TV3: TELEVIZINIS “BALSAS.LT” IR KITI NETIKĖTUMAI

(Last Updated On: 2019-08-11)

Karštos naujienos iš TV3. Jos bangomis anonsuojamas dar vienas tinklelio perskrodimas. Šį kartą horizontaliai. Nuo balandžio 20 d. geriausiu laiku nuo pirmadienio iki trečiadienio tinklelyje atsiranda net trys laidos.

Jau pranešėme apie Grįžta vyrai. Pasirodo, kad tai ir yra tas paslaptingas projektas, kurioje ne tik svetimus tekstus skaitys Ramunė Kurienė. Kas ji bus – tik svetimų reportažų pristatinėtoja ar ir tų grįžtančių vyrų kamantinėtoja, pamatysime netrukus. Laida suplanuota antradienį 20:30 val. Šiuo metu ten be didelės sėkmės rodomi jau ne kartą uagadugu minėti Angelai. Dar vienas Justino Milušausko fiasko?

Angelus be gailesčio gesina LNK Srovės ir Gyvenimas pagal moteris. Grįžta vyrai suplanuoti lygiai tuo pačiu laiku, kaip ir Gyvenimas pagal moteris. Pabrėžtinai antonimiškas pavadinimas išduoda programos direktoriaus fobijas arba šmaikštumą. Tikslinė auditorija ta pati – moterys. Kakta į kaktą Ramune Kuriene prieš Rolandą Vilkončių.

Na, o pirmadienį tuo pačiu metu tinklelyje atsiranda didžiausia sensacija. Portalas balsas.lt eina užkariauti televizijos. Neaišku, kieno pinigai ten plaukioja, bet, panašu, kad krizė jiems nebaisi. Jų ne mažėja, o tik daugėja. Po savaitraščio atsiranda dar ir laida balsas.lt viename iš dviejų populiariausių šalies kanalų. Netikiu, kad TV3 už ją moka.  Greičiau, atvirkščiai.

Sensacija reiktų pavadinti ir Aistės Mažutytės atsiradimą laidos vedėjos amplua. Čia ir yra tas iššūkis, kurį A. Mažutytė minėjo, iškeisdama LTV kultūros rubrikos vedėjos darbą solidžiausioje šalies informacinėje laidoje Panoramoje į skandalingą publicistiką komerciniame kanale. Radikalus karjeros posūkis.

Trečia sensacija reiktų pavadinti dar vieną tinklelio kaktomušą. Balsas.lt versus Rūtos Grinevičiūtės Paskutinė instancija. Abi laidos prasidės vienu metu – 20:30 val. Abi publicistinės.

Skaityk  "DVIRAČIO ŽVAIGŽDĖ" vs "AUKSINIAI SVOGŪNAI": SPIRITO GURKŠNIS PRIEŠ MŪŠĮ

Balsas.lt keičia šioje programos pozicijoje ne vieno keiksnotą Humoro klubą. TV3 kels jį į TV6 ar apskritai likviduos? Išgirsime netrukus.

Trečias projektas pasirodys trečiadienį. Tai prodiuserio Kristupo Krivicko Nuodėmių dešimtukas. Iš pavadinimo nesunku suprasti apie ką bus ši laida. TV3 spaudos pranešimas tik sutvirtina šiuos įtarimus:„Nuodėmių dešimtuke“ kas savaitę TV3 žiūrovai pamatys politikų lietuvos garsenybių ir kitų pramogų pasaulio atsovų skandalingąsias nuodėmes bei nusikaltimus, melagystes ir apgaules, vagystes ir išdavystes.

Žodžiu, kaip ir viskame, ką daro K. Krivickas, nieko naujo. Epigoniška ir laidos idėja. Dešimtukų prieš K. Krivicką lietuviškame eteryje suskaičiuosiu bent keturis. Tai ir Top 10, ir Šokių dešimtukas, ir Dainų dešimtukas, ir Auksinė blykstė.

Čia jau nėra tiesioginės kaktomušos. Laida konkuruos su LNK Abipus sienos, kurios publicistika – labiau sunkiasvorė.

Panašu, kad pirmadienį ir antradienį TV3 kartoja LNK varžymosi su ja taktiką, tuo pačiu metu rodydama adekvataus turinio laidas ir filmus.

Kiti kanalai, jei turėtų gerų kūrybinių ir finansinių pajėgumų, galėtų tuo pasinaudoti.  Galima būtų pasiimti nemažai žiūrovų, kurie tokio turinio televizijoje neieško.

Kol milžinai ėda vienas kitą, mažiukai džiaugiasi.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. “BALSAS.LT TELEVIZIJOS” PORTALAI NEPASTEBI

Palikite komentarą