GIGANTŲ DVIKOVA SEKMADIENĮ: JASIKEVIČIUS PRIEŠ ŠIŠKAUSKĄ

(Last Updated On: 2019-08-14)

Sekmadienį dviejų lietuviškų krepšinio legendų dvikova.

Jaska prieš Šišką.

Abu idealiai jų charakterius atitinkančiose komandose.

Kaip laikrodis sureguliuota CASK prieš Želko Obradovičiaus intuicijos ir supertalentingų žaidėjų priekin genamą kombinaciją.

Jau rašiau apie genialų Ramūno Šiškausko žaidimą prieš Barseloną. Šarūnas Jasikevičius prieš Olympiakos buvo ne prastesnis. Taškų mažiau, bet perdavimai kaip ledas. Suskaičiavau aštuonis, o gal buvo ir daugiau.

Sirgau už Panathinaikos ne tik dėl Šaro. Olympiakos elgesys su Arvydu Macijausku mane totaliai pjauna. Graikijos juridinių (o gal ir ne tik, – bent jau žiūrint į šituos bukasnukius trumpai skustus vaikinus su juodomis odinėmis striukelėmis kyla prisiminimai apie lietuviškus berniukus prieš gerą desėtką metų. Ko jūs stebitės? Manote, graikai, anksčiau įstoję į Europos Sąjungą, yra civilizuotesni?) banditų komanda turėjo būti nubausta. Džiaugiuosi, kad taip ir atsitiko.

Mano favoritas? Noriu, kad laimėtų graikai. Seriožos Ivanovo asmeniškai kuruojama komanda man nesimpatiška. Jį užsimaskavusį (gal nuo MOSAD‘o?) visokiomis plačiabrylėmis skrybelėmis šalia CASK eksprezidento p. Kuščenkos pastebėdavau visų ankstesnių finalų metu. Beje, gerokai primaukusį. Tai ypač gerai matėsi Prahoje. Prasta akių obuolių koncentracija nuo dešimties bokalų Pilzeno alaus neužmaskuos ir patyrusio rusiško girtuoklio.

Bet norėčiau, kad R. Šiškauskas įmestų 30 taškų.

Ir pralaimėtų.

Please wait...
Kategorijos:  Krepšinis, Sportas
Tags: , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. kostia | 2 gegužės, 2009 at 09:42

    bet kad jie abu žaistų už LT, kaip žaidzia savo darbdaviams butu iš viso fantastika.

    Please wait...

Palikite komentarą