deda riebų tašką:

Nuo...Iki...

Naujienų bus. LNK mums praneša, kad TV3 veltui įsivaizduoja viena trimituosianti apie šokius, talentus britiškai ir kt. Pagrindinis konkurentas ir dabartinis rinkos lyderis iniciatyvos iš rankų išleisti nesirengia.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , ,

3 komentarai:

  1. liutauras | 11 birželio, 2009 at 21:54

    įtariu, kad tamsta labiau myli LNK.

    Please wait...
  2. Alius | 11 birželio, 2009 at 22:03

    Siūlyčiau perskaityti daugiau šio blogo medžiagų.

    Please wait...
  3. Argentina | 12 birželio, 2009 at 15:36

    Kaip dar galima ziureti tuos kanalus. Vieninteli kuri as isijungiu, tai LRT, nes nors tenai rodomos pora geru ir vertu ziureti laidu.

    Please wait...

Palikite komentarą