JURGIS JEFREMOVAS IR RUDUO

(Last Updated On: 2019-08-14)

Jau rašėme apie įtartinai ankstyvus TV3 džiuginimus, susijusius su kito sezono naujienomis. Apie naują šokių projektą pranešęs TV3 programos direktorius Jurgis Jefremovas nesugebėjo paminėti nė vienos konkrečios detalės.

Tai uagadugu privertė padaryti išvadą, kad pranešimas parašytas ne siekiant pasakyti kažką konkretaus, o ištransliuoti TV3 kanalo vadovybei labai svarbią žinią – mes esame gyvybingi, nors ir atsiliekame.

Šį kartą porą detalių paminėjo. Bet kita retorika labai iškalbinga:

TV3 text

(…)

TV3 text

Nieko sau greitai. Tada jau ir Kalėdų eglutės ne anksti dairytis.

Pradedu galvoti, kad labai svarbu TV3 vadovams to rudens sulaukti.

Please wait...
Skaityk  2009-2010 METŲ TV SEZONO ŽIŪRIMUMO POKYČIAI: LAPKRITIS-GRUODIS
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , ,

3 komentarai:

  1. Subjektyvi | 11 gegužės, 2009 at 19:25

    Tai taktika, kaip iš anksto anonsuoti, ką jie darys, kad konkurentai “apsiramintų”. Nees galbūt konkurentai pirmiau sumąstė, bet išankstinis promo gali sumaišyti kortas.

    Please wait...
  2. Ramūnas | 12 gegužės, 2009 at 16:50

    Ekstaresensų mūšis? Tai gal dar Porečenkovas ves? Plagiatorių ūou nebus per TV3?

    Please wait...
  3. Justinas | 14 gegužės, 2009 at 01:32

    Taigi cia labai panasu ka praejusiais metais dare LNK su savo “Sencacija”, kuri siek tiek klaidino mus, nes jau vasaros pradzioje buvo paskelbta, kad jau rudeni laukia “Zvaigzdziu duetai3”, taciau, isgirde is Valinsko, kad jis ruosiasi atidaryti “Zvaigzdziu vartus”, staigiai pakeite planus ir sukurpe “Muzikos akademija”, tad tiketi, kad tie pranesimai bus igyvendinti patariu dar neskubet, nes gali buti, kad siekiama suklaidinti konkurentus, nes juk LNK bet kada gali atgaivinti “Sok su Romanovu2” :))Tik man labai idomu, ar TV3 rengdama sokiu vakara atsvers sestadienia LNK lyderyste bene 7metus(skaiciuojant nuo “Baro”)

    Please wait...

Palikite komentarą